Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Balení | 100ml |
Vyráběný ze zahušťovaného moštu (60 %) a vinného octa (40 %). Zraje ve velkých dřevěných sudech. Vhodný k přípravě salátů, ke grilované nebo pečené zelenině, na maso nebo carpaccio. Balzamikový ocet z Modeny (Aceto Balsamico di Modena) se získává z moštu z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí tohoto...
Bílý balzamikový ocet, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vyrábí se ze šťávy bílých hroznů Trebbiano Modenese z vinic Malpighi. Obsah 50 ml + krabička a pečetní vosk
Želé z bílého balzamikového octa Prelibato s přírodním ovocným pektinem. Vhodné ke všem druhům sýrů, především typu pecorino a ke kozím sýrům. Obsah sklenice 125 g
Želé z bílého balzamikového octa Prelibato se svěžestí a intenzivním aroma jahod. S přírodním ovocným pektinem. Vhodné k měkkým sýrům a k ovoci. Obsah sklenice 125 g
Vyráběné z bílého balzamikového octa Prelibato a loupaných paprik. Vhodné na sýry, maso a především na krutony a kachnu na pomerančích.
Balzamikový ocet 1850 je 100% italským výrobkem. Zraje 6 let ve starých sudech z dubového dřeva. Barva je čirá a hnědá, chuť je kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Vůně je intenzivní a plná. Prodává se v elegantní lahvičce z čirého skla. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah láhve 50 ml + krabička...
Želé z balzamikového octa Saporoso s přírodním ovocným pektinem. Vhodné ke všem druhům sýrů, na chléb nebo bruschettu, na vařené nebo pečené maso. Obsah sklenice 125 g
Bílý balzamikový ocet vyráběný ze 100 % šťávy z hroznů Trebbiano, který zraje spolu s italským šafránem 8 let v malých dřevěných sudech. Vhodný na všechny druhy mořských i sladkovodních ryb, měkkýše, korýše, kaviár, čerstvé ovoce a ovocné saláty, rizota a těstoviny. Obsah láhve 100 ml + dávkovač
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Obsah 100 ml + dávkovač
Bílý balzamikový ocet s příchutí javorového sirupu zraje v malých dřevěných soudcích. Obsah láhve 100 ml + dávkovač
Malé a měkké sladkokyselé perly z bílého balzamikového octa Prelibato, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodné na maso, ryby, finger foods, do salátů, na foie gras, sýry, zeleninu, ovoce, drůbež.
Barbecue omáčka Malpighi je vyrobená z prvotřídních surovin s přídavkem tmavého balzamikového octa Saporoso. Je jemná, vyznačuje se hustou konzistencí a načervenalou barvou. Vhodná na hamburgery, klobásy, párky a především na grilované maso. Obsah 250 ml
Vyráběný ze zahušťovaného moštu (80 %) a vinného octa (20 %). Zraje ve velkých dřevěných sudech. Po kapkách vhodný na jahody, do rizota, na mozzarellu, smaženou zeleninu a také na zmrzlinu. Balzamikový ocet z Modeny se získává z moštu z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí tohoto města plodí vinná...
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...
Zralý 8 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodný na sladko a slanovodní ryby, korýše, měkkýše, kaviár a do ovocného salátu.
Vyráběný ze zahušťovaného moštu (90 %) a vinného octa (10 %). Zraje minimálně 10 let ve velkých dřevěných sudech. Vhodný k přípravě salátů, ke grilované nebo pečené zelenině, na pečené maso nebo carpaccio. Po kapkách vhodný na sýry, jahody, rizota, mozzarellu, smaženou zeleninu a zmrzlinu. Balzamikový ocet z Modeny se získává z moštu z hroznů odrůd...
Zraje minimálně 12 let ve vzácných sudech z různých druhů dřeva. Vhodný na těstoviny, rizota, maso, ryby, vejce. Balzamikový ocet z Modeny (Aceto Balsamico di Modena) se získává z moštu z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí tohoto města plodí vinná réva Trebbiano a Lambrusco již odpradávna hrozny...
Italský vinný ocet Barricato se vyrábí z moštu výběrových hroznů Sangiovese. Zraje v dubových sudech po dobu 6 let. Ocet je 100% přírodní a bez konzervačních látek nebo přísad, vyznačuje se silnou chutí, příjemnou, svěží a intenzivní vůní. Je ideální i pro nejjemnější pokrmy z vařené, syrové a grilované zeleniny, pro dochucení jakéhokoli pečeného nebo...
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a...
Krémový balzamikový ocet se hodí k sýrům, na ovoce a zmrzlinu.
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Obsah 100 ml + dávkovač
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá.Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a...
Zralý 8 let v sudech z jasanového dřeva._x000D_ Vhodný na sladko a slanovodní ryby, korýše, měkkýše, kaviár a do ovocného salátu.
Zralý 8 let v sudech z jasanového dřeva._x000D_ Vhodný na sladko a slanovodní ryby, korýše, měkkýše, kaviár a do ovocného salátu.
Směs nejlepších zrn kávy typu Arabica z Jižní a...
145 Kč
Ocet vyrobený z vařeného hroznového moštu,...
přírodní, ručně sklízená, nerafinovaná
44 Kč
228 Kč
118 Kč
200 Kč
Měkký mandlový nugát patří k staleté kremonské...
219 Kč
113 Kč
Zralý 8 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodný...
365 Kč
ručně sklízená, nerafinovaná, jemná, jodizovaná
44 Kč