Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
COR305
Pasta all'Ortolana je italské jídlo připravené vařením různých druhů zeleniny před smícháním s těstovinami. Recept neuvádí konkrétní druh těstovin, takže je možné je připravit z Fusilli, Fettuccine, Penne, Rigatoni, Farfalle nebo jiného druhu krátkých těstovin.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: bazalka, česnek, cibule, papričky, rajčata, mrkev, pórek, cukety, sůl.
Příprava: Těstoviny vařte dle návodu na obalu. Mezitím na velké pánvi rozehřejte dostatečné množství extra panenského olivového oleje, nasypejte 2 lžíce kořenící směsi a lehce osmahněte. Do připraveného základu můžete nalít naběračku vroucí vody z vaření těstovin. Přidejte okapané těstoviny a důkladně promíchejte. Podávejte teplé, posypané parmazánem. Buon appetito!
Balení | 50g |
Výraz „ alla boscaiola “ se používá k označení různých druhů jídla podávaná s omáčkou nebo ragú na bázi hub. Existuje několik místních variant, které kromě hub zahrnují přidání různých ingrediencí, jako je vepřové maso a v různých kombinacích hrášek, černé olivy, cherry rajčata nebo alternativně smetana. Druh použitých hub se také liší, i když obvykle se...
Pasta alla Florentina je autentický italský recept typický pro oblast Toskánska.
Penne alla Siciliana je mimořádně chutné a jednoduché jídlo. Navzdory názvu má recept neapolský původ a je tak definován přítomností lilků, které připomínají těstoviny alla Norma. Je to vynikající hlavní jídlo z jednoduchých a chutných ingrediencí: z lilku, rajčat a mozzarelly.
Pici all’aglione, což znamená domácí špagety s omáčkou „Velký česnek“. Aglione je obrovská odrůda česneku, která se pěstuje ve Valdichianě v Toskánsku od dob Etrusků. Říká se, že obrovské hlavy agliona mohou dosáhnout ohromujících velikostí až 800g.
Sugo all'amatriciana je omáčka tradičně podávaná s těstovinami pocházející z města Amatrice v italském regionu Lazio. Správně je připravena z šesti ingrediencí, kterými jsou guanciale, sýr pecorino, rajčata, bílé víno, pepř a chilli.
Zeleninové ragú je velmi chutné vegetariánské jídlo. Doba vaření není příliš krátká, ale příprava je jednoduchá a dostatečně rychlá a ujišťuji vás, že výsledek stojí za to. Zeleninu můžete obměňovat podle libosti, podle chuti nebo prostě podle dostupné zeleniny nebo sezónnosti.
Drcená chilli paprička. Není žádným tajemstvím, že jedna z nejlepších papriček na světě pochází z italské Kalábrie. Červená paprička, která má ohnivou a pikantní chuť, pro kterou jsou kalábrijské papričky známé. Tyto italské chilli papričky jistě dodají vašemu jídlu extra pikantní chuť, kterou si zaslouží.
Středomořské těstoviny jsou lehké, svěží, jednoduché a chuťově bohaté. Ideální pro obohacení letního stolu ve společnosti přátel.
Sušená směs na těstoviny. Snadná příprava, rychlý jednoduchý pokrm ve chvíli, kdy nemáte k dispozici čerstvé pesto.
Směs koření a sušené zeleniny k ochucení čerstvých i sušených rajčat. Jednoduché, rychlé a dokonalé.
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu omáčky na těstoviny. Omáčka Marinara je omáčka obvykle připravovaná z rajčat, česneku, bylinek a cibule. V mnoha variacích může zahrnovat přidání kaparů, oliv, koření a trochy vína. Tato omáčka je široce používána v italsko-americké kuchyni.
Bobkový list je sušený list vavřínu vznešeného používaný zejména jako koření. Je naprosto nepostradatelný v kuchyni, zejména při přípravě masových pokrmů, v omáčkách, na těstoviny i k rybím pokrmům. Má chuť s nádechem citrusů a muškátového oříšku. Kromě toho bobkový list napomáhá zažívání. Díky němu se tuky lépe štěpí a masové pokrmy jsou tak lépe...
Rozmarýn je ceněný za zachování aroma i po uvaření. Hodí se k různým druhům masa: kuřecímu, vepřovému i jehněčímu, je také perfektní na brambory, luštěniny, sýry a často se přidává do pečiva. Dodává středomořský nádech mnoha směsím aromatických bylin a skvěle se hodí k šalvěji, česneku, petrželce, oreganu a tymiánu.
Bobkový list je sušený list vavřínu vznešeného používaný zejména jako koření. Je naprosto nepostradatelný v kuchyni, zejména při přípravě masových pokrmů, v omáčkách, na těstoviny i k rybím pokrmům. Má chuť s nádechem citrusů a muškátového oříšku. Kromě toho bobkový list napomáhá zažívání. Díky němu se tuky lépe štěpí a masové pokrmy jsou tak lépe...
Koření s velmi silnou chutí se používá v kuchyni v exotických receptech, zejména indických, je vynikající v kombinaci se skořicí a muškátovým oříškem k přípravě dezertů, exotických jídel a bylinných čajů. Skvěle se hodí na vepřové maso, kachnu i zvěřinu, měl by být přidán až na konci vaření. Jeho terapeutické vlastnosti jsou nesporné.
Skořice je aromatická kůra skořicovníků, stálezelených tropických stromů. Je i léčivá, vyrábí se z ní silice, tinktury, olej. Má kořenně nasládlou chuť a příjemnou vůni. Působí na chuť k jídlu, celkově osvěžuje a podporuje trávení. Jako koření se využívá zejména při přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a cukrářských výrobků i při zavařování...
Koření plné síly je ideální do polévek, omáček, na zeleninu a sýrové fondue. Obzvláště se hodí na bramborové pokrmy, jako je např. bramborová kaše, bramborová polévka, krokety atd.
Extra pikantní sušené kalábrijské chilli. Dodejte svým pokrmům extra chuť, schopnou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Chilli je široce používáno při přípravě mnoha receptů kalábrijské kuchyně. Chilli je bez chemických přísad, konzervantů i barviv, tak jak to vyžaduje starodávná tradice.
Extra pikantní sušené kalábrijské chilli. Dodejte svým pokrmům extra chuť, schopnou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Chilli je široce používáno při přípravě mnoha receptů kalábrijské kuchyně. Chilli je bez chemických přísad, konzervantů i barviv, tak jak to vyžaduje starodávná tradice.
Extra pikantní sušené kalábrijské chilli. Dodejte svým pokrmům extra chuť, schopnou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Chilli je široce používáno při přípravě mnoha receptů kalábrijské kuchyně. Chilli je bez chemických přísad, konzervantů i barviv, tak jak to vyžaduje starodávná tradice.
Jemná omáčka s lehkou pikantností z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající jako základ do omáček, používá se také...
Pikantní omáčka z kalábrijských paprik. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Ingredience, která nemůže chybět v kalábrijské kuchyni, charakteristická pro mnoho receptů kulinářské tradice této oblasti, známá pro své prospěšné vlastnosti - je vynikajícím antioxidantem. Zvýrazní chuť vašich pokrmů. Vynikající do omáček, dodává mírnou vůni a výraznou pikantnost....
Pikantní kalábrijský chilli krém nejvyšší kvality. Krém z chilli papriček se využívá ve velkém množství receptů kalábrijské kuchyně, nejen proto, že dodává pokrmům příjemnou pikantnost, ale také pro své velmi prospěšné vlastnosti. Přidáním této pikantní omáčky do vašich pokrmů dokáže uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky. Ideální k dochucení vařené...
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček využijete k ochucení bruschetty, na zeleninu nebo jako pomazánku na chléb. Tato pikantní omáčka představuje pravou gastronomickou tradici a je vyrobena z originálních a 100% přírodních kalábrijských surovin: oregano, česnek, zelené chilli papričky, sůl.
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů; Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její...
Mořská sůl se sušeným černým letním lanýžem je ideální ke grilovanému masu, salátům i na brambory. Černý lanýž má příjemnou vůni a jemnou chuť a v kombinaci s mořskou solí je díky své jednoduchosti nepostradatelnou základní ingrediencí ve všech kuchyních. Ideální pro obohacení pokrmů o chuť a vůni. Může být také zajímavým dárkem. TIP: Créma di tartufo -...
Italská mořská sůl s přídavkem několika kapek balzamikového octa z Modeny, octa Malpighi získaného z vařeného moštu z hroznů Trebbiano a Lambrusco zrajícího minimálně 6 let v jemných dubových sudech. Vyzkoušejte na vařené a grilované zelenině, masovém tataráku, měkkýších, syrových a marinovaných rybách.
Díky konzervaci v soli, která udržuje jejich vynikající chuť beze změny, jsou tyto kapary křupavé a mají intenzivní chuť. Jsou vynikající k aromatizaci pomazánek, těstovin a hlavních jídel typických pro italskou kuchyni. Vyzkoušejte je také v kombinaci s rybími pokrmy, budete překvapeni jejich mimořádnou chutí.
Pasta alla Florentina je autentický italský...
62 Kč
Extra panenský olivový olej ochucený bílým...
211 Kč
Hustý, sladký balzamikový krém s příchutí...
151 Kč
Spaghetti all'italiana je velmi chutný a...
62 Kč
Zeleninové ragú je velmi chutné vegetariánské...
62 Kč
Chutná italská směs na rizoto se šafránem může...
172 Kč
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
114 Kč
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu...
62 Kč
Čerstvě sklizená rajčata ihned zpracovaná,...
98 Kč
Vynikající jemná chuť a příjemné aroma lanýže...
240 Kč