Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
MAZPENN
Penne Rigate se skvěle mísí s omáčkami všeho druhu, od těch tradičních, z masa a rajčat, až po ty nejinovativnější a nejoriginálnější, které vznikly spojením zeleniny a sýrů. Štíhlý tvar Penne Rigate se hodí k bohatším pokrmům, jako je klasická „boscaiola“. Penne je typ těstovin s rourovitým tvarem a zkosenými konci. Penne je množné číslo od italského slova penna – pero.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: krupice z tvrdé pšenice, voda.
Výrobce | Mazza |
Země původu | Itálie |
Balení | 500g |
Farfalle jsou běžně známý jako motýlkové těstoviny nebo mašličky. Název je odvozen z italského slova farfalle = motýl. Jsou obvykle tvořeny obdélníkem nebo oválem těstovin, přičemž dvě strany jsou oříznuty k nařasenému okraji a střed sevřený k sobě, aby těstoviny získaly svůj obvyklý tvar. Ačkoli jsou farfalle použitelné s většinou omáček, nejlépe se hodí...
Fusilli se vyznačují tvarem tří zkroucených křídel, která na sebe harmonicky navazují ve spirálovitém vzoru, který dokonale zachycuje jakýkoli typ omáčky. Fusilli vylepšují ty nejpropracovanější a nejhutnější omáčky, ale také ty nejjednodušší lehké omáčky. Fusilli, v češtině často označované jako vřetena, jsou druh stočených těstovin původem z jižní Itálie.
Elicoidali Mazza jsou makarony elegantního a mírně zakřiveného tvaru. Tenké drážky na povrchu, které se obtáčí kolem zajistí dokonalé přilnutí omáčky. Název je stejně jako u mnoha italských těstovin odvozen od jejich tvaru. Italské slovo „elica“ se překládá jako spirála. Nejtypičtějsí jsou pro jižní Itálii. Hodí se k hutným omáčkám, do těstovinových...
S délkou 25 cm a tradičním průměrem jsou to středně dlouhé těstoviny. Špagety jsou extrémně univerzální a umožňují nekonečné kombinace: od těch nejtradičnějších receptů až po ty neobvyklé. Talíř špaget je vždy perfektní pro každou příležitost. Název spaghetti je množným číslem italského slova spaghetto, které je zdrobnělinou slova spago znamenajícího...
Díky zploštělé části a mírně konvexnímu tvaru jsou Linguine Mazza perfektní pro zvýraznění omáčky: zachytí omáčku a propojí veškerou rozmanitost chutí. Linguine je druh těstovin podobný fettuccine a trenette, ale spíše elipsovitý než plochý. Je asi 4 milimetry na šířku, což je širší než špagety, ale ne tak široké jako fettuccine. Jméno linguine znamená v...
Mazza Fettuccine se připravují z poctivě zpracovaného plátu těsta, jsou drsné a porézní na povrchu, aby na nich přilnulo co nejvíce omáčky. Fettuccine lze vařit se škeblemi, mušlemi a zelenými olivami nebo kombinovat se zeleninou, vínem, brokolicí a čerstvým sýrem. Fettuccine je typ těstovin oblíbený v římské kuchyni. Jedná se o široké nudle, které jsou...
Elicoidali Mazza jsou makarony elegantního a...
48 Kč
Hustý, sladký balzamikový krém, který doplňuje...
168 Kč
Typ Japonica, skupina „long A“. Carnaroli je...
121 Kč
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená...
205 Kč
Mandlové cantuccini jsou vyráběny z vysoce...
167 Kč
Kombinace špičkových italských jablek spolu s...
325 Kč
Recept na těstoviny alla Norcina je italským...
68 Kč
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní...
222 Kč
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto,...
101 Kč
Černý lanýž skvěle doplní chuť těstovin nebo...
619 Kč