Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům, ale můžete si je vychutnat i samotné nebo jako součást předkrmu. Je malá, ale přesto má opravdu intenzivní, silnou a zároveň velmi sladkou chuť. La Cipollina Borettana odvozuje svůj název od Boretta, města v provincii Reggio Emilia, kde je její...
Směs zeleniny v olivovém oleji. Výborný předkrm nebo můžete nakládanou zeleninou doplnit hlavní chod. Zelenina se omyje, pečlivě vybere a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a připraví ke skladování.
Směs hub v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu a díky zpracování si můžete užívat v průběhu celého roku. Houby se omyjí, pečlivě vyberou a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a...
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu. Liška je ceněná, chuťově výtečná, se specifickým aroma. První záznamy o konzumaci pocházejí ze 16. století. Je významným artiklem v celosvětovém měřítku, ročně se jí prodá asi 150–200 tisíc tun. Tato produkce pochází výhradně ze sběru ve volné přírodě. Pokusy o umělé pěstování...
Grilovaný lilek v olivovém oleji s jemnou a jedinečnou chutí si vychutnáte jako speciální středomořský předkrm či jako lehkou přílohu k masu. Pečlivě vybrané lilky se omyjí, nakrájí a grilují tak, aby si zachovaly křupavost. Zabalí se do skleněné nádoby s olivovým olejem a následuje pasterizace. Poté se sklenice ochladí, označí a produkt je připraven ke...
Srdíčka artyčoku naložená v olivovém oleji se výborně hodí jako předkrm, také je lze použít jako přílohu k hlavnímu chodu. Artyčoky se důkladně omyjí, pečlivě vyberou a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí,...
Pečlivě vybrané červené a žluté papriky se omyjí, nakrájí a grilují tak, aby si zachovaly křupavost. Zabalí se do skleněné nádoby s olivovým olejem a následuje pasterizace. Poté se sklenice ochladí, označí a produkt je připraven ke skladování a distribuci. Vynikající jako předkrm nebo jako příloha k masu, ale také do salátu i omáček.
Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.
Sušená rajčata se vyznačují intenzivní červenou barvou a výraznou chutí. Vybraná cherry rajčata se nechají sušit podle starodávné tradiční receptury. Je to právě sušení, které jim dodává bezkonkurenční bohatost chuti. V kuchyni jsou všestranné a hodí se k mnoha úpravám: salátům, těstovinám, pizze, bruschettě nebo i k hlavním chodům.
Sušená rajčata se vyznačují intenzivní červenou barvou a výraznou chutí. Vybraná cherry rajčata se nechají sušit podle starodávné tradiční receptury. Je to právě sušení, které jim dodává bezkonkurenční bohatost chuti. V kuchyni jsou všestranné a hodí se k mnoha úpravám: salátům, těstovinám, pizze, bruschettě nebo i k hlavním chodům.
Správná rovnováha mezi intenzivní chutí a křupavostí je charakteristická pro čerstvé cukety. Jejich lahodnost je dána zpracováním, které probíhá ihned po sklizni, a konzervací v oleji s mátou a černým pepřem. Perfektní přísada k plnění gurmánských sendvičů nebo k čerstvým sýrům.
Nejlepší artyčoky jsou ručně zpracovány a kombinovány s nejlepším olivovým olejem a lahodnými bylinkami. Domácí vzhled tohoto produktu je zvýrazněn zlatou barvou, kterou mu dodává olej a kousky nasekaných bylinek. Jedná se o všestranný produkt, který využijete celý rok a je ideální pro předkrmy a vhodný také jako příloha k masovým pokrmům, šunce nebo...
Cibulky Boretanne jsou nejsladší cibule na světě. Skvěle se hodí ke vstřebávání vlastností balzamikového octa z Modeny, ve kterém jsou naloženy. Jsou skvělé nejen na chutných sendvičích, ale také k masovým pokrmům nebo jen tak. Používá se pouze čerstvá cibule, která okamžitě prochází rychlým vařením, aby byla zachována její křupavost.
Čerstvé cukety jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť cukety. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu nebo...
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Plněné feferonky jsou připravovány pouze z nejčerstvějších ančoviček a kapar. Chilli papričky s ančovičkami a kapary si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm a vychutnat si léto a svěží chuť použitých lahodných surovin v každém ročním období.
Pikantní papričky plněné ricottou a kapary. Tyto papričky si můžete vychutnat jako vynikající, mírně pikantní předkrm v každém ročním období. Ricotta je italský sýr vyráběný ze syrovátky kravského, ovčího či kozího mléka. Ricottový tvaroh, vzniklý po převaření a procedění, je bílý, lehce nasládlý a obsahuje zhruba 13 % tuku. Kapary jsou nerozvinutá...
Typicky středomořská specialita, polosušená rajčata konzervovaná v olivovém oleji. Ideální jako součást předkrmu nebo k dolazení letních pokrmů jako jsou saláty či grilované ryby a maso.
Nejlepší artyčoky jsou pečlivě vybírány a zpracovány ručně. Nejlepší olivový olej se používá k vylepšení jejich chuti a získání nádherné zlaté barvy. Jedná se o všestranný produkt, který je k dispozici po celý rok a je ideální pro předkrmy a rafinovaný jako příloha k rybám nebo červeným nebo bílým masům. Mohou být také použity na sendviče, těstoviny nebo...
Grilování zintenzivňuje vynikající chuť artyčokových srdíček. Jsou ideální k přípravě sendvičů, salátů, těstovin nebo k doprovodu různých hlavních chodů, kde plně oceníte jejich lahodnou chuť.
Čerstvé papriky jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť papriky. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu...
Chutné lilky nakrájené na plátky, ochucené špetkou česneku, chilli pro zvýraznění chuti a oregano. Jsou ideální na jednohubky a bruschettu, k lahodným aperitivům, k teplým pokrmům nebo jako doplněk k masovým pokrmům a ke studeným jídlům, jako jsou letní saláty.
Špagety s česnekem, olejem a chilli jsou jedním z nejjednodušších receptů v italské kuchyni. Není pochyb o tom, že převládající chutí je chilli, které se dokonale hodí k česneku a olivovému oleji. Je ideální pro dochucení těstovin, ale lze z něj také připravit bruschettu s pikantní chutí.