Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Balzamikový ocet, též balzámový ocet či balsamico (italsky aceto balsamico) je kulinářská kořenicí přísada pocházející z Itálie. Jedná se o vinný ocet vyráběný ze zahušťovaného moštu vinných hroznů odrůdy Trebbiano. Svoji nasládlou kořenitou chuť získává až po několikaletém zrání v sudech.
Malé a měkké sladkokyselé perly z bílého balzamikového octa Prelibato, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodné na maso, ryby, finger foods, do salátů, na foie gras, sýry, zeleninu, ovoce, drůbež. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Malé a měkké sladkokyselé perly z tmavého balzamikového octa Saporoso, který zraje 6 let v sudech z dubového dřeva. Vyzkoušejte s kuřecími játry, karamelizovaným kuřecím masem, buvolím caprese a rajčaty, pečeným masem, čerstvými a vyzrálými sýry, zvěřinou, ve „sladké“ verzi se smetanovými zmrzlinami a parfaity. TIP: Italská paštika a balzamikové perly -...
Měkké sladkokyselé perly, které obsahují balzamikový ocet Prelibato Rosé s esencí růží. Vyznačují se intenzivní vůní a ovocnou chutí.Vyzkoušejte na rybích pokrmech, jemně pokládejte na čerstvou nebo grilovanou zeleninu, krutony, korýše, měkkýše, zmrzlinu i čerstvé ovoce. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Italská mořská sůl s přídavkem několika kapek balzamikového octa z Modeny, octa Malpighi získaného z vařeného moštu z hroznů Trebbiano a Lambrusco zrajícího minimálně 6 let v jemných dubových sudech. Vyzkoušejte na vařené a grilované zelenině, masovém tataráku, měkkýších, syrových a marinovaných rybách.
Bílý balzamikový ocet získaný z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva.Sladkokyselá chuť, harmonická a jemná vůně. Jedná se o nízkokalorický produkt, vhodný pro všechny druhy ryb, korýšů, měkkýšů a kaviáru. Používá se také v malých kapkách na čerstvé ovoce a ovocné saláty. Obsah 50 ml +...
Balzamikový ocet 1850 je 100% italským výrobkem. Zraje 6 let ve starých sudech z dubového dřeva. Barva je čirá a hnědá, chuť je kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Vůně je intenzivní a plná. Prodává se v elegantní lahvičce z čirého skla. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah láhve 50 ml + krabička...
Tradiční balzamikový ocet Modena D.O.P. se zráním více než 12 let. S plnou a robustní chutí, má harmonickou vůni, dobře vyváženou hustotu. Hodí se ke všem pokrmům, po malých kapkách na předkrmy i červené maso, ryby a měkkýše. 100 ml skleněná láhev navržená Giorgettem Giugiarem, krabička Consorzio Produttori Antiche Acetaie, odměrka TIC a kniha receptů.
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. TIP:...
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky své lehkosti se doporučuje na všechny druhy zeleniny, vařené...
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. TIP:...
Bílé balzamiko získané z nejlepších hroznů Trebbiano Modenese, jejichž mošt zraje po dobu nejméně 5 let v sudech z jasanového dřeva, které mu dodávají vůni a krémovitost, aniž by se měnila jeho světlá a průzračná barva. Maximální jemnosti dosahuje v kombinaci s rybími pokrmy, říčními i mořskými, korýši, měkkýši, kaviárem nebo čerstvým ovocem.
Balzamikový ocet z hroznového moštu Trebbiano Modenese a hroznů Ancellotta s růžovou esencí získanou z rostlin farmy „Tenuta del Cigno“. Prelibato Rosé je inovativní koncept, který v kuchyni využijete zejména na ryby. Prelibato Rosé je zcela přírodní produkt. Nejlépe jej využijete na rybí pokrmy, čerstvou nebo grilovanou zeleninu, korýše, měkkýše, s...
Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech.Má kulatou a intenzivní chuť, vyváženou kyselost, vysokou hustotu. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Nejlepší v propojení s vločkami Parmigiano Reggiano a hruškami nebo jahodami, rizotem a mušlemi, foie gras, carpacciem,...
Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech.Má kulatou a intenzivní chuť, vyváženou kyselost, vysokou hustotu. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Nejlepší je na zeleninových salátech, omeletách, caprese, pečených masech, carpacciu a vařeném mase, ale také v malých...
Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového moštu a vinného octa, zrající v dubových barikových sudech. Stoprocentně přírodní produkt bez karamelu, barviv a přísad. Používá se na saláty, vařenou a syrovou zeleninu, pečené maso, carpaccio, nalité v malých kapkách na rizoto, caprese s buvolí mozzarellou, smaženou zeleninu, čerstvé jahody i domácí...
Všechny produkty pocházejí ze suroviny vynikající kvality: typického modenského hroznu rodinné farmy „Tenuta del Cigno“, která se nachází na okraji Modeny. Hrozny se podrobí pomalému lisování a vaření v otevřené nádobě na přímém ohni. Nejlepší na zeleninových salátech, grilované nebo vařené zelenině, pečených masech, carpacciu i čerstvých jahodách.
Balzamikový ocet z výběru ekologicky pěstovaných hroznů a organického vinného octa, zrající ve vzácných dřevěných sudech, které mu dodávají silnou a plnou chuť. Certifikováno, aby spotřebitelům zaručovalo dodržování vysokých standardů ekologické produkce. Ideální pro každodenní použití jako doplněk salátů, vařené a syrové zeleniny. Velmi chutné také k...
Krémový balzamikový ocet se hodí k sýrům, na ovoce a zmrzlinu.
Italský vinný ocet Barricato se vyrábí z moštu výběrových hroznů Sangiovese. Zraje v dubových sudech po dobu 6 let. Ocet je 100% přírodní a bez konzervačních látek nebo přísad, vyznačuje se silnou chutí, příjemnou, svěží a intenzivní vůní. Je ideální i pro nejjemnější pokrmy z vařené, syrové a grilované zeleniny, pro dochucení jakéhokoli pečeného nebo...
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a hroznového moštu. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze jej použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Také na masovém tataráku, čerstvých i vyzrálých sýrech, vaječných těstovinách, omeletách nebo na krajíčku opečeného chleba ochuceného máslem a...
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z bílého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Vynikající na těstoviny a korýše. Obsah 100 ml + dávkovač.