Srnčí omáčka na těstoviny 180g

TGL7975

Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Silná chuť, ideální pro ty, kteří milují zvěřinu a výrazné chutě. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny. 

221 Kč

Gran Cucina je rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně. Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944.

Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.

Složení: srnčí maso 35%, rajčatové pyré, olivový olej, cibule, celer, mrkev, červené víno, sůl, česnek, muškátový oříšek, bílý pepř.

Nutriční hodnoty na 100g: energie 1048kJ/254kcal, tuky 24g z toho nasycené 5,6g, sacharidy 1,4g z toho cukry 0,5g, bílkoviny 6,6g, sůl 1,5g. 

VýrobceGran Cucina
Země původuItálie
Balení180g

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: