Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Společná vášeň dvou zakládajících partnerů Lombarda srl, manžela a manželky, dala vzniknout řadě produktů vysoké kvality jako jsou olivy, těstoviny, různé druhy koření, sušené chilli i chilli pasty, luštěniny a také konzervovaný tuňák, nakládaná cibule, ančovičky a celá řada nakládaných kalábrijských předkrmů, hub a různých druhů plněných papriček.
Lombardo srl je společnost s vysokou kompetencí získanou za více než dvacet let v oblasti organizované distribuce potravinářských výrobků.
The Lombardo srl je kalábrijská společnost s 18 lety zkušeností s výrobou vysoce kvalitních italských bylin a koření. Dalším krokem k rožšíření bylo kalábrijské chilli a konkrétně výroba sušeného, protože na trhu chybělo. Hlavně proto, že je nehospodárné a velmi náročné na výrobu. Krátce na to byl důsledkem vývoj specializované výroby a vlastní farmy a konečného uzavření kruhu, od pěstování čerstvého chilli po finální zpracování. Tak se zrodilo 100% Chilli of Calabria Short and Controlled Supply Chain Me li cucco.
Společnost Lombardo srl se značkou CondiAroma nabízí širokou škálu koření, které jsou široce používány v moderní i tradiční kuchyni. Jsou té nejvyšší kvality, vyrobené z vynikajících surovin a využívající systémy nejnovější generace, které umožňují získávat nenapodobitelné výrobky.
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů. Skvěle chutná na toastu, ideální k čerstvým i zralým sýrům.
Koření s velmi silnou chutí se používá v kuchyni v exotických receptech, zejména indických, je vynikající v kombinaci se skořicí a muškátovým oříškem k přípravě dezertů, exotických jídel a bylinných čajů. Skvěle se hodí na vepřové maso, kachnu i zvěřinu, měl by být přidán až na konci vaření. Jeho terapeutické vlastnosti jsou nesporné.
Bobkový list je sušený list vavřínu vznešeného používaný zejména jako koření. Je naprosto nepostradatelný v kuchyni, zejména při přípravě masových pokrmů, v omáčkách, na těstoviny i k rybím pokrmům. Má chuť s nádechem citrusů a muškátového oříšku. Kromě toho bobkový list napomáhá zažívání. Díky němu se tuky lépe štěpí a masové pokrmy jsou tak lépe...
Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.
Extra pikantní sušené kalábrijské chilli. Dodejte svým pokrmům extra chuť, schopnou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Chilli je široce používáno při přípravě mnoha receptů kalábrijské kuchyně. Chilli je bez chemických přísad, konzervantů i barviv, tak jak to vyžaduje starodávná tradice.
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů; Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její...
Cizrna pomáhá zlepšovat činnost trávicího traktu, pozitivně ovlivňuje imunitní systém, stav chrupavek, hladinu cholesterolu v krvi, či nervovou soustavu. Vitamín B15 je vynikajícím antioxidantem a mastné kyseliny chrání organismus před onemocněním srdce a cév. Cizrna se hodí do pomazánek, salátů, polévek, různých karbanátků a placek nebo se může stát...
Červená čočka obsahuje velké množství rostlinných bílkovin, má nízký obsah tuku a je bohatá na železo a velkou výhodou je, že nepotřebuje předem namáčet. Je ideální do polévek, jako příloha, ale i na karbanátky nebo luštěninové hamburgery, obecně ji mají rády i děti.
Čočka Eston je světle zelená, mírně skvrnitá luštěnina s menšími zrnky, která je známá svou snadnou přípravou, zemitou chutí a vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem tuku. Po uvaření ztratí tvar a proto je vynikající volbou pro zahušťování polévky.
Čočka je nejen skvělým zdrojem bílkovin, také má přirozeně nízký obsah tuku, vysoký obsah vlákniny, sacharidů a dalších základních živin, jako je například draslík. Lidé čočku pěstují více než 8500 let. Podle historiků byla pěstována už v roce 6500 před naším letopočtem. Ideální do polévky nebo do salátu.
Získávaný pouze mechanickým lisováním za studena.
Olivový olej, který se získává přímo z oliv a pouze mechanicky je hlavní součástí středomořské kuchyně.
Získávaný pouze mechanickým lisováním za studena.
Fazole borlotti je odrůda fazole obecné, pochází z Itálie a hojně se ve středomořské kuchyni využívá. Fazole je středně velká až velká. Je oříškově zbarvená a pruhovaná červenou, purpurovou nebo černou barvou. Výborně se hodí do salátů, které svým vzhledem ozvláštní, skvělé jsou také k přípravě pomazánek, masových ragů i do sytých polévek jako je minestrone.
Bílé fazole Cannellini jsou úžasně výživné. Jsou bez tuku a vynikajícím zdrojem vlákniny, folátů, železa a hořčíku. Oblíbíte si je pro jejich jemnou krémovou konzistenci a výraznou chuť. Fazole je vhodné před jejich přípravou delší dobu namáčet. V kuchyni mají pestré využití: polévky, součást salátů, pomazánky, ale i jako hlavní chod.
Domácí míchané houby jsou skutečnou specialitou kalábrijské gastronomické tradice, připravené podle starodávné receptury. Rozmanitá chuť daná mícháním hub v jedné sklenici, tak aby povzbudily Váš apetit. Vhodné jako překrm a ke zvýraznění chuti.
Pikantní předkrm je typickou kalábrijskou specialitou. Tento produkt je oslavou barev a chutí zahrady. Ve sklenici najdete papriku, rajčata, lilek, houby, olivy, česnek a fenyklová semínka pro vůni; s nádechem vinného octa a konzervované ve slunečnicovém oleji. Vynikající příloha, vyhledávaná jako předkrm, ale určitě lákavá jako svačina pro rychlé a...
Typická kalabrijská specialita založená na voňavých a sladkých červených cibulkách Tropea Calabria IGP v oleji, známá po celém světě pro svou sladkost a lehkou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů. Skvěle chutná na toastu,...
Nakládané plátky lilku jsou kalábrijskou gastronomickou specialitou, vyrobenou podle starodávné receptury. Lilek zrající na kalábrijském slunci je doplněn paprikou, fenyklem a česnekem.
Paccheri jsou typem těstovin tradičních pro jižní Itálii. Mají tvar obřích makarónů a obecně jsou výborné ke šťavnatým omáčkám a mohou být také plněné ricottou nebo jinými přísadami a podávané s masovou omáčkou; také jsou vynikající na pečení v troubě.
Calamari jsou široké prstencové těstoviny, připomínající nakrájené kalamáry. Výborné v kombinaci s omáčkami z ryb a luštěnin.
Ručně vyráběné a nejtradičnější těstoviny kalábrijské kuchyně.