Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Balení | 50g |
Bílý balzamikový ocet s příchutí javorového sirupu zraje v malých dřevěných soudcích. Obsah láhve 100 ml + dávkovač
Malé a měkké sladkokyselé perly z bílého balzamikového octa Prelibato, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodné na maso, ryby, finger foods, do salátů, na foie gras, sýry, zeleninu, ovoce, drůbež.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Odvážné a elegantní spojení kořeněné mostardy z Milana a výrazné chuti bílého lanýže (2 % obsahu). Tato mostarda patří k našim jedinečným výrobkům.
K výrobě tohoto oleje se používají pouze pečlivě vybrané olivy odrůdy Casaliva, které jsou ručně sklizeny v rané fázi zralosti a okamžitě rozdrceny. Barva je smaragdově zelená se zlatavým nádechem. Olej se vyznačuje středně ovoucnou vůní s výraznými travnatými tóny a aromatickým rozsahem, který odhaluje vůně zeleného jablka, ředkviček,...
Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem.
Dýňový krém s černým lanýžem je ideální k těstovinám nebo k rýži.
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
jemná, nerafinovaná, jodizovaná
35 Kč
mletá, nerafinovaná, jodizovaná stolní sůl
53 Kč