Těstoviny  Zde je 41 produktů.

na stránce

Výborné v kombinaci s omáčkami z ryb a luštěnin.

59 Kč
Skladem

Typické kalábrijské těstoviny vhodné k omáčkám z vepřového masa s pecorinem.

79 Kč
Skladem

Ručně vyráběné a nejtradičnější těstoviny kalábrijské kuchyně.

59 Kč
Skladem

Velké těstoviny vhodné k naplnění nebo v kombinaci se šťavnatými omáčkami.

59 Kč
Skladem

Výborné s čerstvými rybami a citronem.

59 Kč
Skladem

Tmavé těstoviny z tvrdé pšenice. Výborné ochucené tradičními přísadami jako extra panenský olivový olej, česnek, kalábrijské chilli, ančovičky a strouhanka z opečeného chleba.

67 Kč
Skladem

Velké těstoviny k naplnění

59 Kč
Skladem

Lasagne jsou velmi široké těstovinové pláty. Vznik lasagní se obvykle klade do Neapole, kde vznikl první moderní recept, který dal vzniknout tradičnímu pokrmu. Vyrábí se střídáním vrstev těstovinového plátu, bešamelové omáčky a masa. V různých variacích se do lasagní přidává ricotta nebo mozzarella a různé druhy zeleniny (např. špenát, cuketa, houby). Ale...

119 Kč
Skladem

Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.

119 Kč
Skladem

Spaghettoni - tradiční italské hutné špagety, perfektní ke všem druhům omáček.

96 Kč
Skladem

Ideální k masovým omáčkám, jako je boloňské ragú sypané parmazánem.

60 Kč
Skladem

Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.

214 Kč
Skladem

Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.

204 Kč
Skladem

Orecchiette - název vznikl z italských slov orecchio (ucho) + etto (malý) a znamená zdrobnělinu "ouško". Jsou typické pro oblast Apulie, kde se často podávají s brokolicí. Obzvlášť v oblastech Capitanata a Salento se orecchiette tradičně podávají s rajčatovou omáčkou, s nebo bez masových kuliček a posypem ze sýrů ricotta forte nebo pecorino.

96 Kč
Skladem

Efektní vaječné těstoviny barvené sépiovým inkoustem. Spaghetti alla chitarra, těstoviny typické pro oblast Abruzzo, se čtvercovým průřezem o tloušťce asi 2–3 mm. Název těchto špaget pochází z nástroje (tzv. Chitarra , doslova „kytara“), z něhož jsou tyto těstoviny vyráběny, což je nástroj, který jim dává jejich název, tvar a pórovitou strukturu, která...

119 Kč
Skladem

Maltagliati - ručně vyráběné těstoviny typické pro italský region Emilia-Romagna. Malé, nepravidelně řezané těstoviny, tradičně přidávané do luštěninových polévek a výborně se hodící také k masovým a houbovým omáčkám.

109 Kč
Skladem

Fettuccine (v překladu "stužky") je typ těstovin oblíbený zejména v okolí Říma. Jedná se o nudle široké 1cm. Tato varianta je ochucená citrónem.

119 Kč
Skladem

Fettuccine (v překladu "stužky") je typ těstovin oblíbený zejména v okolí Říma. Jedná se o nudle široké 1cm. Tato varianta je ochucená špenátem. 

149 Kč
Skladem

Paccheri - druh těstovin ve tvaru velmi velké trubice pocházející z Kampánie. Jsou obecně hladké, ale existuje i žebrovaná verze, paccheri millerighe. Mohou být podávané plněné či bez náplně jen s omáčkou. 

96 Kč
Skladem

Strozzapreti se vyrábí tak, že se těsto vyválí na silné ploché listy, nakrájí se na proužky, ty jsou poté lehce srolované nebo zkroucené mezi dlaněmi a krátí se na cca 5cm. Na rozdíl od špaget nebo makaronů nejsou tyto těstoviny jednotné co do velikosti ani tvaru. Nejčastěji se podávají s masovým ragú. 

96 Kč
Skladem
Zobrazuje se 1 - 24 z 41 produktů

Odběr novinek

Nejbližší akce a novinky.