Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
DELGAG014
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: lilek 40%, slunečnicový olej, zelená rajčata, paprika, sůl, bílý vinný ocet, česnek, máta, oregano, fenykl, chilli, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, (může obsahovat stopy oxidu siřičitého).
Výživové údaje na 100g:
Energie 397 kJ/94 kcal
Tuky 6.2g z toho nasycené 0.9g
Sacharidy 7.4g z toho cukry 2.3g
Bílkoviny 1.4g
Sůl 2g
Výrobce | Delizie di Calabria |
Země původu | Itálie |
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů. Skvěle chutná na toastu, ideální k čerstvým i zralým sýrům.
Filety tuňáka žlutoploutvého s olivovým olejem a srdíčky artyčoku. Připraveno dle tradičního receptu středomořské kuchyně. Kombinace srdíček artyčoků s filety z tuňáka činí z tohoto produktu ideální doplněk na těstoviny nebo samostatný lahodný předkrm.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Plněné feferonky jsou připravovány pouze z nejčerstvějších ančoviček a kapar. Chilli papričky s ančovičkami a kapary si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm a vychutnat si léto a svěží chuť použitých lahodných surovin v každém ročním období.
Nejlepší artyčoky jsou pečlivě vybírány a zpracovány ručně. Nejlepší olivový olej se používá k vylepšení jejich chuti a získání nádherné zlaté barvy. Jedná se o všestranný produkt, který je k dispozici po celý rok a je ideální pro předkrmy a rafinovaný jako příloha k rybám nebo červeným nebo bílým masům. Mohou být také použity na sendviče, těstoviny nebo...
Typicky středomořská specialita, polosušená rajčata konzervovaná v olivovém oleji. Ideální jako součást předkrmu nebo k dolazení letních pokrmů jako jsou saláty či grilované ryby a maso.
Rajčata jsou přirozeně sušená na slunci. Pomalé sušení jim umožňuje ztrácet vodu, aby postupně získaly silnou chuť a typickou jasně červenou barvu. Jednou z jejich nejlepších vlastností je jejich dokonalá struktura. Jsou perfektní nejen jako předkrm, ale také k dochucení těstovin nebo jiných receptů, jako je rizoto se sušenými rajčaty nebo špagety s touto...
Čerstvé papriky jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť papriky. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu...
Cibulky Boretanne jsou nejsladší cibule na světě. Skvěle se hodí ke vstřebávání vlastností balzamikového octa z Modeny, ve kterém jsou naloženy. Jsou skvělé nejen na chutných sendvičích, ale také k masovým pokrmům nebo jen tak. Používá se pouze čerstvá cibule, která okamžitě prochází rychlým vařením, aby byla zachována její křupavost.
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Nejlepší artyčoky jsou ručně zpracovány a kombinovány s nejlepším olivovým olejem a lahodnými bylinkami. Domácí vzhled tohoto produktu je zvýrazněn zlatou barvou, kterou mu dodává olej a kousky nasekaných bylinek. Jedná se o všestranný produkt, který využijete celý rok a je ideální pro předkrmy a vhodný také jako příloha k masovým pokrmům, šunce nebo...
Grilování zintenzivňuje vynikající chuť artyčokových srdíček. Jsou ideální k přípravě sendvičů, salátů, těstovin nebo k doprovodu různých hlavních chodů, kde plně oceníte jejich lahodnou chuť.
Špagety s česnekem, olejem a chilli jsou jedním z nejjednodušších receptů v italské kuchyni. Není pochyb o tom, že převládající chutí je chilli, které se dokonale hodí k česneku a olivovému oleji. Je ideální pro dochucení těstovin, ale lze z něj také připravit bruschettu s pikantní chutí.
Chutné lilky nakrájené na plátky, ochucené špetkou česneku, chilli pro zvýraznění chuti a oregano. Jsou ideální na jednohubky a bruschettu, k lahodným aperitivům, k teplým pokrmům nebo jako doplněk k masovým pokrmům a ke studeným jídlům, jako jsou letní saláty.
Čerstvé cukety jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť cukety. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu nebo...
Nejlepší hrušky sklizené v piemontských sadech se přidávají do vynikajícího vysoce kvalitního vína Moscato a cukru. Tato skvělá kombinace dává vzniknout výjimečnému produktu s jedinečnými organoleptickými vlastnostmi. Jsou lahodné jen tak nebo vhodné k přípravě vynikajících dezertů nebo dokonce na přípravu zmrzlin a krémů.
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní plody jsou pečlivě vybírány a kombinovány s vynikajícím vínem Barolo delle Langhe. Vznešená chuť čerstvě nasbíraných borůvek v kombinaci s vysoce kvalitním rybízem a ostružinami vytvářejí ideální symfonii chutí, kterou si můžete vychutnat samostatně, ale také k pečivu nebo jako přísadu do pečení.
Filety z tuňáka, jejichž hlavním rysem je kompaktnost a světlá barva, se v ústech rozplynou a uvolní pravou chuť čerstvě uloveného tuňáka. Filety z tuňáka jsou vynikající jako součást hlavního chodu, do salátu, s grilovanou zeleninou nebo také jako netradiční předkrm. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňák
Nejlepší italský česnek je originální a chutný předkrm, výborný je i k čerstvým sýrům nebo s chlebem. Vynikající také pro přípravu salátů všeho druhu. Skvěle se hodí také k masovým pokrmům a rybám nebo na pizzu.
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat samostatně jako předkrm se sklenkou dobrého Prosecca. Výborně se hodí k mladému česnekovému salámu a skvělé jsou se sýry jako je čerstvý Montasio a ricotta, doprovázené vínem Friulano nebo Malvasií. Vyzkoušejte je i v...
Díky své vůni a charakteristické opečené chuti sezamových semínek se výborně hodí k jako předkrm nebo ke svačině. Fantazii se meze nekladou, můžete je kombinovat se sýry, všemi typy uzenin i zeleninou. Určitě je vyzkoušejte se smetanovou gorgonzolou nebo italskou pancettou v kombinaci s dobrým aromatickým vínem, jako je Sauvignon nebo Traminer.
Chutnají výborně samostatně nebo jako svačinka mezi přáteli v příjemné konverzaci, doprovázené lardem nebo čerstvými sýry, při popíjení dobrého Chardonnay nebo růžového vína. Jejich výrazné aroma z nich činí ideální přílohu k masu pečenému s rozmarýnem a šalvějí nebo místo chleba, s rybou pečenou s olivami a kapary.
Přítomnost kukuřičné mouky připomíná chuťově polentu a díky tomu se tyto grissini skvěle kombinují s uzeninami a sýry s výraznější chutí.
Chutné a voňavé, obohacené cibulí a aromatickými bylinkami, zvýrazňují grilované bílé maso a zeleninu. Podávejte s mladými víny jako je Lambrusco, Ciro Rosso nebo Rosato del Salento. Výborně se hodí i ke grilovaným rybám nebo zabalené do plátku larda.
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo pizzy nebo je podávejte s cherry rajčaty a nebudete moci přestat. Spolu s Burratou je podávejte s bílým vínem jako je Locorotondo nebo sicilské Alcamo.
Macoritti SNACK s rajčaty, oreganem a paprikou. Malá svačinka na každou příležitost. Drobné občerstvení s velmi tradiční příchutí pizzy, obohacené špetkou chilli papričky. Vynikající k čerstvým a krémovým sýrům.
Křupavý snack z jemné pšeničné mouky a extra panenským olivovým olejem, ideální k uzeninám, sýrovým talířům a jakémukoli jinému druhu pokrmu, kde chcete nahradit pečivo. Vynikající také samostatně jako jednoduché občerstvení.