Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Mezi specialitami najdete to nejzajímavější z našeho sortimentu. Spojením tradičních receptur, kvalitních surovin a šetrných postupů zpracování vznikají lahůdky, které si budete chtít dopřávat znovu a znovu a znovu...
0
Mezi specialitami najdete to nejzajímavější z našeho sortimentu. Spojením tradičních receptur, kvalitních surovin a šetrných postupů zpracování vznikají lahůdky, které si budete chtít dopřávat znovu a znovu a znovu...
0
Bílý balzamikový ocet zrající v malých dřevěných soudcích s jemnou příchutí javorového sirupu. Vyzkoušejte na palačinky, masové hamburgery nebo ananas.
Malé a měkké sladkokyselé perly z bílého balzamikového octa Prelibato, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodné na maso, ryby, finger foods, do salátů, na foie gras, sýry, zeleninu, ovoce, drůbež. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Malé a měkké sladkokyselé perly z tmavého balzamikového octa Saporoso, který zraje 6 let v sudech z dubového dřeva. Vyzkoušejte s kuřecími játry, karamelizovaným kuřecím masem, buvolím caprese a rajčaty, pečeným masem, čerstvými a vyzrálými sýry, zvěřinou, ve „sladké“ verzi se smetanovými zmrzlinami a parfaity. TIP: Italská paštika a balzamikové perly -...
Dokonalá rovnováha hořkého a sladkého, s náznakem tradičně sklizené panenské soli. Skutečná pochoutka pro znalce.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a doplní svou bohatou chutí jakékoliv sýry, maso a...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Odvážné spojení kořeněné mostardy a výrazné chuti bílého lanýže. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce, které je kandované v hořčičném oleji, je specifická svou sladkoostrou příchutí. Jedinečný produkt, který můžete darovat jako originální pochutinu v elegantním balení. Vynikající ke zrajícím a slaným sýrům, jako...
Olej se vyznačuje středně ovocnou vůní s výraznými travnatými tóny s vůní zeleného jablka, ředkviček, čekanky a artyčoků s tóny mandlí a piniových oříšků. Tento olej můžete využívat na klasická jídla například ze sladkovodních ryb, ale snad ještě lépe se hodí k výraznějším pokrmům jako je solené maso, carpaccio nebo složitější pokrmy z mořských ryb.
Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům. La Cipollina Borettana odvozuje svůj název od Boretta, města v provincii Reggio Emilia, kde je její pěstování starodávnou tradicí. Zde ve skutečnosti malá slámově zbarvená zploštělá cibule našla tu pravou půdu. Je malá, ale přesto má opravdu...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Akátový med s plátky černého letního lanýže, který má příjemnou vůni a jemnou chuť je vynikající v kombinaci se všemi čerstvými i vyzrálými sýry, coppou, prosciuttem nebo jako doplněk dobrého rizota. Také je výborný pro přípravu dezertů jako je panna cotta. Skvělý je i samostatně. Originální produkt, elegantně balený, zaujme i jako dárek.
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...
Mořská sůl se sušeným černým letním lanýžem je ideální ke grilovanému masu, salátům i na brambory. Černý lanýž má příjemnou vůni a jemnou chuť a v kombinaci s mořskou solí je díky své jednoduchosti nepostradatelnou základní ingrediencí ve všech kuchyních. Ideální pro obohacení pokrmů o chuť a vůni. Může být také zajímavým dárkem. TIP: Créma di tartufo -...
Měkké sladkokyselé perly, které obsahují balzamikový ocet Prelibato Rosé s esencí růží. Vyznačují se intenzivní vůní a ovocnou chutí.Vyzkoušejte na rybích pokrmech, jemně pokládejte na čerstvou nebo grilovanou zeleninu, krutony, korýše, měkkýše, zmrzlinu i čerstvé ovoce. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Kromě toho, že je pistácie cennou a chutnou kulinářskou ozdobou, zachovává si všechny prospěšné vlastnosti. Hrubě mleté mandle jsou extrémně všestranným produktem, vynikajícím pro obohacení předkrmů i hlavních chodů a také jako ozdoba na zmrzliny, dorty, palačinky a jakýkoli druh dezertu.
Sicilské loupané pistácie balené v elegantní skleněné dóze. Jednoduchý, přírodní produkt, který si můžete vychutnat jako jednoduchou svačinu nebo jako přísadu v kuchyni. Od sklizně až po balení si produkt zachovává všechny vlastnosti nedotčené. Ve výrobním procesu se nepoužívají žádné přísady. Intenzivní chuť této pistácie nevyžaduje žádné pražení nebo...
Výrobek získaný mletím vyloupaných pistácií na prášek, nepražených, nesolených. Nasekané pistácie jsou ideální pro ozdobení předkrmů, na pečení různých druhů pečiva nebo dortů a dezertů. Pistácie jsou přísadou používanou v mnoha sicilských receptech a jsou charakteristické tím, že jsou velmi všestranným produktem. Díky své „neutrální“ chuti se pistácie...