Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Mandlový krém, kterým lze plnit dorty, zákusky a palačinky nebo natřít na opečený toust a dopřát si tak lahodné chvíle potěšení. Mandlový krém Sciara se získává z nejlepších sicilských mandlí, loupaných a lehce pražených. Lahodný způsob, jak těžit ze všech vlastností mandle: vysoká nutriční hodnota, vitamíny A, B, E, minerály jako vápník, železo,...
Řemeslná a kvalitní pomazánka z lískových oříšků, ingredience, která dodá vašim receptům a vašemu stolu extra nádech. Ořechy ještě nikdy nechutnaly tak dobře! Vzácné lískové oříšky k namazání na chleba, krekry nebo jako doprovod k vašim sladkým výtvorům: dorty, sušenky, palačinky a mnoho dalšího. Specialita, která udělá každou snídani lepší a každé jídlo...
Z řemeslného procesu bez konzervantů a barviv se rodí lahodný a jemný roztíratelný krém. Vynikající pistáciový krém v praktických skleněných dózách. Vynikající na chleba a perfektní k plnění koláčů i palačinek. Malý sicilský klenot schopný ozdobit každou svačinku. Hotové, praktické a roztíratelné. Základní produkt pro každého milovníka pistácií: řemeslná...
Sladká pomazánka, která neobsahuje mléko, zrozená ze spojení pouhých tří jednoduchých a kvalitních surovin. Pistácie, extra panenský olivový olej a cukr dělají z tohoto krému nepostradatelný produkt pro každého, kdo miluje zdravý životní styl a přitom se nechce vzdát požitku z chuti. Se 100% přírodní chutí a barvou je krém ORO bez laktózy, lepku,...
Kromě toho, že je pistácie cennou a chutnou kulinářskou ozdobou, zachovává si všechny prospěšné vlastnosti. Hrubě mleté mandle jsou extrémně všestranným produktem, vynikajícím pro obohacení předkrmů i hlavních chodů a také jako ozdoba na zmrzliny, dorty, palačinky a jakýkoli druh dezertu.
Mandlové cantuccini jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin v souladu s tradiční recepturou pouze z mouky, cukru, čerstvých vajec, italských mandlí a přírodní vanilkou. Díky řemeslnému zpracování a kvalitě surovin si zachovávají chuť i vůni tak, jako byly vyráběné kdysi a připomínají domácí sušenky. Nejlepší jsou namáčené do dezertního vína Vin Santo,...
Cantuccini jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin v souladu s tradiční recepturou. Lahodné sušenky bohaté na pistácie a vlašské ořechy s nezaměnitelnou chutí s kousky hořké čokolády. Díky řemeslnému zpracování a kvalitě surovin si zachovávají chuť i vůni tak, jako byly vyráběné kdysi. Nejlepší jsou namáčené do dezertního vína Vin Santo, ale můžete je...
Cantuccini jsou vyráběny z vysoce kvalitních surovin v souladu s tradiční recepturou. Lahodné sušenky s kousky čokolády a svěží chutí kandovaného citronu. Díky řemeslnému zpracování a kvalitě surovin si zachovávají chuť i vůni tak, jako byly vyráběné kdysi. Nejlepší jsou namáčené do dezertního vína Vin Santo, ale můžete je namáčet také do kávy i čaje.
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené, podlouhlé, suché a křupavé sušenky. Tradičně se jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína Vin Santo. Původně pocházejí z toskánského města Prato.
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené, podlouhlé, suché a křupavé sušenky. Tradičně se jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína Vin Santo. Původně pocházejí z toskánského města Prato.
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené, podlouhlé, suché a křupavé sušenky. Tradičně se jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína Vin Santo. Původně pocházejí z toskánského města Prato.
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené, podlouhlé, suché a křupavé sušenky. Tradičně se jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína Vin Santo. Původně pocházejí z toskánského města Prato.
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené, podlouhlé, suché a křupavé sušenky. Tradičně se jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do dezertního vína Vin Santo. Původně pocházejí z toskánského města Prato.
Akátový med s plátky černého letního lanýže, který má příjemnou vůni a jemnou chuť je vynikající v kombinaci se všemi čerstvými i vyzrálými sýry, coppou, prosciuttem nebo jako doplněk dobrého rizota. Také je výborný pro přípravu dezertů jako je panna cotta. Skvělý je i samostatně. Originální produkt, elegantně balený můžete věnovat i jako netradiční dárek.
Akátový med s plátky černého letního lanýže, který má příjemnou vůni a jemnou chuť je vynikající v kombinaci se všemi čerstvými i vyzrálými sýry, coppou, prosciuttem nebo jako doplněk dobrého rizota. Také je výborný pro přípravu dezertů jako je panna cotta. Skvělý je i samostatně. Originální produkt, elegantně balený, zaujme i jako dárek.
Kaštanový krém je výsledkem pomalého a pečlivého zpracování kaštanů z lesů Brescia, prováděného v malé řemeslné laboratoři, která si po generace předává exkluzivní recepturu. Výsledkem je produkt s extrémně jemnou a přirozenou chutí.Doporučujeme jeho použití při přípravě koláčů a sladkého pečiva, jako doprovod k panna cottě nebo zmrzlině nebo jen tak...
Kaštanový krém je výsledkem pomalého a pečlivého zpracování kaštanů z lesů Brescia, prováděného v malé řemeslné laboratoři, která si po generace předává exkluzivní recepturu. Výsledkem je produkt s extrémně jemnou a přirozenou chutí.Doporučujeme jeho použití při přípravě koláčů a sladkého pečiva, jako doprovod k panna cottě nebo zmrzlině nebo jen tak...
Měkký mandlový nugát patří k staleté kremonské tradici a je vyráběn s použitím vysoce kvalitních surovin. Použité mandle jsou výhradně italského původu.
Jemný mandlový nugát pokrytý čistou, extratmavou čokoládou patří k staleté kremonské tradici a je vyráběn s použitím vysoce kvalitních surovin. Použité mandle jsou výhradně italského původu.
Měkký mandlový nugát obohacený malými kousky kandovaného ovoce.
Kávový nugát s mandlovým cukrem, pokryty extra tmavou čokoládou, do které se přidává mletá káva.
Křupavý mandlový nugát patří k staleté cremonské tradici a je vyráběn s použitím vysoce kvalitních surovin. Použité mandle jsou výhradně italského původu. Nugát se vaří 6-7 hodin ve staromódních měděných nádobách, což je metoda, která plně vyhovuje nejpřísnějším evropským zdravotním a hygienickým předpisům.
Dokonalá rovnováha hořkého a sladkého, s náznakem tradičně sklizené panenské soli. Skutečná pochoutka pro znalce.
Karamelizované křupavé tenké sezamové krekry, vhodné jako rychlá svačinka a zdroj energie. Sezamová semínka obsahují až 60% oleje, který je velice zdravý a prospěšný. Semena mimo to obsahují také bílkoviny, sacharidy a vlákninu. Z minerálů je obsažen fosfor, draslík, hořčík, vápník, železo, měď, zinek, sodík a mangan.