Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
AAC00097
Olivy „Peranzana“ jsou vynikajícím produktem z území Apulie a zejména z provincie Foggia. Díky své silné chuti jsou skutečným potěšením. Vynikající jako přísada na pizzu, do salátů nebo těstovin.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Výživové údaje na 100g: Energie 712kJ/170.168kcal, Tuky 16g - z toho nasycené 1.6g, Sacharidy 3.8g - z toho cukry 0g, Bílkoviny 1.3g, Sůl 3.2g.
Složení: Olivy, voda, sůl, regulátor kyselosti E270, antioxidant E300.
Původ oliv: Itálie
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Vynikající k aperitivu nebo jako přísada do salátů a předkrmů.
Olivy „Nocellara“ jsou lahůdkou, která nesmí chybět na stole milovníků dobrého jídla. Mají intenzivní zelenou barvu, pevnou konzistenci a jsou obzvláště chutné. Ideální k jídlu samostatně, jako svačina, k přípravě aperitivů, předkrmů i k sýrům a uzeným masům.
Olivy „Termite di Bitetto“ ztělesňují autenticitu apulského zemědělství. Jsou oblíbené pro svou jiskřivou chuť, díky které jsou jedinečné a rozpoznatelné mezi různými kultivary. Vynikající k apulskému vínu jako aperitiv, ale také k dobrému proseccu.
Olivy „Peranzana“ jsou vynikajícím produktem z území Apulie a zejména z provincie Foggia. Díky své silné chuti jsou skutečným potěšením. Vynikající jako přísada na pizzu, do salátů nebo těstovin.
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Kořeněné drcené olivy „Bella di Cerignola“ jsou obohacené o lahodné kombinace vysoce kvalitních ingrediencí jako je česnek, chilli paprička a středomořské aroma, a vytvářejí tak výbušnou směs chutí a vůní. Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou...
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Černé olivy „Bella di Cerignola“ jsou přírodní olivy, které vděčí za tento zvláštní intenzivní odstín procesu stabilizace. Tento způsob zpracování dává dužině jemnou a šťavnatou konzistenci s přetrvávající chutí.
Olivy „Termite di Bitetto“ ztělesňují autenticitu apulského zemědělství. Jsou oblíbené pro svou jiskřivou chuť, díky které jsou jedinečné a rozpoznatelné mezi různými kultivary. Vynikající k apulskému vínu jako aperitiv, ale také k dobrému proseccu.
Olivy „Nocellara“ jsou lahůdkou, která nesmí chybět na stole milovníků dobrého jídla. Mají intenzivní zelenou barvu, pevnou konzistenci a jsou obzvláště chutné. Ideální k jídlu samostatně, jako svačina, k přípravě aperitivů, předkrmů i k sýrům a uzeným masům.
Oliva Leccino, typická pro Puglii, se vyznačuje šťavnatou dužinou a harmonickou chutí. Vyznačuje se velkou všestranností v kuchyni: ideální pro přípravu studených těstovin, omáček nebo pečených ryb.
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Chutný krém, ideální nejen na vynikající sendviče, které se podávají jako předkrm, ale také na dochucení hlavních chodů. Používají se pouze vysoce kvalitní černé olivy a olivový olej: výsledkem je jemný a lahodný krém. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami
Paté z černých oliv s křupavou opečenou bagetkou si vychutnáte jako lehký předkrm, lehkou svačinu nebo paté namažte na krekry a máte jednoduchý snack na oslavu či setkání s přáteli. Skvělá alternativa ke klasické rajčatové bruschettě.
Rustikální olivová pasta v extra panenském olivovém oleji. Ideální na pečení a k dochucení čerstvých těstovin. Pasta je také skvělá jako rychlá varianta lehké svačiny na pečivu.
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...