Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Tuňák žlutoploutvý s charakteristickým křehkým, kompaktním, světle růžovým masem. Přírodní tuňák Callipo je vhodný pro ty, kteří hledají výrobek s nízkým obsahem tuku (méně než 1%). Vyrábí se výhradně s přidáním vody a soli, aby chuť tuňáka a přírodní vůně moře zůstaly nezměněny. Díky vysokému obsahu bílkovin je ideální pro děti a mládež a pro ty, kteří...
Křupavý snack z jemné pšeničné mouky a extra panenským olivovým olejem, ideální k uzeninám, sýrovým talířům a jakémukoli jinému druhu pokrmu, kde chcete nahradit pečivo. Vynikající také samostatně jako jednoduché občerstvení.
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Rajčata jsou přirozeně sušená na slunci. Pomalé sušení jim umožňuje ztrácet vodu, aby postupně získaly silnou chuť a typickou jasně červenou barvu. Jednou z jejich nejlepších vlastností je jejich dokonalá struktura. Jsou perfektní nejen jako předkrm, ale také k dochucení těstovin nebo jiných receptů, jako je rizoto se sušenými rajčaty nebo špagety s touto...
Pikantní tuňák v olivovém oleji, produkt vytvořený pro milovníky chilli papriček. Jedná se o chutné kousky tuňáka v olivovém oleji, umocněné vůní a chutí čerstvého chilli. Tuňák a chilli jsou vynikající kombinací široce používanou v receptech kalábrijské tradiční kuchyně. Perfektní na bruschettě a velmi chutný je také v kombinaci s těstovinami.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a doplní svou bohatou chutí jakékoliv sýry, maso a...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybrané zeleniny z Itálie, která je kandovaná v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je zelenina zalita cukrovým sirupem. Zeleninová mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí...
Filety z tuňáka, jejichž hlavním rysem je kompaktnost a světlá barva, se v ústech rozplynou a uvolní pravou chuť čerstvě uloveného tuňáka. Filety z tuňáka jsou vynikající jako součást hlavního chodu, do salátu, s grilovanou zeleninou nebo také jako netradiční předkrm. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňák
Kapary se pěstují od starověku a lze je nalézt v celé oblasti Středomoří. Tyto kapary jsou obzvláště sladké a se správnou konzistencí. Díky své lahodné chuti jsou velmi oblíbené v mezinárodní kuchyni: od aperitivů přes saláty po předkrmy, jako doplněk k sýrům nebo paštikám, jako přísada do vynikajících těstovinových omáček. Také jsou skvělé k použití na...
Grilování zintenzivňuje vynikající chuť artyčokových srdíček. Jsou ideální k přípravě sendvičů, salátů, těstovin nebo k doprovodu různých hlavních chodů, kde plně oceníte jejich lahodnou chuť.
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu. Liška je ceněná, chuťově výtečná, se specifickým aroma. První záznamy o konzumaci pocházejí ze 16. století. Je významným artiklem v celosvětovém měřítku, ročně se jí prodá asi 150–200 tisíc tun. Tato produkce pochází výhradně ze sběru ve volné přírodě. Pokusy o umělé pěstování...
Směs hub v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu a díky zpracování si můžete užívat v průběhu celého roku. Houby se omyjí, pečlivě vyberou a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a...
Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům, ale můžete si je vychutnat i samotné nebo jako součást předkrmu. Je malá, ale přesto má opravdu intenzivní, silnou a zároveň velmi sladkou chuť. La Cipollina Borettana odvozuje svůj název od Boretta, města v provincii Reggio Emilia, kde je její...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybrané zeleniny z Itálie, která je kandovaná v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je zelenina zalita cukrovým sirupem. Dýňová mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv...
Macoritti SNACK s rajčaty, oreganem a paprikou. Malá svačinka na každou příležitost. Drobné občerstvení s velmi tradiční příchutí pizzy, obohacené špetkou chilli papričky. Vynikající k čerstvým a krémovým sýrům.
Lahodné třešňové chilli papričky plněné tuňákovou pastou s bílým vínem, bazalkou, česnekem a bobkovým listem. Propojením pikantních papriček a jemné tuňákové pasty vzniká velmi zajímavý předkrm. Podávat je můžete také na pečivu jako lehké občerstvení a nebo s nimi obohatit salát. Zbylý olej můžete využít jako základ pro přípravu omáček nebo jím lehce...
Kalábrijské chilli míchané se zeleninou, kombinace, která zaujme každého. Směs lze využít na dochucení pokrmů, zeleniny, salátů i masa. Možno využít za studena i tepelně upravit. Středně pálivé.
Červená cibule Tropea Calabria, lehce křupavá a se sladkokyselou chutí. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb i do omáček. Má jemnou nasládlou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její chuti jedí skoro jako by to bylo jablko.
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek..
Ty nejhezčí artyčoky jsou pečlivě vybrány, dochuceny směsí bylinek a naložené v oleji. Tak aby si zachovaly nejlepší chuť a byly vám k dispozici po celý rok. Artyčoky se výborně hodí na předkrmový talíř, také je lze použít jako základ do omáček, přidat do svěžích letních salátů a také se velmi dobře hodí do sendvičů, obložených chlebů nebo na topinku jako...
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku mezi předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek..
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.