Seznam produktů od výrobců Lombardo

Společná vášeň dvou zakládajících partnerů Lombarda srl, manžela a manželky, dala vzniknout řadě produktů vysoké kvality jako jsou olivy, těstoviny, různé druhy koření, sušené chilli i chilli pasty, luštěniny a také konzervovaný tuňák, nakládaná cibule, ančovičky a celá řada nakládaných kalábrijských předkrmů, hub a různých druhů plněných papriček.

Lombardo srl je společnost s vysokou kompetencí získanou za více než dvacet let v oblasti organizované distribuce potravinářských výrobků.

The Lombardo srl je kalábrijská společnost s 18 lety zkušeností s výrobou vysoce kvalitních italských bylin a koření. Dalším krokem k rožšíření bylo kalábrijské chilli a konkrétně výroba sušeného, ​​protože na trhu chybělo. Hlavně proto, že je nehospodárné a velmi náročné na výrobu. Krátce na to byl důsledkem vývoj specializované výroby a vlastní farmy a konečného uzavření kruhu, od pěstování čerstvého chilli po finální zpracování. Tak se zrodilo 100% Chilli of Calabria Short and Controlled Supply Chain Me li cucco.


Společnost Lombardo srl se značkou CondiAroma nabízí širokou škálu koření, které jsou široce používány v moderní i tradiční kuchyni. Jsou té nejvyšší kvality, vyrobené z vynikajících surovin a využívající systémy nejnovější generace, které umožňují získávat nenapodobitelné výrobky.


Více
na stránce

Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.

228 Kč
Skladem

Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů. Skvěle chutná na toastu, ideální k čerstvým i zralým sýrům.

182 Kč
Skladem

Bobkový list je sušený list vavřínu vznešeného používaný zejména jako koření. Je naprosto nepostradatelný v kuchyni, zejména při přípravě masových pokrmů, v omáčkách, na těstoviny i k rybím pokrmům. Má chuť s nádechem citrusů a muškátového oříšku. Kromě toho bobkový list napomáhá zažívání. Díky němu se tuky lépe štěpí a masové pokrmy jsou tak lépe...

41 Kč
Skladem

Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.

231 Kč
Skladem

Cizrna pomáhá zlepšovat činnost trávicího traktu, pozitivně ovlivňuje imunitní systém, stav chrupavek, hladinu cholesterolu v krvi, či nervovou soustavu. Vitamín B15 je vynikajícím antioxidantem a mastné kyseliny chrání organismus před onemocněním srdce a cév. Cizrna se hodí do pomazánek, salátů, polévek, různých karbanátků a placek nebo se může stát...

87 Kč
Skladem

Červená čočka obsahuje velké množství rostlinných bílkovin, má nízký obsah tuku a je bohatá na železo a velkou výhodou je, že nepotřebuje předem namáčet. Je ideální do polévek, jako příloha, ale i na karbanátky nebo luštěninové hamburgery, obecně ji mají rády i děti. 

80 Kč
Skladem

Čočka Eston je světle zelená, mírně skvrnitá luštěnina s menšími zrnky, která je známá svou snadnou přípravou, zemitou chutí a vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. Po uvaření ztratí tvar a proto je vynikající volbou pro zahušťování polévky.

65 Kč
Skladem

Čočka je nejen skvělým zdrojem bílkovin, také má přirozeně nízký obsah tuku, vysoký obsah vlákniny, sacharidů a dalších základních živin, jako je například draslík. Lidé čočku pěstují více než 8500 let. Podle historiků byla pěstována už v roce 6500 před naším letopočtem. Ideální do polévky nebo do salátu.

56 Kč
Skladem

Fazole borlotti je odrůda fazole obecné, pochází z Itálie a hojně se ve středomořské kuchyni využívá. Fazole je středně velká až velká. Je oříškově zbarvená a pruhovaná červenou, purpurovou nebo černou barvou. Výborně se hodí do salátů, které svým vzhledem ozvláštní, skvělé jsou také k přípravě pomazánek, masových ragů i do sytých polévek jako je minestrone.

85 Kč
Skladem

Bílé fazole Cannellini jsou úžasně výživné. Jsou bez tuku a vynikajícím zdrojem vlákniny, folátů, železa a hořčíku. Oblíbíte si je pro jejich jemnou krémovou konzistenci a výraznou chuť. Fazole je vhodné před jejich přípravou delší dobu namáčet. V kuchyni mají pestré využití: polévky, součást salátů, pomazánky, ale i jako hlavní chod.

86 Kč
Skladem

Domácí míchané houby jsou skutečnou specialitou kalábrijské gastronomické tradice, připravené podle starodávné receptury. Rozmanitá chuť daná mícháním hub v jedné sklenici, tak aby povzbudily Váš apetit. Vhodné jako překrm a ke zvýraznění chuti.

215 Kč
Skladem

Pikantní předkrm je typickou kalábrijskou specialitou. Tento produkt je oslavou barev a chutí zahrady. Ve sklenici najdete papriku, rajčata, lilek, houby, olivy, česnek a fenyklová semínka pro vůni; s nádechem vinného octa a konzervované ve slunečnicovém oleji. Vynikající příloha, vyhledávaná jako předkrm, ale určitě lákavá jako svačina pro rychlé a...

175 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Nakládané plátky lilku jsou kalábrijskou gastronomickou specialitou, vyrobenou podle starodávné receptury. Lilek zrající na kalábrijském slunci je doplněn paprikou, fenyklem a česnekem.

149 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Těstoviny Paccheri jsou tažené na bronzu, což jim dodává prémiový vzhled a kvalitu. Jsou vyrobeny z mouky z tvrdé pšenice, což zajišťuje jejich výjimečnou pevnost a kompaktní strukturu. Jejich velikost a tvar jsou ideální pro plnění omáčkami, ricottou či dalšími přísadami, ať už máte chuť na jednoduchý nebo komplexnější pokrm. Můžete je také podávat s...

83 Kč
Skladem

Calamari je originální tvar těstovin s podobností s kalamáry nakrájenými na kroužky. Tento typ těstovin se perfektně hodí k rybám a omáčkám na bázi luštěnin.

83 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Kalábrijské filejas patří k nejstarší kalábrijské kulinářské tradici a je třeba je považovat za předky kalábrijských těstovin. Připravené ze směsi krupice a vody jsou tvarovány kolem rákosové nitě. Kalábrijská fileja nebo kalábrijské makarony se vyrábí řemeslným způsobem z mouky z tvrdé pšenice a vody, pomalé sušení dává těstovinám pórovitost, která dobře...

96 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Kalábrijské filejas patří k nejstarší kalábrijské kulinářské tradici a je třeba je považovat za předky kalábrijských těstovin. Připravené ze směsi krupice a vody jsou tvarovány kolem rákosové nitě. Kalábrijská fileja nebo kalábrijské makarony se vyrábí řemeslným způsobem z mouky z tvrdé pšenice a vody, pomalé sušení dává těstovinám pórovitost, která dobře...

83 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Filejuzzi mají identický tvar jako slavná kalábrijská fileja, jsou to chutné makarony. Díky jejich poměrně malému tvaru a pórovitosti jsou vynikající pro zachování těla omáček. Jsou vyrobeny z několika jednoduchých surovin, které při šikovném zpracování dávají vzniknout nenapodobitelnému výsledku. Nejlepší jsou k masovým omáčkám.

83 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Scialatielli jsou krátké, silné těstoviny obdélníkového průřezu a téměř rovného, ​​ale mírně nepravidelného, ​​mírně zakřiveného tvaru. Je to druh těstovin široce používaný v typické neapolské kuchyni. Vynikající k čerstvým rybám a citronu. Vychutnat si je můžete také se zemitými přísadami, jako je klobása a tuřín.

83 Kč
Skladem

V kalábrijské kulinářské tradici hraje velmi důležitou roli stroncatura, dříve pokrm chudých. Traduje se, že počátkem 19. století sbíraly továrny na těstoviny ze země smíšené zbytky mouky a otrub z mletí pšenice, čímž vznikl druh tmavě zbarvených těstovin zvaný stroncatura. Dnes se těstoviny vyrábí z 88 % krupice z tvrdé pšenice a vody.

96 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Strozzapreti se vyrábí tak, že se těsto vyválí na silné ploché listy, nakrájí se na proužky, ty jsou poté lehce srolované nebo zkroucené mezi dlaněmi a krátí se na délku do 10 cm. Na rozdíl od špaget nebo makaronů nejsou tyto těstoviny jednotné co do velikosti ani tvaru. Jsou vhodné k omáčkám z vepřového masa s pecorinem.

83 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Tagliatelle se vyrábí tradiční řemeslnou metodou z pečlivě vybrané mouky z tvrdé pšenice. Klasicky se doporučují podávat s boloňskou omáčkou, připravenou z vepřového, telecího a hovězího mletého masa a vařeného v soté z másla, slaniny, bylinek, s vývarem, červeným vínem a rajčatovou omáčkou a při podávání bohatě zasypané parmezánem.

86 Kč
Není na skladě
Není na skladě

Koření plné síly je ideální do polévek, omáček, na zeleninu a sýrové fondue. Obzvláště se hodí na bramborové pokrmy, jako je např. bramborová kaše, bramborová polévka, krokety atd.

79 Kč
Skladem

Černé olivy Monacale jsou ochucené středomořským kořením a jsou ideální jako předkrm, ale skvěle se hodí i k masu nebo do salátu. Výroba těchto oliv probíhá podle starodávného kalábrijského receptu, který nám umožňuje vrátit se díky jejich chuti do minulosti. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka

142 Kč
Skladem
Zobrazuje se 1 - 24 z 40 produktů