Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Balení | 180g |
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Ideální doplněk na focacciu a bruschetty.
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl. í na krutony, ideální na zeleninu.
Ostré chilli dodává této rajčatové omáčce velice pikantní chuť. Omáčku stačí pouze ohřát a nalít na špagety, posypat parmezánem a rychlá večeře je hotova.
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně rozemletého ovoce. Všechny obsahují 70% ovoce. Hodí se v každém ročním období. Vyzvedne chuť sýrů, masa či uzeniny.
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně rozemletého ovoce. Všechny obsahují 70% ovoce. Hodí se v každém ročním období. Vyzvedne chuť sýrů, masa či uzeniny.
Sladká a jemně pikantní omáčka obsahuje 80% podíl ovoce. Bez barviv a GMO. Hodí se v každém ročním období a svou jedinečnou a bohatou chutí skvěle doplní jakékoliv sýry, maso a uzeninu.
Odvážné a elegantní spojení kořeněné mostardy z Milana a výrazné chuti bílého lanýže (2 % obsahu). Tato mostarda patří k našim jedinečným výrobkům.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybrané zeleniny z Itálie, která je kandovaná v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je zelenina zalita cukrovým sirupem. Zeleninová mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí...
Rajčatová omáčka s drcenými olivami se skvěle hodí na těstoviny.
Kaštanové pomazánky vznikají z pečlivého a pomalého zpracování kaštanů z lesů z kraje Brescia. Vyrábějí se v malé dílně podle unikátní receptury, která se dědí po generace. Doporučujeme tuto pomazánku nejen samotnou, ale i k přípravě dortů a koláčů, také ke zmrzlině. Doporučujeme ji smíchat s Grand Marnier, popřípadě s rumem.
Brokolicový krém si můžete vychutnat jako předkrm, případně s bruschetou či jako přísadu do slaných jídel.
Pasta z nakrájených oliv. Ideální pro výrobu chleba a čerstvých těstovin. Také lze manazat na crostini a bruschettu.
Speciální omáčka z čerstvého ovoce přirozeně pečeného a ochuceného kořením a esenciálním hořčičným olejem. Připravena podle staré receptury. Mostarda Milano se výjimečně hodí k sýrům, masu a uzeninám.