Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
FILPESR
Speciální ingrediencí červeného pesta jsou sušená rajčata, která dodávají krému typickou červenou barvu a středomořskou chuť. Původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
SLOŽENÍ: sušená rajčata (36%), janovská bazalka (10%), olivový olej, sýr Grana Padano (mléko, syřidlo, konzervant: enzym vaječného bílku, sůl), ovčí sýr pecorino romano (mléko, syřidlo, sůl), kešu ořechy, ovesná vláknina, česnek, sůl, piniové ořechy. Regulátor kyselosti: kyselina citronová.
NUTRIČNÍ HODNOTY (na 100 g výrobku): Energie 2300 kJ / 560 kcal; Tuky 55 g, z toho nasycené 10 g; Sacharidy 7 g, z toho cukry 6 g; Bílkoviny 4,7 g; Sůl 2,5 g.
Může obsahovat stopy ryb, arašídů a vlašských ořechů.
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy. Varianta s bazalkou s nezaměnitelnou chutí, kterou jí může dát pouze...
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou s výjimečnou chutí lanýže. tato specialita se podává na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou. Podává se na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou. Podává se na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Rajčatový protlak „I prodotti del Casale“ vyrobený na farmě Arturo Pratticò, ležící na jónském pobřeží Kalábrie, vyrobený z čerstvých, zralých rajčat sklizených ručně. Jedná se o originální výrobek získaný šetrným zpracováním rajčat. Italský produkt pěstovaný v Kalábrii bez přidání konzervantů a barviv.
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně rozemletého ovoce. Všechny obsahují 70% ovoce. Hodí se v každém ročním období. Vyzvedne chuť sýrů, masa či uzeniny.
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Pasta z nakrájených oliv. Ideální pro výrobu chleba a čerstvých těstovin. Také lze manazat na crostini a bruschettu.
Houbové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s těstovinami, doladit parmezánem a rychlá večeře je hotová. Jemná a vyvážená chuť hub Poricni. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche.
Rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Rajčatové sugo je vynikající jak základ na omáčku na těstoviny, pizzu i lasagne.
Loupaná rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Dušená rajčata lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Jsou perfektní pro typické italské omáčky, jako je amatriciana nebo boloňská omáčka, kde rajče musí být viditelné a dobře definované.
Dvojitý koncentrát je ideální pro dodání barvy, chuti a textury pokrmům. Je vhodný pro velmi dlouhé doby vaření, jako v případě masové omáčky, dušeného masa nebo pečeného masa, ale také se hodí pro krátké doby vaření, jako je příprava omáčky na těstoviny nebo dipu.
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně rozemletého ovoce. Všechny obsahují 70% ovoce. Hodí se v každém ročním období. Vyzvedne chuť sýrů, masa či uzeniny.
Rajčatová omáčka s drcenými olivami se skvěle hodí na těstoviny.
Omáčka s italským špekem je vyrobena podle tradičního receptu italské kuchyně s použitím čerstvých surovin výhradně italského původu. Vynikající je v kombinaci s kvalitními těstovinami. Omáčku stačí jen lehce prohřát a smíchat s uvařenými těstovinami, případně posypat parmazánem a jednoduchý oběd či rychlá večeře je na světě.
Rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Sugo s bazalkou je vynikající na těstoviny, pizzu, ale i na zapékání.
Pikantní lanýžová omáčka s chilli se základem ze žampionů je ideální na dochucení těstovin, rýže nebo rizota. Můžete ji i přímo konzumovat, například namazat na chléb, bruschettu či jiné pečivo, ale také přidat k masu nebo do omáčky. Také ji lze využít jako ochucení na pizzu, zeleninu nebo při přípravě plněných vajec. Omáčka se vyrábí ručně bez barviv a...
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Chianina je jedním z nejstarších a nejvýznamnějších plemen skotu v Itálii a za své jméno vděčí chovné oblasti: Valdichiana v Toskánsku. Připraveno z voňavých restovaných lahodných rajčat, hovězího masa a velmi pomalým vařením. Ideální pro těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a bylinek. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Kdo z vás alespoň jednou v životě nepřipravil...
70 Kč
Omáčka s italským špekem je vyrobena podle...
140 Kč
Linguine jsou těstoviny dlouhé jako špagety,...
149 Kč
155 Kč
Lasagne jsou velmi široké těstovinové pláty....
154 Kč
Houbové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s...
193 Kč
Ragú z divočáka je velmi ceněným produktem pro...
184 Kč
Strozzapreti se vyrábí tak, že se těsto vyválí...
83 Kč
mletá, nerafinovaná, jodizovaná stolní sůl
78 Kč
Borettane cibulky grilované a naložené v...
289 Kč