Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Společnost Capuano Agricultural Company, založená v roce 2007 bratry Vincenzem a Antoniem Capuanovými, pěstuje a konzervuje olivy a typickou zeleninu pro oblast Puglia. Spojuje regionální gastronomickou tradici s technologickými inovacemi.
Společnost se specializuje na olivy, jako je slavná a ceněná Bella di Cerignola a gurmánská cherry rajčata. Olivy a zelenina vypěstované na polích vlastněných rodinou se sklízejí a zpracovávají během několika hodin na farmě, čímž vzniká krátký dodavatelský řetězec nejvyšší kvality.
Vášeň pro zemědělství a respekt k přírodě jsou principy, na kterých je založena tvorba typických produktů. Cílem společnosti je nabízet vynikající produkty pěstované udržitelným způsobem a podle čistého zemědělství.
Krátký dodavatelský řetězec / Organické produkty / Veganské produkty / 100% čerstvé italské suroviny
Správná rovnováha mezi intenzivní chutí a křupavostí je charakteristická pro čerstvé cukety. Jejich lahodnost je dána zpracováním, které probíhá ihned po sklizni, a konzervací v oleji s mátou a černým pepřem. Perfektní přísada k plnění gurmánských sendvičů nebo k čerstvým sýrům.
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Vynikající k aperitivu nebo jako přísada do salátů a předkrmů.
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Černé olivy „Bella di Cerignola“ jsou přírodní olivy, které vděčí za tento zvláštní intenzivní odstín procesu stabilizace. Tento způsob zpracování dává dužině jemnou a šťavnatou konzistenci s přetrvávající chutí.
Oliva Leccino, typická pro Puglii, se vyznačuje šťavnatou dužinou a harmonickou chutí. Vyznačuje se velkou všestranností v kuchyni: ideální pro přípravu studených těstovin, omáček nebo pečených ryb.
Olivy „Nocellara“ jsou lahůdkou, která nesmí chybět na stole milovníků dobrého jídla. Mají intenzivní zelenou barvu, pevnou konzistenci a jsou obzvláště chutné. Ideální k jídlu samostatně, jako svačina, k přípravě aperitivů, předkrmů i k sýrům a uzeným masům.
Olivy „Nocellara“ jsou lahůdkou, která nesmí chybět na stole milovníků dobrého jídla. Mají intenzivní zelenou barvu, pevnou konzistenci a jsou obzvláště chutné. Ideální k jídlu samostatně, jako svačina, k přípravě aperitivů, předkrmů i k sýrům a uzeným masům.
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou pevnou, křupavou dužinou a lahodnou chutí. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte...
Kořeněné drcené olivy „Bella di Cerignola“ jsou obohacené o lahodné kombinace vysoce kvalitních ingrediencí jako je česnek, chilli paprička a středomořské aroma, a vytvářejí tak výbušnou směs chutí a vůní. Oliva „Bella di Cerignola“ je zvláštní kultivar pocházející z města Cerignola v Apulii. Známá jako největší oliva na světě, vyniká na patře svou...
Olivy „Peranzana“ jsou vynikajícím produktem z území Apulie a zejména z provincie Foggia. Díky své silné chuti jsou skutečným potěšením. Vynikající jako přísada na pizzu, do salátů nebo těstovin.
Olivy „Peranzana“ jsou vynikajícím produktem z území Apulie a zejména z provincie Foggia. Díky své silné chuti jsou skutečným potěšením. Vynikající jako přísada na pizzu, do salátů nebo těstovin.
Olivy „Termite di Bitetto“ ztělesňují autenticitu apulského zemědělství. Jsou oblíbené pro svou jiskřivou chuť, díky které jsou jedinečné a rozpoznatelné mezi různými kultivary. Vynikající k apulskému vínu jako aperitiv, ale také k dobrému proseccu.
Olivy „Termite di Bitetto“ ztělesňují autenticitu apulského zemědělství. Jsou oblíbené pro svou jiskřivou chuť, díky které jsou jedinečné a rozpoznatelné mezi různými kultivary. Vynikající k apulskému vínu jako aperitiv, ale také k dobrému proseccu.
Sušená rajčata se vyznačují intenzivní červenou barvou a výraznou chutí. Vybraná cherry rajčata se nechají sušit podle starodávné tradiční receptury. Je to právě sušení, které jim dodává bezkonkurenční bohatost chuti. V kuchyni jsou všestranné a hodí se k mnoha úpravám: salátům, těstovinám, pizze, bruschettě nebo i k hlavním chodům.
Sušená rajčata se vyznačují intenzivní červenou barvou a výraznou chutí. Vybraná cherry rajčata se nechají sušit podle starodávné tradiční receptury. Je to právě sušení, které jim dodává bezkonkurenční bohatost chuti. V kuchyni jsou všestranné a hodí se k mnoha úpravám: salátům, těstovinám, pizze, bruschettě nebo i k hlavním chodům.