Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
FIL065
Lasagne jsou velmi široké těstovinové pláty. Vznik lasagní se obvykle klade do Neapole, kde vznikl první moderní recept, který dal vzniknout tradičnímu pokrmu. Vyrábí se střídáním vrstev těstovinového plátu, bešamelové omáčky a masa. V různých variacích se do lasagní přidává ricotta nebo mozzarella a různé druhy zeleniny (např. špenát, cuketa, houby). Ale vždy se lasagne pečou v troubě.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Balení | 250g |
Tmavé těstoviny z tvrdé pšenice. Výborné ochucené tradičními přísadami jako extra panenský olivový olej, česnek, kalábrijské chilli, ančovičky a strouhanka z opečeného chleba.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Ideální k masovým omáčkám, jako je boloňské ragú sypané parmazánem.
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.
Vaječné těstoviny s černou barvou inkoustu sépie velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické rýžové mouky.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické celozrnné rýžové mouky.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické rýžové mouky.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
271 Kč
Borettane cibulky grilované a naložené v...
202 Kč
Spaghettoni - tradiční italské hutné špagety,...
96 Kč
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“)...
109 Kč
Orecchiette - název vznikl z italských slov...
96 Kč
Výběr jemné, pražené kávy a umělecky smíchané...
224 Kč
Kvalitní extra panenský olivový olej žluto...
453 Kč
Pennette della Domenica - sváteční těstoviny,...
109 Kč
Mostarda z Cremony je specifická svou...
160 Kč
Vyrábí se ručně podle tradičních metod, které...
115 Kč