Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Velké těstoviny vhodné k naplnění nebo v kombinaci se šťavnatými omáčkami.
Tmavé těstoviny z tvrdé pšenice. Výborné ochucené tradičními přísadami jako extra panenský olivový olej, česnek, kalábrijské chilli, ančovičky a strouhanka z opečeného chleba.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Ideální k masovým omáčkám, jako je boloňské ragú sypané parmazánem.
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.
Vaječné těstoviny s černou barvou inkoustu sépie velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické rýžové mouky.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické celozrnné rýžové mouky.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické rýžové mouky.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Složení: bazalka, česnek, sůl, piniové oříšky
59 Kč
Tuňák nejvyšší kvality ručně zpracovaný na...
139 Kč
Typická kalábrijská specialita. Řemeslníci v...
128 Kč
185 Kč
129 Kč
119 Kč
Výběr jemné, pražené kávy a umělecky smíchané...
296 Kč
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme...
145 Kč
Borettane cibulky grilované a naložené v...
202 Kč
149 Kč