Pikantní omáčka na těstoviny 130g

TGL809

Nejjemnější červené papriky použité v tomto receptu dodávají výrobku ohnivou barvu. Z nejčerstvějších ingrediencí tak vznikla omáčka s pikantní a svěží chutí. Je připravená k přímé konzumaci, proto je práce s ní snadná a výborně se nanáší na bruschettu nebo je ideální na pizzu, k masovým pokrmům nebo rybím špízům.

153 Kč

Gran Cucina je rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně. Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944.

Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.

Složení: červená paprika 84%, olivový olej, česnek, sůl, vinný ocet, chilli paprička 0,3%, oregano, petržel.

Nutriční hodnoty na 100g: energie 430kJ/104kcal, tuky 8,5g z toho nasycené 1,2g, sacharidy 4,7g z toho cukry 3,6g, bílkoviny 1,2g, sůl 1,2g. 

VýrobceGran Cucina
Země původuItálie
Balení130g

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: