Spaghetti alla Carbonara - sušená směs na těstoviny 50g

BUSTA 50gr Carbonara Zvětšit

COR324

Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející z italské kuchyně, rozšířený především v Římě a okolí. Nejčastěji se vaří ze špaget nebo jejich verze z kraje Lazio, zvané bucatini, mohou se však použít i jiné druhy těstovin. První zmínka pochází z roku 1837 od neapolského spisovatele Ippolita Cavalcantiho. Národním jídlem se tento recept stal až na konci druhé světové války.

70 Kč

Složení: bramborové vločky, cibule, česnek, sůl, černý pepř, sýr, italský špek.

Příprava: Těstoviny vařte dle návodu na obalu. Mezitím na velké pánvi rozehřejte dostatečné množství extra panenského olivového oleje, nasypejte 2 lžíce kořenící směsi a lehce osmahněte. Do připraveného základu můžete nalít naběračku vroucí vody z vaření těstovin. Přidejte okapané těstoviny a důkladně promíchejte. Podávejte teplé, posypané parmazánem. Buon appetito!

Balení50g

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: