Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně.
Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla s velkým množstvím tipů, jak si jejich delikatesy vychutnat na maximum.
Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944, kdy se dědeček oženil a spolu s babičkou koupili farmu a pozemek vedle domu, kde žil se svými rodiči. Navzdory svému mladému věku se s odhodláním a péčí začal starat o malou zeleninovou zahradu, kde brzy začaly růst rostliny zelených rajčat, svěží listy petrželky a mnoho dalších druhů zeleniny.
Krátce nato se rodina začala rozrůstat a za krátkou dobu se farma začala rozšiřovat, takže bylo stále více a více úst, která bylo třeba nakrmit. Nejen samotnou rodinu, ale i pomocníky, kteří se už trvale starali o plodiny a dobytek.
Babička, silná a dynamická žena, kromě toho, že pomáhala svému dědečkovi s provozováním statku, měla za úkol krmit všechna tato ústa a vyvářela velké množství lahodných pokrmů, které se později proslavily v celém regionu.
Babička ve skutečnosti neváhala zavést do praxe to, co si její rodina předávala po generace: dobrou piemontskou kuchyni a všechny typické recepty z této oblasti. A zatímco babička vařila, dědeček se i nadále staral o rostliny na polích a stále více rozšiřoval rozmanitost zeleniny a ovoce, aby mohl své ženě poskytovat lahodné plodiny. Brzy byla požádána, aby připravila své recepty pro některé významné rodiny v této oblasti, a tak jí práce začalo přibývat a její kuchyně se stala populární nejen na statku. A právě s jejími recepty dodnes společnost pracuje.
Nejlepší artyčoky jsou ručně zpracovány a kombinovány s nejlepším olivovým olejem a lahodnými bylinkami. Domácí vzhled tohoto produktu je zvýrazněn zlatou barvou, kterou mu dodává olej a kousky nasekaných bylinek. Jedná se o všestranný produkt, který využijete celý rok a je ideální pro předkrmy a vhodný také jako příloha k masovým pokrmům, šunce nebo...
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Boloňské ragú představuje to nejlepší z domácích ragů vařených podle tradice italské kuchyně, jak to obvykle dělávaly italské babičky, s voňavým soté, lahodnými rajčaty, čerstvým hovězím a vepřovým masem a velmi pomalým vařením. Klasická omáčka na těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Plněné feferonky jsou připravovány pouze z nejčerstvějších ančoviček a kapar. Chilli papričky s ančovičkami a kapary si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm a vychutnat si léto a svěží chuť použitých lahodných surovin v každém ročním období.
Pikantní papričky plněné ricottou a kapary. Tyto papričky si můžete vychutnat jako vynikající, mírně pikantní předkrm v každém ročním období. Ricotta je italský sýr vyráběný ze syrovátky kravského, ovčího či kozího mléka. Ricottový tvaroh, vzniklý po převaření a procedění, je bílý, lehce nasládlý a obsahuje zhruba 13 % tuku. Kapary jsou nerozvinutá...
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Nejlepší italský česnek je originální a chutný předkrm, výborný je i k čerstvým sýrům nebo s chlebem. Vynikající také pro přípravu salátů všeho druhu. Skvěle se hodí také k masovým pokrmům a rybám nebo na pizzu.
Špagety s česnekem, olejem a chilli jsou jedním z nejjednodušších receptů v italské kuchyni. Není pochyb o tom, že převládající chutí je chilli, které se dokonale hodí k česneku a olivovému oleji. Je ideální pro dochucení těstovin, ale lze z něj také připravit bruschettu s pikantní chutí.
Chianina je jedním z nejstarších a nejvýznamnějších plemen skotu v Itálii a za své jméno vděčí chovné oblasti: Valdichiana v Toskánsku. Připraveno z voňavých restovaných lahodných rajčat, hovězího masa a velmi pomalým vařením. Ideální pro těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Čerstvé cukety jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť cukety. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu nebo...
Extra panenský olivový olej Mosto, za studena mechanicky lisovaný a vyrábí se v omezeném množství z pečlivě vybraných oliv. Přidáte-li několik kapek, uděláte vaše pokrmy jedinečnými. Ideální na polévky, chutnou bruschettu a pokrmy z masa a ryb.
Filety z tuňáka, jejichž hlavním rysem je kompaktnost a světlá barva, se v ústech rozplynou a uvolní pravou chuť čerstvě uloveného tuňáka. Filety z tuňáka jsou vynikající jako součást hlavního chodu, do salátu, s grilovanou zeleninou nebo také jako netradiční předkrm. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňák
Grilování zintenzivňuje vynikající chuť artyčokových srdíček. Jsou ideální k přípravě sendvičů, salátů, těstovin nebo k doprovodu různých hlavních chodů, kde plně oceníte jejich lahodnou chuť.
Čerstvé papriky jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť papriky. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu...
Nejlepší hrušky sklizené v piemontských sadech se přidávají do vynikajícího vysoce kvalitního vína Moscato a cukru. Tato skvělá kombinace dává vzniknout výjimečnému produktu s jedinečnými organoleptickými vlastnostmi. Jsou lahodné jen tak nebo vhodné k přípravě vynikajících dezertů nebo dokonce na přípravu zmrzlin a krémů.
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a bylinek. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Šťavnatá, rafinovaná, delikátní omáčka vycházející z receptu lovecké tradice s kachním masem výrazné chuti. Dokonalá kombinace, rustikální přirozená chuť bez konzervantů. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Tento tradiční piemontský krém je připraven z jednoduchých a originálních ingrediencí, vám umožní objevit, jak se sladkost broskví mísí s nezaměnitelnou chutí kakaa. Ideální na snídani, jako svačinu nebo na konci jídla. Vynikající pomazánka na plátky křupavého chleba, k sušenkám nebo k plnění koláčů.
Kapary se pěstují od starověku a lze je nalézt v celé oblasti Středomoří. Tyto kapary jsou obzvláště sladké a se správnou konzistencí. Díky své lahodné chuti jsou velmi oblíbené v mezinárodní kuchyni: od aperitivů přes saláty po předkrmy, jako doplněk k sýrům nebo paštikám, jako přísada do vynikajících těstovinových omáček. Také jsou skvělé k použití na...