Seznam produktů od výrobců Acetaia Malpighi

Acetaia Malpighi Srl je rodinná společnost, která se specializuje na výrobu prémiového balzamikového octa již více než 170 let.

Jejich Saporoso Balsamic Vinegar of Modena byl v roce 2021 zvolen vítězem Luxury lifestyle awards v kategorii Nejlepší luxusní balzamikový ocet na světě.

Acetaia Malpighi nabízí inovativní a originální řadu produktů, které vybízejí k prozkoumávání a zábavě s jídlem i emocím a fantazii, vše protkané společnou nití jménem dokonalost.

Tisíciletá kultura, která se mísí s inovacemi, staletá tradice, která se snoubí s nejpokročilejším gastronomickým výzkumem.

https://www.youtube.com/watch?v=sJAII-2bpYQ

Historie rodiny se začala psát v roce 1850, kdy Pietro Malpighi, pra-pradědeček současného prezidenta Acetaia, předal svému synovi Augusto vzácné dědictví: recept na výrobu pravého a skutečného „přírodního octa“.Tento vzácný recept prošel z ruky do ruky po pět generací, pět generací sdílejících stejnou vášeň, respekt k silné tradici, která trvá až do současnosti. Čas plynul, prostory malé rodinné firmy se znásobily a dnes se Acetaia Malpighi  stará o více než 3000 barelů, kde stojí a pomalu dozrává skutečný balzamikový ocet z Modeny DOP.Značka Acetaia Malpighi je dnes celosvětově známá jako značka luxusního řemeslného umění Made in Italy. Rodinná vášeň se stala pevnou obchodní realitou, která exportuje přes hranice 70% své produkce.

Více
na stránce

Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...

292 Kč
Skladem

Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky své lehkosti se doporučuje na všechny druhy zeleniny, vařené...

511 Kč
Skladem

Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...

1 281 Kč
Skladem

Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...

412 Kč
Skladem

Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...

647 Kč
Skladem

Hustý, sladký balzamikový krém, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.

123 Kč
Skladem

Hustý, sladký balzamikový krém s příchutí fíků, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.

123 Kč
Skladem

Hustý, sladký balzamikový krém s příchutí lanýže, který doplňuje vysoce kvalitní řadu octových specialit. Moderní verze octa pro každodenní kuchyň. Ideální k salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině, těstovinám a pizze a také k polévkám, jako je dýňová krémová polévka. Balzamikový krém je také ideální pro zdobení pokrmů na talíři.

123 Kč
Skladem

Balzamikový ocet z Modeny v kombinaci se sladkými a šťavnatými fíky spolu tvoří voňavý a zajímavý produkt, vynikající v kombinaci se zrajícími sýry, bílým masem a ovocem, zejména s fíky, melounem a karamelizovaným ovocem.

229 Kč
Skladem

Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z bílého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Vynikající na těstoviny a korýše. Obsah 100 ml + dávkovač.

229 Kč
Skladem

Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a hroznového moštu. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze jej použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Také na masovém tataráku, čerstvých i vyzrálých sýrech, vaječných těstovinách, omeletách nebo na krajíčku opečeného chleba ochuceného máslem a...

229 Kč
Skladem

Příjemně sladký a voňavý, vyrábí se z bílého balzamikového octa Malpighi, který se nechává dlouho zrát v sudech, spolu s výtažkem z datlí. Ideální k polévání malými kapkami na všechny druhy zeleniny, syrové, vařené i grilované, na čerstvé i zrající sýry, saláty, pokrmy z říčních a mořských ryb, studenou rýži a špaldové saláty.

229 Kč
Skladem

Kombinace špičkových italských jablek spolu s balzamikovým octem Malpighi. Zkuste jej se všemi druhy zeleniny, syrovou i tepelně upravenou, s pečeněmi a zvěřinou. Rafinovaně souzní se sýry, saláty a čerstvým ​​ovocem.

229 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet zrající v malých dřevěných soudcích s jemnou příchutí javorového sirupu. Vyzkoušejte na palačinky, masové hamburgery nebo ananas.

229 Kč
Skladem

Mátové balzamiko se získává z bílého hroznového moštu a kombinuje se s výtažkem z máty. Toto balzamiko řady Collection je všestranným produktem, který kombinuje tradiční vůně a chutě a zvýrazňuje chuť vašich pokrmů s nádechem originality. Je výjimečné se sýry, ovocem i rybím carpacciem. Pro ty, kteří zkouší něco nového, Malpighi doporučuje přidat dvě...

229 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet Prelibato s nejlepšími sicilskými pomeranči. Ideální je po malých kapkách na čerstvé i vyzrálé sýry. Vynikající je také na všechny druhy ryb a měkkýšů, čerstvé ovoce a krémovou zmrzlinu.

229 Kč
Skladem

Bílý balzamikový ocet vyráběný ze 100 % šťávy z hroznů Trebbiano, který zraje spolu s italským šafránem 8 let v malých dřevěných sudech. Vhodný na všechny druhy mořských i sladkovodních ryb, měkkýše, korýše, kaviár, čerstvé ovoce a ovocné saláty, rizota a těstoviny. Obsah láhve 100 ml + dávkovač.

229 Kč
Skladem

Balsamo di Vaniglia je kombinací bílého hroznového moštu, který zrál pět let v malých sudech z jasanového dřeva a extraktu z vanilky. Má průzračnou barvu, jemnou vůni a sladkokyselou chuť. Zvláště vhodný je pro čerstvé ovoce, ovocné saláty, dezerty, sorbety a pečivo. Několik kapek stačí na to, aby i ty nejjednodušší pokrmy byly hodnotné a originální.

229 Kč
Skladem

Barbecue omáčka Malpighi je vyrobená z prvotřídních surovin s přídavkem tmavého balzamikového octa Saporoso. Je jemná, vyznačuje se hustou konzistencí a načervenalou barvou. Vhodná na hamburgery, klobásy, párky a především na grilované maso.

243 Kč

Italská mořská sůl s přídavkem několika kapek balzamikového octa z Modeny, octa Malpighi získaného z vařeného moštu z hroznů Trebbiano a Lambrusco zrajícího minimálně 6 let v jemných dubových sudech. Vyzkoušejte na vařené a grilované zelenině, masovém tataráku, měkkýších, syrových a marinovaných rybách. 

133 Kč
Skladem

Malé a měkké sladkokyselé perly z bílého balzamikového octa Prelibato, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodné na maso, ryby, finger foods, do salátů, na foie gras, sýry, zeleninu, ovoce, drůbež.

243 Kč
Skladem

Malé a měkké sladkokyselé perly z tmavého balzamikového octa Saporoso, který zraje 6 let v sudech z dubového dřeva. Vyzkoušejte s kuřecími játry, karamelizovaným kuřecím masem, buvolím caprese a rajčaty, pečeným masem, čerstvými a vyzrálými sýry, zvěřinou, ve „sladké“ verzi se smetanovými zmrzlinami a parfaity.

243 Kč
Skladem

Měkké sladkokyselé perly, které obsahují balzamikový ocet Prelibato Rosé s esencí růží. Vyznačují se intenzivní vůní a ovocnou chutí.Vyzkoušejte na rybích pokrmech, jemně pokládejte na čerstvou nebo grilovanou zeleninu, krutony, korýše, měkkýše, zmrzlinu i čerstvé ovoce.

302 Kč
Skladem

Želé z bílého balzamikového octa Prelibato se svěžestí a intenzivním aroma jahod. S přírodním ovocným pektinem. Vhodné k měkkým sýrům a k ovoci.

190 Kč
Zobrazuje se 1 - 24 z 41 produktů

Odběr novinek

Nejbližší akce a novinky.