Balsamico  Zde je 38 produktů.

na stránce

Malé a měkké sladkokyselé perly z bílého balzamikového octa Prelibato, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodné na maso, ryby, finger foods, do salátů, na foie gras, sýry, zeleninu, ovoce, drůbež.

366 Kč
Skladem
Do košíku

Malé a měkké sladkokyselé perly z tmavého balzamikového octa Saporoso, který zraje 6 let v sudech z dubového dřeva. Vyzkoušejte s kuřecími játry, karamelizovaným kuřecím masem, buvolím caprese a rajčaty, pečeným masem, čerstvými a vyzrálými sýry, zvěřinou, ve „sladké“ verzi se smetanovými zmrzlinami a parfaity.

366 Kč
Skladem
Do košíku

Měkké sladkokyselé perly, které obsahují balzamikový ocet Prelibato Rosé s esencí růží. Vyznačují se intenzivní vůní a ovocnou chutí.Vyzkoušejte na rybích pokrmech, jemně pokládejte na čerstvou nebo grilovanou zeleninu, krutony, korýše, měkkýše, zmrzlinu i čerstvé ovoce.

366 Kč
Skladem
Do košíku

Italská mořská sůl s přídavkem několika kapek balzamikového octa z Modeny, octa Malpighi získaného z vařeného moštu z hroznů Trebbiano a Lambrusco zrajícího minimálně 6 let v jemných dubových sudech. Vyzkoušejte na vařené a grilované zelenině, masovém tataráku, měkkýších, syrových a marinovaných rybách. 

162 Kč
Skladem
Do košíku

Bílý balzamikový ocet získaný z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva.Sladkokyselá chuť, harmonická a jemná vůně. Jedná se o nízkokalorický produkt, vhodný pro všechny druhy ryb, korýšů, měkkýšů a kaviáru. Používá se také v malých kapkách na čerstvé ovoce a ovocné saláty. Obsah 50 ml +...

214 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet 1850 je 100% italským výrobkem. Zraje 6 let ve starých sudech z dubového dřeva. Barva je čirá a hnědá, chuť je kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Vůně je intenzivní a plná. Prodává se v elegantní lahvičce z čirého skla. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah láhve 50 ml + krabička...

230 Kč
Skladem
Do košíku

Tradiční balzamikový ocet Modena D.O.P. se zráním více než 12 let. S plnou a robustní chutí, má harmonickou vůni, dobře vyváženou hustotu. Hodí se ke všem pokrmům, po malých kapkách na předkrmy i červené maso, ryby a měkkýše. 100 ml skleněná láhev navržená Giorgettem Giugiarem, krabička Consorzio Produttori Antiche Acetaie, odměrka TIC a kniha receptů.

1 608 Kč
Skladem
Do košíku

Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...

519 Kč
Skladem
Do košíku

Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...

913 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...

390 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky své lehkosti se doporučuje na všechny druhy zeleniny, vařené...

691 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...

1 579 Kč
Skladem
Do košíku

Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu.

541 Kč
Skladem
Do košíku

Bílé balzamiko získané z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje po dobu nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva, které mu dodávají vůni a krémovitost, aniž by se měnila jeho světlá a průzračná barva. Maximální jemnosti dosahuje v kombinaci s rybími pokrmy, říčními i mořskými, korýši, měkkýši, kaviárem nebo čerstvým ovocem.

486 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet z hroznového moštu Trebbiano Modenese a hroznů Ancellotta s růžovou esencí získanou z rostlin farmy „Tenuta del Cigno“. Prelibato Rosé je inovativní koncept, který v kuchyni využijete zejména na ryby. Prelibato Rosé je zcela přírodní produkt. Nejlépe jej využijete na rybí pokrmy, čerstvou nebo grilovanou zeleninu, korýše, měkkýše, s...

566 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech.Má kulatou a intenzivní chuť, vyváženou kyselost, vysokou hustotu. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Nejlepší v propojení s vločkami Parmigiano Reggiano a hruškami nebo jahodami, rizotem a mušlemi, foie gras, carpacciem,...

357 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech.Má kulatou a intenzivní chuť, vyváženou kyselost, vysokou hustotu. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Nejlepší je na zeleninových salátech, omeletách, caprese, pečených masech, carpacciu a vařeném mase, ale také v malých...

269 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Používá se na saláty, vařenou a syrovou zeleninu, pečené maso, carpaccio, nalité v malých kapkách na rizoto, caprese s buvolí mozzarellou, smaženou zeleninu, čerstvé jahody i domácí...

172 Kč
Skladem
Do košíku

Všechny produkty pocházejí ze suroviny vynikající kvality: typického modenského hroznu rodinné farmy „Tenuta del Cigno“, která se nachází na okraji Modeny. Hrozny se podrobí pomalému lisování a vaření v otevřené nádobě na přímém ohni. Nejlepší na zeleninových salátech, grilované nebo vařené zelenině, pečených masech, carpacciu i čerstvých jahodách.

599 Kč
Skladem
Do košíku

Balzamikový ocet z výběru ekologicky pěstovaných hroznů a organického vinného octa, zrající ve vzácných dřevěných sudech, které mu dodávají silnou a plnou chuť. Certifikováno, aby spotřebitelům zaručovalo dodržování vysokých standardů ekologické produkce. Ideální pro každodenní použití jako doplněk salátů, vařené a syrové zeleniny. Velmi chutné také k...

308 Kč
Skladem
Do košíku

Krémový balzamikový ocet se hodí k sýrům, na ovoce a zmrzlinu.

752 Kč
Skladem
Do košíku

Italský vinný ocet Barricato se vyrábí z moštu výběrových hroznů Sangiovese. Zraje v dubových sudech po dobu 6 let. Ocet je 100% přírodní a bez konzervačních látek nebo přísad, vyznačuje se silnou chutí, příjemnou, svěží a intenzivní vůní. Je ideální i pro nejjemnější pokrmy z vařené, syrové a grilované zeleniny, pro dochucení jakéhokoli pečeného nebo...

162 Kč
Skladem
Do košíku

Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a hroznového moštu. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze jej použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Také na masovém tataráku, čerstvých i vyzrálých sýrech, vaječných těstovinách, omeletách nebo na krajíčku opečeného chleba ochuceného máslem a...

292 Kč
Skladem
Do košíku

Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z bílého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Vynikající na těstoviny a korýše. Obsah 100 ml + dávkovač.

293 Kč
Skladem
Do košíku
Zobrazuje se 1 - 24 z 38 produktů

Odběr novinek

Nejbližší akce a novinky.