Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Jemná omáčka s lehkou pikantností z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající jako základ do omáček, používá se také...
Velmi oblíbená omáčka na těstoviny z pečlivě vybraných italských rajčat s vepřovým a telecím masem, červeným vínem a vyváženou směsí koření. Omáčku stačí jen lehce prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a rychlá večeře či oběd je na světě.
Boloňské ragú představuje to nejlepší z domácích ragů vařených podle tradice italské kuchyně, jak to obvykle dělávaly italské babičky, s voňavým soté, lahodnými rajčaty, čerstvým hovězím a vepřovým masem a velmi pomalým vařením. Klasická omáčka na těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Jemná rajčatová omáčka na těstoviny s paprikami z Piemontu. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami
Nejjemnější červené papriky použité v tomto receptu dodávají výrobku ohnivou barvu. Z nejčerstvějších ingrediencí tak vznikla omáčka s pikantní a svěží chutí. Je připravená k přímé konzumaci, proto je práce s ní snadná a výborně se nanáší na bruschettu nebo je ideální na pizzu, k masovým pokrmům nebo rybím špízům.
Omáčka získaná z jemně nakrájených kousků kandovaných zelených rajčat. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % rajčat a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace. Ideální s ementálem, špekem, salámem maďarského typu i...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybrané zeleniny z Itálie, která je kandovaná v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je zelenina zalita cukrovým sirupem. Zeleninová mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí...
Lehká lanýžová omáčka se základem ze žampionů je ideální na dochucení těstovin, rýže nebo rizota. Můžete ji i přímo konzumovat, například namazat na chléb, bruschettu či jiné pečivo, ale také přidat k masu nebo do omáčky. Také ji lze využít jako ochucení na pizzu, zeleninu nebo při přípravě plněných vajec. Omáčka se vyrábí ručně bez barviv a konzervantů.
Švestková omáčka získaná z jemně nastrouhaného kandovaného ovoce. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % ovoce a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace se sýry a uzeným masem. Ideální k sýrům, jako je Parmigiano...
Chcete zkusit něco nového a netradičního? Milujete rajčata a ricottu? Zkuste tuto velmi chutnou a jemnou omáčku na těstoviny se základem z pečlivě vybraných italských rajčat, zjemněnou ricottou, doplněnou příjemně vyváženou směsí koření. Omáčku stačí jen lehce prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a rychlý oběd či večeře je na světě. Jednoduché,...
Jedna z nejznámějších a nejchutnějších italských omáček na těstoviny z pečlivě vybraných italských rajčat s vepřovými líčky, červeným vínem a vyváženou směsí koření. Omáčku stačí jen lehce prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a rychlá večeře či oběd je na světě.
Jemné pesto z černých oliv a janovské bazalky, velmi chutné s těstovinami nebo jednoduše jako předkrm s chlebem.
Chutný krém, ideální nejen na vynikající sendviče, které se podávají jako předkrm, ale také na dochucení hlavních chodů. Používají se pouze vysoce kvalitní černé olivy a olivový olej: výsledkem je jemný a lahodný krém. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami
Původ tohoto produktu sahá do Savojského dvora. V průběhu let se tento recept začal předávat z generace na generaci. Tento recept, stále připravovaný podle starodávné tradice, dává vzniknout omáčce, ideální k masovým pokrmům, jako je slavné vařené maso z Piemonte. Můžete si ho také vychutnat na krajíci teplého chleba jako předkrm, aby se vám zvedla chuť k...
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Čerstvě sklizená rajčata ihned zpracovaná, olivový olej, česnek, sůl, oregano a jednoduchý, chutný a svěží předkrm z vynikajících ingrediencí je na světě. Podáváme na kousku opečeného chleba. Bruschetta je typický italský předkrm, jehož počátky sahají do 15. století.
Majonéza vynikající kvality s jedinečnou, vyváženou chutí a dokonalou homogenní, sametovou strukturou. Tato majonéza výborně obohatí Váš stůl. Její chuť se hodí k masu, zejména k hovězímu a to jak k hamburgerům, tak k pečeni. Tato omáčka je však také vynikající v kombinaci se zeleninou.
Pesto alla genovese je zelená omáčka, jejíž hlavní složkou je bazalka. Původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v rozdrcení a tření bazalkových listů v mramorovém hmoždíři dřevěnou paličkou. Do nich se dále přidává sůl, česnek,...
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii - česnek a to nejlepší kalábrijské chilli, to vše naložené v oleji. Směs můžete využít na italskou klasiku Spaghetti aglio olio e peperoncino nebo na dochucení zeleniny, polenty či na pizzu.
Nejjemnější rukola se stává hlavní ingrediencí pro ty, kteří hledají jemnost a lehkost v jednom pokrmu. Tento speciální produkt je připraven podle řemeslné receptury, kde jsou všechny ingredience rozdrceny a smíchány, aby vytvořily lahodnou specialitu se zrnitou strukturou. Ideální jako omáčka k těstovinám, ale je také vynikající na pizzu a focacciu.
Pikantní kalábrijský chilli krém nejvyšší kvality. Krém z chilli papriček se využívá ve velkém množství receptů kalábrijské kuchyně, nejen proto, že dodává pokrmům příjemnou pikantnost, ale také pro své velmi prospěšné vlastnosti. Přidáním této pikantní omáčky do vašich pokrmů dokáže uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Ideální k dochucení vařené...