Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Tuňák žlutoploutvý s charakteristickým křehkým, kompaktním, světle růžovým masem. Přírodní tuňák Callipo je vhodný pro ty, kteří hledají výrobek s nízkým obsahem tuku (méně než 1%). Vyrábí se výhradně s přidáním vody a soli, aby chuť tuňáka a přírodní vůně moře zůstaly nezměněny. Díky vysokému obsahu bílkovin je ideální pro děti a mládež a pro ty, kteří...
Tuňák nejvyšší kvality v olivovém oleji, ručně zpracovaný na Sicílii. Porcovaný je na filety, díky tomu je tuňák jemnější a chutnější. Díky skleněné nádobě a čirosti olivového oleje je na první pohled vidět růžová barva tuňáka. Skvělé pro vytváření nejrůznějších pokrmů. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně sklízí a zpracovávají podle starodávných tradičních receptů, které se předávají spolu s dosud nabytými zkušenostmi a znalostmi z generace na generaci. To vše, aby bylo zajištěno, že každá sklenice, která se dostane na váš stůl, splňuje standardy kvality, drží si původní chuť a typickou vůni rajčat.
Ideální na přípravu pesta, ale i šunkových závitků nebo zákusků.
Piniové oříšky jsou plody získané z velkých borovicových šišek, které dozrávají tři roky. Široce se používají k přípravě koláčů, krémů a sušenek. Používají se v kuchyni v mnoha receptech i při přípravě salátů, do náplní, do omáček i jako základní přísada pesta.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Hodí se v každém ročním období a svou vzácnou chutí...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Filety z tuňáka s cibulí Tropea vyrobené z nejkvalitnějšího tuňáka, zabalené ručně do sklenic. Výjimečná je přítomnost červené cibule Tropea, která dává filetům z tuňáka velmi příjemnou sladkost. Ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod, těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření,...
Filety z tuňáka s kalábrijskou ndujou té nejlepší kvality, vybrané a zabalené ručně do sklenic, ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod na těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření, máte na dosah ruky kvalitní a chutné řešení. Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová...
Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.
Směs zeleniny v olivovém oleji. Výborný předkrm nebo můžete nakládanou zeleninou doplnit hlavní chod. Zelenina se omyje, pečlivě vybere a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a připraví ke skladování.
Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům, ale můžete si je vychutnat i samotné nebo jako součást předkrmu. Je malá, ale přesto má opravdu intenzivní, silnou a zároveň velmi sladkou chuť. La Cipollina Borettana odvozuje svůj název od Boretta, města v provincii Reggio Emilia, kde je její...
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu. Liška je ceněná, chuťově výtečná, se specifickým aroma. První záznamy o konzumaci pocházejí ze 16. století. Je významným artiklem v celosvětovém měřítku, ročně se jí prodá asi 150–200 tisíc tun. Tato produkce pochází výhradně ze sběru ve volné přírodě. Pokusy o umělé pěstování...
Směs hub v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu a díky zpracování si můžete užívat v průběhu celého roku. Houby se omyjí, pečlivě vyberou a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a...
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů. Skvěle chutná na toastu, ideální k čerstvým i zralým sýrům.
Filety tuňáka žlutoploutvého s olivovým olejem a srdíčky artyčoku. Připraveno dle tradičního receptu středomořské kuchyně. Kombinace srdíček artyčoků s filety z tuňáka činí z tohoto produktu ideální doplněk na těstoviny nebo samostatný lahodný předkrm.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Nejlepší artyčoky jsou pečlivě vybírány a zpracovány ručně. Nejlepší olivový olej se používá k vylepšení jejich chuti a získání nádherné zlaté barvy. Jedná se o všestranný produkt, který je k dispozici po celý rok a je ideální pro předkrmy a rafinovaný jako příloha k rybám nebo červeným nebo bílým masům. Mohou být také použity na sendviče, těstoviny nebo...
Typicky středomořská specialita, polosušená rajčata konzervovaná v olivovém oleji. Ideální jako součást předkrmu nebo k dolazení letních pokrmů jako jsou saláty či grilované ryby a maso.
Rajčata jsou přirozeně sušená na slunci. Pomalé sušení jim umožňuje ztrácet vodu, aby postupně získaly silnou chuť a typickou jasně červenou barvu. Jednou z jejich nejlepších vlastností je jejich dokonalá struktura. Jsou perfektní nejen jako předkrm, ale také k dochucení těstovin nebo jiných receptů, jako je rizoto se sušenými rajčaty nebo špagety s touto...
Čerstvé papriky jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť papriky. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu...
Cibulky Boretanne jsou nejsladší cibule na světě. Skvěle se hodí ke vstřebávání vlastností balzamikového octa z Modeny, ve kterém jsou naloženy. Jsou skvělé nejen na chutných sendvičích, ale také k masovým pokrmům nebo jen tak. Používá se pouze čerstvá cibule, která okamžitě prochází rychlým vařením, aby byla zachována její křupavost.