Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Příběh, který vznikl před druhou světovou válkou, příběh, který vypráví každá jednotlivá lahůdka cukrárny De Vivo. V rodících se Pompejích 30. let 20. století měli prarodiče De Vivo významnou a vyhlášenou pekárnu, ve které platilo základní pravidlo: používání poctivého domácího kvásku. O šedesát let a dvě generace později stále platí stejné pravidlo v kynutých výrobcích cukrárny De Vivo, kterou dnes vede Marco s pomocí manželky Ester a dcery Simony.
De Vivo kynuté produkty se zrodily pod „vládou“ domácího kvásku po dlouhém procesu růstu, kynutí 36 hodin. Koneckonců, víte, pro dobré věci nemusíte spěchat a Marco De Vivo spolu se svým týmem každý den pracuje s vášní a oddaností receptům s dlouhou tradicí. S jednoduchostí, kde byla příprava dezertu pomalým a bohatým rituálem.
Rum baba nebo baba al rhum je malý, dlouho kynutý koláč nakládaný v rumovém sirupu s cukrem. Elegantní sklenice, ve které najdete jednotlivé porce (asi 5 cm vysoký, mírně zkosený válec). Podávat je můžete jen tak nebo je můžete naplnit šlehačkou nebo krémem.
Rum baba nebo baba al rhum je malý, dlouho kynutý koláč nakládaný v rumovém sirupu s cukrem. Elegantní sklenice, ve které najdete jednotlivé porce (asi 5 cm vysoký, mírně zkosený válec). Podávat je můžete jen tak nebo je můžete naplnit šlehačkou nebo krémem.
Roztíratelný sladký krém připravený s péčí a vášní, z vybraných typických italských vysoce kvalitních surovin, bez přidání hydrogenovaných tuků, barviv a konzervantů. Vychutnejte si dokonalou jemnost krému jen tak na lžičku nebo jej namažte na čerstvé pečivo, přidejte do snídaňové kaše nebo využijte při výrobě dezertů.