Seznam produktů od výrobců Mazza

Tři základní body, které představují základy značky Mazza, jsou: Tradice, Kvalita a Servis. Co se historie a produktů týče, Mazza Alimentari je rodinná firma, kterou před 65 lety založil pan Mazza Giovanni. V prvních letech existence společnosti působila převážně v Itálii, nyní vyvíjí 65 % svého obratu v zahraničí.

Vášeň pro tradiční italské jídlo byla vždy gravitačním středem vesmíru Mazza a hlavním cílem je zcela uspokojit potřeby jejích partnerů za účelem vytvoření pevných a trvalých vztahů.

Dalšími cíli společnosti jsou: šířit chuť italské tradice do celého světa, pokračovat v rozšiřování sortimentu, udržovat pevné vztahy se svými partnery a navazovat nové projekty spolupráce. Je zřejmé, že vše bude provedeno při zachování nejvyšší úrovně kvality a nejlepších služeb.

Více

Křupavé artyčoky nakrájené na čtyři kusy, grilované a konzervované v oleji. Skvěle se hodí jako součást předkrmu, do salátu nebo k těstovinám, také je můžete zamíchat s rýží nebo polentou jako přílohu ke grilovanému masu.

131 Kč
Skladem

Loupaná rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Dušená rajčata lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Jsou perfektní pro typické italské omáčky, jako je amatriciana nebo boloňská omáčka, kde rajče musí být viditelné a dobře definované.

35 Kč
Skladem

Elicoidali Mazza jsou makarony elegantního a mírně zakřiveného tvaru. Tenké drážky na povrchu, které se obtáčí kolem zajistí dokonalé přilnutí omáčky. Název je stejně jako u mnoha italských těstovin odvozen od jejich tvaru. Italské slovo „elica“ se překládá jako spirála. Nejtypičtějsí jsou pro jižní Itálii. Hodí se k hutným omáčkám, do těstovinových...

35 Kč
Skladem

Farfalle jsou běžně známý jako motýlkové těstoviny nebo mašličky. Název je odvozen z italského slova farfalle = motýl. Jsou obvykle tvořeny obdélníkem nebo oválem těstovin, přičemž dvě strany jsou oříznuty k nařasenému okraji a střed sevřený k sobě, aby těstoviny získaly svůj obvyklý tvar. Ačkoli jsou farfalle použitelné s většinou omáček, nejlépe se hodí...

38 Kč
Skladem

Mazza Fettuccine se připravují z poctivě zpracovaného plátu těsta, jsou drsné a porézní na povrchu, aby na nich přilnulo co nejvíce omáčky. Fettuccine lze vařit se škeblemi, mušlemi a zelenými olivami nebo kombinovat se zeleninou, vínem, brokolicí a čerstvým sýrem. Fettuccine je typ těstovin oblíbený v římské kuchyni. Jedná se o široké nudle, které jsou...

37 Kč
Skladem

Fusilli se vyznačují tvarem tří zkroucených křídel, která na sebe harmonicky navazují ve spirálovitém vzoru, který dokonale zachycuje jakýkoli typ omáčky. Fusilli vylepšují ty nejpropracovanější a nejhutnější omáčky, ale také ty nejjednodušší lehké omáčky. Fusilli, v češtině často označované jako vřetena, jsou druh stočených těstovin původem z jižní Itálie.

35 Kč
Skladem

Díky zploštělé části a mírně konvexnímu tvaru jsou Linguine Mazza perfektní pro zvýraznění omáčky: zachytí omáčku a propojí veškerou rozmanitost chutí. Linguine je druh těstovin podobný fettuccine a trenette, ale spíše elipsovitý než plochý. Je asi 4 milimetry na šířku, což je širší než špagety, ale ne tak široké jako fettuccine. Jméno linguine znamená v...

37 Kč
Skladem

Penne Rigate se skvěle mísí s omáčkami všeho druhu, od těch tradičních, z masa a rajčat, až po ty nejinovativnější a nejoriginálnější, které vznikly spojením zeleniny a sýrů. Štíhlý tvar Penne Rigate se hodí k bohatším pokrmům, jako je klasická „boscaiola“. Penne je typ těstovin s rourovitým tvarem a zkosenými konci. Penne je množné číslo od italského...

35 Kč
Skladem

S délkou 25 cm a tradičním průměrem jsou to středně dlouhé těstoviny. Špagety jsou extrémně univerzální a umožňují nekonečné kombinace: od těch nejtradičnějších receptů až po ty neobvyklé. Talíř špaget je vždy perfektní pro každou příležitost. Název spaghetti je množným číslem italského slova spaghetto, které je zdrobnělinou slova spago znamenajícího...

35 Kč
Skladem

Rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Rajčatové sugo je vynikající jak základ na omáčku na těstoviny, pizzu i lasagne.

35 Kč
Skladem

Rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní, vybrána jsou pouze nejzralejší rajčata, takže v plechovce nenajdete žádné žluté nebo zelené části. Lze vařit při vysokých teplotách a po dlouhou dobu.Sugo s bazalkou je vynikající na těstoviny, pizzu, ale i na zapékání.

35 Kč
Skladem

Dvojitý koncentrát je ideální pro dodání barvy, chuti a textury pokrmům. Je vhodný pro velmi dlouhé doby vaření, jako v případě masové omáčky, dušeného masa nebo pečeného masa, ale také se hodí pro krátké doby vaření, jako je příprava omáčky na těstoviny nebo dipu.

52 Kč
Skladem
Zobrazuje se 1 - 12 z 12 produktů