Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
LOM14898
Vysoce kvalitní produkt s vynikající chutí. Oliva byla vždy známá jako nutričně bohatá potravina, která se velmi dobře přizpůsobuje jakémukoli druhu receptu. Používají se především do salátů nebo jednoduše ochucené olejem a chilli. Výborné jsou i samotné. Olivy přidané do vašich receptů dokážou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky.
Tento produkt již není na skladě
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: olivy, paprika, voda, sůl. Regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Nutriční hodnoty na 100 ml produktu: Energetická hodnota: 481 kJ / 115 kcal, Tuky: 10,7 g z toho nasycené mastné kyseliny: 1,4 g, Sacharidy: 1,3 g z toho cukry: 0,3 g, Protein: 0,9 g, Sůl: 2,5 g.
Datum spotřeby je uvedeno na obalu.
Výrobce | Lombardo |
Země původu | Itálie |
Balení | 580g |
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Černé olivy Monacale jsou ochucené středomořským kořením a jsou ideální jako předkrm, ale skvěle se hodí i k masu nebo do salátu. Výroba těchto oliv probíhá podle starodávného kalábrijského receptu, který nám umožňuje vrátit se díky jejich chuti do minulosti. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Vhodné pro přípravu chutných předkrmů nebo jako přídavek do salátů.
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Teplo a slunce, pod kterým dozrály tyto olivy, jim dodává svěží, znamenitou a lahodnou chuť léta. Nejjemnější černé olivy jsou poté uzavřeny ve skleněné nádobě, aby jste si je mohli vychutnat v každém ročním období. Ideální nejen jako předkrm, ale také jako dochucení těstovin nebo masových pokrmů.
Nejjemnější zelené olivy vonící létem jsou plněné znamenitými papričkami. Ideální nejen jako předkrm, ale lze je přidat i jako přílohu k masovým nebo rybím pokrmům. Nechte se unést jejich vznešenou chutí a dopřejte si malou chvilku potěšení.
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Rustikální olivová pasta v extra panenském olivovém oleji. Ideální na pečení a k dochucení čerstvých těstovin. Pasta je také skvělá jako rychlá varianta lehké svačiny na pečivu.
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Ostré chilli dodává této rajčatové omáčce...
172 Kč
Sugo all'amatriciana je omáčka tradičně...
64 Kč
Spaghetti alla puttanesca je italské...
64 Kč
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto,...
101 Kč
Linguine jsou těstoviny dlouhé jako špagety,...
149 Kč
Počátky tohoto jídla sahají do starověku....
64 Kč
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně...
175 Kč
Mostarda z Cremony je specifická svou...
215 Kč
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
118 Kč
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti...
223 Kč