Translator

Balzamikový ocet, též balzámový ocet či balsamico je kulinářská kořenicí přísada pocházející z Itálie. Jedná se o vinný ocet vyráběný nejčastěji z vinných hroznů odrůdy Trebbiano. Svoji nasládlou kořenitou chuť a hustotu získává až po několikaletém zrání v sudech. 

Tradiční balzamikový ocet z Modeny (italsky Ac...

Translator

Balzamikový ocet, též balzámový ocet či balsamico je kulinářská kořenicí přísada pocházející z Itálie. Jedná se o vinný ocet vyráběný nejčastěji z vinných hroznů odrůdy Trebbiano. Svoji nasládlou kořenitou chuť a hustotu získává až po několikaletém zrání v sudech. 

Tradiční balzamikový ocet z Modeny (italsky Aceto Balsamico Tradizionale di Modena) je produkt vysoké gastronomie chráněný značkou DOP, zrající podle speciálních postupů.
Získává se pouze na vybraných územích, zráním ve starověkých sudech z vybraných dřevin a každá várka je schvalována Protection Consortium a Consorzio Produttori Antiche Acetaie. 

Jeho konkrétní 100ml lahvička, kterou navrhl designér Giorgetto Giugiaro, je světově proslulá a jediná povolená zákonem.

Každý tradiční balzamikový ocet s DOP Modena získává jinou hodnotu a konotaci v závislosti na době zrání uvnitř sudů: zraje minimálně 12 nebo 25 let.

More

Balsamico  Zde je 33 produktů.

na stránce

Mátové balzamiko se získává z bílého hroznového moštu a kombinuje se s výtažkem z máty. Toto balzamiko řady Collection je všestranným produktem, který kombinuje tradiční vůně a chutě a zvýrazňuje chuť vašich pokrmů s nádechem originality. Je výjimečné se sýry, ovocem i rybím carpacciem. Pro ty, kteří zkouší něco nového, Malpighi doporučuje přidat dvě...

334 Kč
Skladem

Balsamo di Vaniglia je kombinací bílého hroznového moštu, který zrál pět let v malých sudech z jasanového dřeva a extraktu z vanilky. Má průzračnou barvu, jemnou vůni a sladkokyselou chuť. Zvláště vhodný je pro čerstvé ovoce, ovocné saláty, dezerty, sorbety a pečivo. Několik kapek stačí na to, aby i ty nejjednodušší pokrmy byly hodnotné a originální.

321 Kč
Skladem

Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...

586 Kč
Skladem

Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky své lehkosti se doporučuje na všechny druhy zeleniny, vařené...

780 Kč
Skladem

Bílé balzamiko získané z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje po dobu nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva, které mu dodávají vůni a krémovitost, aniž by se měnila jeho světlá a průzračná barva. Maximální jemnosti dosahuje v kombinaci s rybími pokrmy, říčními i mořskými, korýši, měkkýši, kaviárem nebo čerstvým ovocem.

548 Kč
Skladem

Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. TIP:...

429 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet zrající v malých dřevěných soudcích s jemnou příchutí javorového sirupu. Vyzkoušejte na palačinky, masové hamburgery nebo ananas.

331 Kč
Skladem

Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a hroznového moštu. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze jej použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Také na masovém tataráku, čerstvých i vyzrálých sýrech, vaječných těstovinách, omeletách nebo na krajíčku opečeného chleba ochuceného máslem a...

329 Kč
Skladem

Balzamikový ocet 1850 je 100% italským výrobkem. Zraje 6 let ve starých sudech z dubového dřeva. Barva je čirá a hnědá, chuť je kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Vůně je intenzivní a plná. Prodává se v elegantní lahvičce z čirého skla. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah láhve 50 ml + krabička...

253 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet získaný z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva.Sladkokyselá chuť, harmonická a jemná vůně. Jedná se o nízkokalorický produkt, vhodný pro všechny druhy ryb, korýšů, měkkýšů a kaviáru. Používá se také v malých kapkách na čerstvé ovoce a ovocné saláty. Obsah 50 ml +...

235 Kč
Skladem

Hustý, sladký balzamikový krém s příchutí lanýže, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.

171 Kč
Skladem

Hustý, sladký balzamikový krém s příchutí fíků, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.

172 Kč
Skladem

Kombinace špičkových italských jablek spolu s balzamikovým octem Malpighi. Zkuste jej se všemi druhy zeleniny, syrovou i tepelně upravenou, s pečeněmi a zvěřinou. Rafinovaně souzní se sýry, saláty a čerstvým ​​ovocem.

325 Kč
Skladem

Italský vinný ocet Barricato se vyrábí z moštu výběrových hroznů Sangiovese. Zraje v dubových sudech po dobu 6 let. Ocet je 100% přírodní a bez konzervačních látek nebo přísad, vyznačuje se silnou chutí, příjemnou, svěží a intenzivní vůní. Je ideální i pro nejjemnější pokrmy z vařené, syrové a grilované zeleniny, pro dochucení jakéhokoli pečeného nebo...

183 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet vyráběný ze 100 % šťávy z hroznů Trebbiano, který zraje spolu s italským šafránem 8 let v malých dřevěných sudech. Vhodný na všechny druhy mořských i sladkovodních ryb, měkkýše, korýše, kaviár, čerstvé ovoce a ovocné saláty, rizota a těstoviny. Obsah láhve 100 ml + dávkovač.

320 Kč
Skladem

Hustý, sladký balzamikový krém, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.

168 Kč
Skladem

Balzamikový ocet z hroznového moštu Trebbiano Modenese a hroznů Ancellotta s růžovou esencí získanou z rostlin farmy „Tenuta del Cigno“. Prelibato Rosé je inovativní koncept, který v kuchyni využijete zejména na ryby. Prelibato Rosé je zcela přírodní produkt. Nejlépe jej využijete na rybí pokrmy, čerstvou nebo grilovanou zeleninu, korýše, měkkýše, s...

656 Kč
Skladem

Všechny produkty pocházejí ze suroviny vynikající kvality: typického modenského hroznu rodinné farmy „Tenuta del Cigno“, která se nachází na okraji Modeny. Hrozny se podrobí pomalému lisování a vaření v otevřené nádobě na přímém ohni. Nejlepší na zeleninových salátech, grilované nebo vařené zelenině, pečených masech, carpacciu i čerstvých jahodách.

675 Kč
Skladem

Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech.Má kulatou a intenzivní chuť, vyváženou kyselost, vysokou hustotu. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Nejlepší v propojení s vločkami Parmigiano Reggiano a hruškami nebo jahodami, rizotem a mušlemi, foie gras, carpacciem,...

404 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet Prelibato s nejlepšími sicilskými pomeranči. Ideální je po malých kapkách na čerstvé i vyzrálé sýry. Vynikající je také na všechny druhy ryb a měkkýšů, čerstvé ovoce a krémovou zmrzlinu.

321 Kč
Skladem

Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech.Má kulatou a intenzivní chuť, vyváženou kyselost, vysokou hustotu. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Nejlepší je na zeleninových salátech, omeletách, caprese, pečených masech, carpacciu a vařeném mase, ale také v malých...

304 Kč
Skladem

Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Používá se na saláty, vařenou a syrovou zeleninu, pečené maso, carpaccio, nalité v malých kapkách na rizoto, caprese s buvolí mozzarellou, smaženou zeleninu, čerstvé jahody i domácí...

194 Kč
Skladem

Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...

1 781 Kč
Skladem

Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z bílého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Vynikající na těstoviny a korýše. Obsah 100 ml + dávkovač.

322 Kč
Skladem
Zobrazuje se 1 - 24 z 33 produktů