Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Delizie di Calabria je společnost se silným inovativním posláním: technologický a certifikovaný kontrolní systém zaručuje standardy kvality a zpracování v celém výrobním procesu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. Kontrolována je každá fáze dodavatelského řetězce pro výrobu kalábrijské papriky. Od výběru těch nejlepších odrůd až po sběr a zpracování ve vhodných skleněných nádobách.
Delizie di Calabria, která je na trhu s více než stovkou specialit, je vyváženou syntézou kalábrijských produktů, připravených a konzervovaných podle nejstarších tradic.
Cílem je pikantní mise: šířit kalábrijskou kulinářskou tradici a propagovat ji jako skutečný model středomořské stravy.
Ty nejhezčí artyčoky jsou pečlivě vybrány, dochuceny směsí bylinek a naložené v oleji. Tak aby si zachovaly nejlepší chuť a byly vám k dispozici po celý rok. Artyčoky se výborně hodí na předkrmový talíř, také je lze použít jako základ do omáček, přidat do svěžích letních salátů a také se velmi dobře hodí do sendvičů, obložených chlebů nebo na topinku jako...
Ty nejhezčí artyčoky jsou pečlivě vybrány, dochuceny směsí bylinek a naložené v oleji. Tak aby si zachovaly nejlepší chuť a byly vám k dispozici po celý rok. Artyčoky se výborně hodí na předkrmový talíř, také je lze použít jako základ do omáček, přidat do svěžích letních salátů a také se velmi dobře hodí do sendvičů, obložených chlebů nebo na topinku jako...
Červená cibule Tropea Calabria, lehce křupavá a se sladkokyselou chutí. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb i do omáček. Má jemnou nasládlou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její chuti jedí skoro jako by to bylo jablko.
Červená cibule Tropea Calabria, lehce křupavá a se sladkokyselou chutí. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb i do omáček. Má jemnou nasládlou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její chuti jedí skoro jako by to bylo jablko.
Červená cibule Tropea Calabria, lehce křupavá a se sladkokyselou chutí. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb i do omáček. Má jemnou nasládlou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její chuti jedí skoro jako by to bylo jablko.
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii - česnek a to nejlepší kalábrijské chilli, to vše naložené v oleji. Směs můžete využít na italskou klasiku Spaghetti aglio olio e peperoncino nebo na dochucení zeleniny, polenty či na pizzu.
Lahodné třešňové chilli papričky plněné tuňákovou pastou s bílým vínem, bazalkou, česnekem a bobkovým listem. Propojením pikantních papriček a jemné tuňákové pasty vzniká velmi zajímavý předkrm. Podávat je můžete také na pečivu jako lehké občerstvení a nebo s nimi obohatit salát. Zbylý olej můžete využít jako základ pro přípravu omáček nebo jím lehce...
Sladká chuť červené cibule Tropea se snoubí s pikantností kalábrijské chilli papričky a vzniká tak jedinečná a výrazná omáčka vyrobená z červené cibule Tropea I.G.P., zelených oliv a kalábrijských chilli papriček. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb, k těstovinám i do omáček nebo na pizzu.
Přirozeně vysušené a drcené, připravené k okamžitému použití. Velmi pálivé.
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Pro všechny milovníky pikantních chutí, velmi pálivá omáčka na dochucování na bázi kalábrijské extra pálivé papriky a olivového oleje. Využijte ji na ochucení těstovin, omáček, masa i zeleninových pokrmů. Extrémně pálivé.
Jedinečná kombinace prvotřídního tuňáka a lahodných kalábrijských černých lanýžů. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do...
Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně, doplněný o červenou cibulku Tropea. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
Úchvatná kombinace prvotřídního tuňáka a lahodných kalábrijských chilli papriček. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do...
Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová klobása z oblasti Kalábrie. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a...
Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně, doplněný o kalábrijská rajčata sušená na slunci. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...