Filtrovat Blogy od Blogera : Luboš Markl

Portobello ala pizza

4 žampiony portobello rajčatová omáčka Sugo di funghi cca 8 cherry rajčat 1 mozarella sušené oregano čerstvá bazalka sůl pepř olivový olej

číst dál

Vepřová krkovice marinovaná v zakysané smetaně s cibulkami

750 g vepřové krkovice 200 g zakysané smetany hrst lístků čerstvé šalvěje 1 stroužek česneku 2 lžíce olivového oleje sůl pepř cibulky v oleji -...

číst dál

Grilovaný tuňák s avokádovou salsou

 2 steaky z tuňáka 1 zralé avokádo 5 cherry rajčat 1 malá paprika šťáva z poloviny limetky 1 hrst čerstvého koriandru 1 chilli paprička olivový olej...

číst dál

Houbová polenta s kapustičkami a slaninou

(pro 4 porce)   1 balení polenty s houbami 100 g slaniny 200 g růžičkové kapusty máslo sůl čerstvý tymián

číst dál

Quinoa salát s čekankou

Nejprve připravte quinou. Nasypte ji do cedníku a důkladně ji properte pod studenou vodou. Dejte ji vařit do osolené vody do změknutí (asi 15 minut). Pak ji...

číst dál

Čočkový salát s červenou cibulí a balkánským sýrem

Naše drobnozrnná čočka se skvěle hodí na přípravu salátů.

číst dál

Zasedání Hospodářské komory ČR

Naše produkty se servírovali při zasedání Hospodářské komory ČR v pražském Florentinu.

číst dál

Mostarda - sladká perla z Itálie

Na poslední degustaci, kterou jsme pořádali pro pár obchodních partnerů a kamarádů byla pro mnohé největším překvapením ovocná mostarda. Tato severoitalská...

číst dál

Zobrazeno 1 -8 z 9 položek

Zavolejte nám

  +420 776 174 851

Odběr novinek

Nejbližší akce a novinky.