Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
7PT22736P
Barevné papriky grilované do měkka a naložené v panenském olivovém oleji. Sladké, jemně kouřové a plné středomořské chuti. Bez umělých přísad, jen zelenina, olej a špetka soli – tak, jak to má být.
Tip na přípravu: Výborné jako antipasto s pečivem, do sendvičů nebo k sýrům. Zkuste je také nakrájet do těstovinového salátu nebo jako přílohu ke grilovanému masu či rybě.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: grilované červené a žluté papriky v různém poměru 65%, olivový olej 34%, vinný ocet, cukr, aroma, artyčoky. Antioxidant: kyselina askorbová. Může obsahovat stopy oxidu siřičitého.
Nutriční hodnoty na 100 g produktu: Energetická hodnota: 188 kj / 45 kcal, Tuky: 2,0 g, Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,0 g, Sacharidy: 6 g, Z toho cukry 4,2 g, Protein: 0,9 g, Sůl: 2,3 g.
Datum spotřeby: viz obal.
Výrobce | Agraria Riva del Garda |
Země původu | Itálie |
Balení | 290g |
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii - česnek a to nejlepší kalábrijské chilli, to vše naložené v oleji. Směs můžete využít na italskou klasiku Spaghetti aglio olio e peperoncino nebo na dochucení zeleniny, polenty či na pizzu.
Sladká chuť červené cibule Tropea se snoubí s pikantností kalábrijské chilli papričky a vzniká tak jedinečná a výrazná omáčka vyrobená z červené cibule Tropea I.G.P., zelených oliv a kalábrijských chilli papriček. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb, k těstovinám i do omáček nebo na pizzu.
Lahodné třešňové chilli papričky plněné tuňákovou pastou s bílým vínem, bazalkou, česnekem a bobkovým listem. Propojením pikantních papriček a jemné tuňákové pasty vzniká velmi zajímavý předkrm. Podávat je můžete také na pečivu jako lehké občerstvení a nebo s nimi obohatit salát. Zbylý olej můžete využít jako základ pro přípravu omáček nebo jím lehce...
Kalábrijské chilli míchané se zeleninou, kombinace, která zaujme každého. Směs lze využít na dochucení pokrmů, zeleniny, salátů i masa. Možno využít za studena i tepelně upravit. Středně pálivé.
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
Filet z lilku je typickou kalábrijskou pochutinou, vyrobenou podle starodávné tradiční receptury. Je výborný jako předkrm, hodí se také do omáček, k masu a také do sendvičů a na opečený chléb.
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Ty nejhezčí artyčoky jsou pečlivě vybrány, dochuceny směsí bylinek a naložené v oleji. Tak aby si zachovaly nejlepší chuť a byly vám k dispozici po celý rok. Artyčoky se výborně hodí na předkrmový talíř, také je lze použít jako základ do omáček, přidat do svěžích letních salátů a také se velmi dobře hodí do sendvičů, obložených chlebů nebo na topinku jako...
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek.
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku mezi předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek..
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek..
Červená cibule Tropea Calabria, lehce křupavá a se sladkokyselou chutí. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb i do omáček. Má jemnou nasládlou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její chuti jedí skoro jako by to bylo jablko.
Červená cibule Tropea Calabria, lehce křupavá a se sladkokyselou chutí. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb i do omáček. Má jemnou nasládlou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její chuti jedí skoro jako by to bylo jablko.
Díky konzervaci v soli, která udržuje jejich vynikající chuť beze změny, jsou tyto kapary křupavé a mají intenzivní chuť. Jsou vynikající k aromatizaci pomazánek, těstovin a hlavních jídel typických pro italskou kuchyni. Vyzkoušejte je také v kombinaci s rybími pokrmy, budete překvapeni jejich mimořádnou chutí.
Kapary se pěstují od starověku a lze je nalézt v celé oblasti Středomoří. Tyto kapary jsou obzvláště sladké a se správnou konzistencí. Díky své lahodné chuti jsou velmi oblíbené v mezinárodní kuchyni: od aperitivů přes saláty po předkrmy, jako doplněk k sýrům nebo paštikám, jako přísada do vynikajících těstovinových omáček. Také jsou skvělé k použití na...
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní plody jsou pečlivě vybírány a kombinovány s vynikajícím vínem Barolo delle Langhe. Vznešená chuť čerstvě nasbíraných borůvek v kombinaci s vysoce kvalitním rybízem a ostružinami vytvářejí ideální symfonii chutí, kterou si můžete vychutnat samostatně, ale také k pečivu nebo jako přísadu do pečení.
Nejlepší hrušky sklizené v piemontských sadech se přidávají do vynikajícího vysoce kvalitního vína Moscato a cukru. Tato skvělá kombinace dává vzniknout výjimečnému produktu s jedinečnými organoleptickými vlastnostmi. Jsou lahodné jen tak nebo vhodné k přípravě vynikajících dezertů nebo dokonce na přípravu zmrzlin a krémů.
Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová klobása z oblasti Kalábrie. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a...
Jedinečná kombinace prvotřídního tuňáka a lahodných kalábrijských černých lanýžů. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do...
Úchvatná kombinace prvotřídního tuňáka a lahodných kalábrijských chilli papriček. Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do...
Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně, doplněný o kalábrijská rajčata sušená na slunci. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
Pečlivě vybraný, nejkvalitnější tuňák, zpracovaný výhradně ručně, doplněný o červenou cibulku Tropea. Tradiční receptura a skvělý výběr surovin dává výrobku vyniknout svou chutí a vůní. Křehké rybí maso konzervované v olivovém oleji se skvěle hodí k vynikající svačině, jako doplněk do salátů, přísada do těstovin a dalších originálních receptů.
Filety z tuňáka, jejichž hlavním rysem je kompaktnost a světlá barva, se v ústech rozplynou a uvolní pravou chuť čerstvě uloveného tuňáka. Filety z tuňáka jsou vynikající jako součást hlavního chodu, do salátu, s grilovanou zeleninou nebo také jako netradiční předkrm. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňák
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a doplní svou bohatou chutí jakékoliv sýry, maso a...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Hodí se v každém ročním období a svou vzácnou chutí...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Jemné lišky naložené v panenském olivovém oleji...
455 Kč
Mostarda z Cremony je specifická svou...
229 Kč
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo...
105 Kč
Malé, nasládlé cibulky Borettane grilované do...
289 Kč
Barva je smaragdově zelená se zlatavým...
207 Kč
Spaghetti alla chitarra, také známé jako...
109 Kč
Spaghetti alla chitarra (doslova „kytara“),...
132 Kč
Spaghettoni - tradiční italské hutné špagety,...
106 Kč
Ragù di Chianina Baldesio je luxusní omáčka...
148 Kč
Nejjemnější rukola se stává hlavní ingrediencí...
158 Kč