Cibule Tropea ochucená v oleji 212 ml

Aromatizovaná cibule na cibulovém základu Tropea 212ml Zvětšit

LOM14928

Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů; Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její chuti jedí skoro jako by to bylo jablko.

219 Kč

Créma di tonno - recept na jemný tuňákový krém

Vyrobeno a baleno v Kalábrii na bázi cibule z oblasti Tropea.

Složení: červená cibule, slunečnicový olej, vinný ocet, sůl, cukr, směs aromatických bylin a koření.

Nutriční hodnoty: Energetická hodnota na 100g  431 kJ / 103 kcal, Tuky: 6,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g, Sacharidy: 10,49 g, z toho cukry: 9,1 g, Vláknina: 1,0 g, Bílkoviny: 1,5 g , Sůl: 242 mg.

Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.

Balení212ml

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející z italské kuchyně, rozšířený především v Římě a okolí. Nejčastěji se vaří ze špaget nebo jejich verze z kraje Lazio, zvané bucatini, mohou se však použít i jiné druhy těstovin. První zmínka pochází z roku 1837 od neapolského spisovatele Ippolita Cavalcantiho. Národním jídlem se tento recept stal až na konci...

60 Kč
Skladem

Spaghettata alla Contadina, v překladu selské nebo rolnické špagety je jednoduché, snadné a rychlé jídlo, jehož hlavními ingrediencemi jsou zelenina a slanina. Chutné těstoviny hotové za pár minut.

60 Kč
Skladem

Spaghetti alla puttanesca je italské těstovinové jídlo pocházející z oblasti Kampánie a Lazia. Jeho základem jsou špagety, podávané s omáčkou z rajčat, oliv, česneku, kaparů, ančoviček a feferonky.

60 Kč
Skladem

Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Složení: mrkev, rajčata, česnek, bazalka, pórek, sůl.

60 Kč
Skladem

Recept na těstoviny alla Norcina je italským jídlem v celé své kráse – bohatá omáčka na bázi klobásy a smetany, která má trochu šmrnc díky přidání bílého vína a spousty Pecorino Romano. Umbijské město Norcina je známé svými vepřovými produkty, a tak není divu, že jeho nejznámější pokrm využívá jedny z nejlepších uzenin v Itálii.

60 Kč
Skladem

Spaghetti all'italiana je velmi chutný a jednoduchý recept typický pro oblast Kampánie. Zatímco těstoviny považujeme za kulturně italské jídlo, je to pravděpodobně potomek starověkých asijských nudlí. O těstovinách se všeobecně ví, že je do Itálie přivezl z Číny Marco Polo během 13. století.

60 Kč
Skladem

Počátky tohoto jídla sahají do starověku. Obvyklý způsob, jak znovu použít chléb, bylo opéct ho a ozdobit solí a olejem. Tímto způsobem se starý chléb stal křupavým a voňavým. Bruschetta je jedním z těch předkrmů, které vám umožní uspořádat úžasnou večeři, i když nemáte čas vařit. Potřebujete jen pár základních ingrediencí: chléb, olej, špetku soli, pár...

60 Kč
Skladem

Počátky tohoto jídla sahají do starověku. Obvyklý způsob, jak znovu použít chléb, bylo opéct ho a ozdobit solí a olejem. Tímto způsobem se starý chléb stal křupavým a voňavým. Bruschetta je jedním z těch předkrmů, které vám umožní uspořádat úžasnou večeři, i když nemáte čas vařit. Potřebujete jen pár základních ingrediencí: chléb, olej, špetku soli, pár...

60 Kč
Skladem