Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
811
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Výborné v kombinaci s omáčkami z ryb a luštěnin.
Typické kalábrijské těstoviny vhodné k omáčkám z vepřového masa s pecorinem.
Ručně vyráběné a nejtradičnější těstoviny kalábrijské kuchyně.
Velké těstoviny vhodné k naplnění nebo v kombinaci se šťavnatými omáčkami.
Výborné s čerstvými rybami a citronem.
Tmavé těstoviny z tvrdé pšenice. Výborné ochucené tradičními přísadami jako extra panenský olivový olej, česnek, kalábrijské chilli, ančovičky a strouhanka z opečeného chleba.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Ideální k masovým omáčkám, jako je boloňské ragú sypané parmazánem.
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.
Ideální k masovým omáčkám, jako je boloňské ragú sypané parmazánem.
Vaječné těstoviny s černou barvou inkoustu sépie velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.