Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně.
Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla s velkým množstvím tipů, jak si jejich delikatesy vychutnat na maximum.
Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944, kdy se dědeček oženil a spolu s babičkou koupili farmu a pozemek vedle domu, kde žil se svými rodiči. Navzdory svému mladému věku se s odhodláním a péčí začal starat o malou zeleninovou zahradu, kde brzy začaly růst rostliny zelených rajčat, svěží listy petrželky a mnoho dalších druhů zeleniny.
Krátce nato se rodina začala rozrůstat a za krátkou dobu se farma začala rozšiřovat, takže bylo stále více a více úst, která bylo třeba nakrmit. Nejen samotnou rodinu, ale i pomocníky, kteří se už trvale starali o plodiny a dobytek.
Babička, silná a dynamická žena, kromě toho, že pomáhala svému dědečkovi s provozováním statku, měla za úkol krmit všechna tato ústa a vyvářela velké množství lahodných pokrmů, které se později proslavily v celém regionu.
Babička ve skutečnosti neváhala zavést do praxe to, co si její rodina předávala po generace: dobrou piemontskou kuchyni a všechny typické recepty z této oblasti. A zatímco babička vařila, dědeček se i nadále staral o rostliny na polích a stále více rozšiřoval rozmanitost zeleniny a ovoce, aby mohl své ženě poskytovat lahodné plodiny. Brzy byla požádána, aby připravila své recepty pro některé významné rodiny v této oblasti, a tak jí práce začalo přibývat a její kuchyně se stala populární nejen na statku. A právě s jejími recepty dodnes společnost pracuje.
Velmi pálivá omáčka vzniká spojením dvou paprik (Capsicum annuum a Cayenne), do kterých se přidává pouze olivový olej nejvyšší kvality, aby byla zachována pálivá chuť suroviny. Díky vysoké pikantnosti a zároveň sladké chuti paprik vytváří jemnou specialitu a je ideální pro dochucování těstovin nebo předkrmů.
Tyto tagliatelle pocházejí z dávné italské tradice, se svou typickou intenzivní žlutou barvou jsou tyto vaječné těstoviny vlajkovou lodí tradice Langhe. Používají se pouze vysoce kvalitní suroviny, jako jsou vaječné žloutky z vajec z volného chovu a mouka od našich farmářů. Pórovitost těchto těstovin poskytuje nejlepší možné přilnutí omáčky.
Olej, který zachovává pravost čerstvě sklizených oliv a jejich vůni, doplněnou jemnou a zvláštní vůní bílého lanýže Oro delle Langhe. Tato speciální kombinace, se svou typickou zlatožlutou barvou a vyváženou chutí je vynikající na těstoviny, maso a nejrůznější pokrmy a dává finální a vytříbený nádech i těm nejnáročnějším chutím.
Omáčka z lahodných sušených rajčat a koření s charakteristickými středomořskými vůněmi. Je ideální nejen jako předkrm, například na krajíc domácího chleba, ale také k dochucení těstovin nebo jiných pokrmů, jako je plněný lilek s tuňákem, palačinky nebo rizoto.
Majonéza vynikající kvality s jedinečnou, vyváženou chutí a dokonalou homogenní, sametovou strukturou. Varianta s jemnou chutí a vůní hříbků. Její chuť se hodí k masu i zelenině.
Nejlepší italský česnek je originální a chutný předkrm, výborný je i k čerstvým sýrům nebo s chlebem. Vynikající také pro přípravu salátů všeho druhu. Skvěle se hodí také k masovým pokrmům a rybám nebo na pizzu.
Lahůdka vyrobená z piemontských lískových ořechů. Kdo by odolal krajíci chleba se sladkým lískovým krémem? Díky tomuto lahodnému výrobku si můžete dopřát okamžik čistého požitku, klidně jen na lžičku. Krém lze však také použít ke zdobení dortů nebo při přípravě sladkostí.
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní plody jsou pečlivě vybírány a kombinovány s vynikajícím vínem Barolo delle Langhe. Vznešená chuť čerstvě nasbíraných borůvek v kombinaci s vysoce kvalitním rybízem a ostružinami vytvářejí ideální symfonii chutí, kterou si můžete vychutnat samostatně, ale také k pečivu nebo jako přísadu do pečení.
Nejjemnější zelené olivy vonící létem jsou plněné znamenitými paprikami. Ideální nejen jako předkrm, ale lze je přidat i jako přílohu k masovým nebo rybím pokrmům. Nechte se unést jejich vznešenou chutí a dopřejte si malou chvilku potěšení.
Teplo a slunce, pod kterým dozrály tyto olivy, jim dodává svěží, znamenitou a lahodnou chuť léta. Nejjemnější černé olivy jsou poté uzavřeny ve skleněné nádobě, aby jste si je mohli vychutnat v každém ročním období. Ideální nejen jako předkrm, ale také jako dochucení těstovin nebo masových pokrmů.
Díky konzervaci v soli, která udržuje jejich vynikající chuť beze změny, jsou tyto kapary křupavé a mají intenzivní chuť. Jsou vynikající k aromatizaci pomazánek, těstovin a hlavních jídel typických pro italskou kuchyni. Vyzkoušejte je také v kombinaci s rybími pokrmy, budete překvapeni jejich mimořádnou chutí.
Kapary se pěstují od starověku a lze je nalézt v celé oblasti Středomoří. Tyto kapary jsou obzvláště sladké a se správnou konzistencí. Díky své lahodné chuti jsou velmi oblíbené v mezinárodní kuchyni: od aperitivů přes saláty po předkrmy, jako doplněk k sýrům nebo paštikám, jako přísada do vynikajících těstovinových omáček. Také jsou skvělé k použití na...
Nesporná klasika italské kuchyně, omáčka z mořských plodů, lahodná a bohatá na aroma. Je ideální pro přípravu chutných předkrmů. Nejlepší mořské pochoutky v propojení se zralými rajčaty přinášejí ke stolu chuť moře a stávají se vynikajícím doplňkem pro těstoviny nebo rizoto.
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy.
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy. Varianta s bazalkou s nezaměnitelnou chutí, kterou jí může dát pouze...
Čerstvé cukety jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť cukety. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu nebo...
Jemné pesto z černých oliv a janovské bazalky, velmi chutné s těstovinami nebo jednoduše jako předkrm s chlebem.
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a těch nejlepších hříbků, rajčat a olivového oleje je toto ideální k ochucení tradičních těstovin nebo polenty. Mimořádně chutná omáčka pro milovníky hub.
Extra panenský olivový olej Mosto, za studena mechanicky lisovaný a vyrábí se v omezeném množství z pečlivě vybraných oliv. Přidáte-li několik kapek, uděláte vaše pokrmy jedinečnými. Ideální na polévky, chutnou bruschettu a pokrmy z masa a ryb.
Chutný krém, ideální nejen na vynikající sendviče, které se podávají jako předkrm, ale také na dochucení hlavních chodů. Používají se pouze vysoce kvalitní černé olivy a olivový olej: výsledkem je jemný a lahodný krém. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a nejlepšího vína Barolo DOCG, rajčat a olivového oleje je tato omáčka ideální pro dochucení těstovin nebo polenty.
Původ tohoto produktu sahá do Savojského dvora. V průběhu let se tento recept začal předávat z generace na generaci. Tento recept, stále připravovaný podle starodávné tradice, dává vzniknout omáčce, ideální k masovým pokrmům, jako je slavné vařené maso z Piemonte. Můžete si ho také vychutnat na krajíci teplého chleba jako předkrm, aby se vám zvedla chuť k...
Tato pochoutka pochází ze starověkého receptu Piemonte. Postupem času se tento recept stal zásadním prvkem této kuchyně: babičky tuto omáčku ve svých kuchyních pečlivě připravovaly: petrželku drtily a přidávaly olivový olej, ančovičky a česnek. Výsledkem je omáčka, do které se přidá hořčice, která dodá výrobku větší krémovost a chuť. Omáčka je vynikající...
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party