Filety z tuňáka s klobásou Nduja z kalábrijského černého prasete 230g

Filety z tuňáka s klobásou Nduja z kalábrijského černého prasete 230g Zvětšit

DELLT003

Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová klobása z oblasti Kalábrie. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.

245 Kč

Tuňák je pečlivě vybrán a zpracován do dokonalosti, aby zachoval svou bohatou, jemnou a měkkou chuť. Poté je doplněn o štědrý podíl kořeněné vepřové klobásy, což je kombinace, která vás zaručeně ohromí. Je skvělý v salátech, těstovinách nebo jako dekadentní předkrm. Tento výrobek je také ideální pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou alternativu k běžným konzervám. Náš tuňák s lanýži je skvělým způsobem, jak přinést trochu italské kuchyně k vám domů.

Složení: Žlutoploutvý tuňák 56%, olivový olej, Nduja (vepřové maso, Kalábrijské chilli asladká paprika, sůl) 11%, sůl.

Výživové údaje na 100g: Energie 1159kJ/277.001kcal Tuky 19g - z toho nasycené 3g Sacharidy g - z toho cukry g Bílkoviny 26g Sůl 1.1g. Složení: Žlutoploutvý TUŇÁK 56%, olivový olej, Nduja (vepřové maso, Kalábrijské chilli a sladká paprika, sůl) 11%, sůl.

Související produkty