Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
MAC803
Chutnají výborně samostatně nebo jako svačinka mezi přáteli v příjemné konverzaci, doprovázené lardem nebo čerstvými sýry, při popíjení dobrého Chardonnay nebo růžového vína. Jejich výrazné aroma z nich činí ideální přílohu k masu pečenému s rozmarýnem a šalvějí nebo místo chleba, s rybou pečenou s olivami a kapary.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: jemná pšeničná mouka typ "0", extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, kapary 2,7%, sůl, droždí, pšeničný slad, rozmarýn 0,7%, ječný slad.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 2017 kJ / 480 kcal, tuk 16,3g z toho nasycené mastné kyseliny 2,4g, sacharidy 71,2g z toho cukry 2,9g, vláknina 2,2g, bílkoviny 11,8g, sůl 1,5g.
Datum minimální trvanlivosti je uvedeno na obalu.
Výrobce | I Macoritti |
Země původu | Itálie |
Balení | 250g |
To nejlepší z kalábrijských polí v jedné sklenici. Už nemusíte váhat, jakou zeleninu na předkrm zvolíte, vyberte si směs - lilek, zelená rajčata, paprika, celer, sušená rajčata, červená cibule Tropea, artyčoky, zelené olivy, černé olivy a hříbky. Vše je naložené ve slunečnicovém oleji s vinným octem a dochucené fenyklovými semínky, oreganem, mátou,...
Synové kalábrijského slunce, kalábrijská sušená rajčata v oleji jsou chutná a jejich využití je všestranné. Použijte je jako chuťovku s předkrmy, do salátů, na jednohubky a také na těstoviny, pizzu, do sendvičů i pomazánek.
Díky své vůni a charakteristické opečené chuti sezamových semínek se výborně hodí k jako předkrm nebo ke svačině. Fantazii se meze nekladou, můžete je kombinovat se sýry, všemi typy uzenin i zeleninou. Určitě je vyzkoušejte se smetanovou gorgonzolou nebo italskou pancettou v kombinaci s dobrým aromatickým vínem, jako je Sauvignon nebo Traminer.
Nejlepší italský česnek je originální a chutný předkrm, výborný je i k čerstvým sýrům nebo s chlebem. Vynikající také pro přípravu salátů všeho druhu. Skvěle se hodí také k masovým pokrmům a rybám nebo na pizzu.
Křupavé artyčoky nakrájené na čtyři kusy, grilované a konzervované v oleji. Skvěle se hodí jako součást předkrmu, do salátu nebo k těstovinám, také je můžete zamíchat s rýží nebo polentou jako přílohu ke grilovanému masu.
Výrobek získaný mletím vyloupaných pistácií na prášek, nepražených, nesolených. Nasekané pistácie jsou ideální pro ozdobení předkrmů, na pečení různých druhů pečiva nebo dortů a dezertů. Pistácie jsou přísadou používanou v mnoha sicilských receptech a jsou charakteristické tím, že jsou velmi všestranným produktem. Díky své „neutrální“ chuti se pistácie...
Sicilské loupané pistácie balené v elegantní skleněné dóze. Jednoduchý, přírodní produkt, který si můžete vychutnat jako jednoduchou svačinu nebo jako přísadu v kuchyni. Od sklizně až po balení si produkt zachovává všechny vlastnosti nedotčené. Ve výrobním procesu se nepoužívají žádné přísady. Intenzivní chuť této pistácie nevyžaduje žádné pražení nebo...
Starý venkovský způsob nakládání žampionů do slunečnicového oleje s papričkami, česnekem, solí a petrželí. Ideální jako předkrm nebo jako příloha.
Intenzivní chuť sušených rajčat, obohacená typickými středomořskými příchutěmi, je v dokonalé harmonii s tuňákem nejvyšší kvality, díky čemuž je tato specialita ideální přísadou do těstovin nebo chutná i samostatně.
Nakládané plátky lilku jsou kalábrijskou gastronomickou specialitou, vyrobenou podle starodávné receptury. Lilek zrající na kalábrijském slunci je doplněn paprikou, fenyklem a česnekem.
Celé pikantní ančovičky ve slunečnicovém oleji, balené ve skleněné nádobě. Produkt vyrobený z čerstvých a originálních surovin. Lze si je vychutnat samostatně nebo spolu s bruschettou. Vyrábí se v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo pizzy nebo je podávejte s cherry rajčaty a nebudete moci přestat. Spolu s Burratou je podávejte s bílým vínem jako je Locorotondo nebo sicilské Alcamo.
Chutné a voňavé, obohacené cibulí a aromatickými bylinkami, zvýrazňují grilované bílé maso a zeleninu. Podávejte s mladými víny jako je Lambrusco, Ciro Rosso nebo Rosato del Salento. Výborně se hodí i ke grilovaným rybám nebo zabalené do plátku larda.
Přítomnost kukuřičné mouky připomíná chuťově polentu a díky tomu se tyto grissini skvěle kombinují s uzeninami a sýry s výraznější chutí.
Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat samostatně jako předkrm se sklenkou dobrého Prosecca. Výborně se hodí k mladému česnekovému salámu a skvělé jsou se sýry jako je čerstvý Montasio a ricotta, doprovázené vínem Friulano nebo Malvasií. Vyzkoušejte je i v...
Špagety s česnekem, olejem a chilli jsou jedním z nejjednodušších receptů v italské kuchyni. Není pochyb o tom, že převládající chutí je chilli, které se dokonale hodí k česneku a olivovému oleji. Je ideální pro dochucení těstovin, ale lze z něj také připravit bruschettu s pikantní chutí.
Piniové oříšky jsou plody získané z velkých borovicových šišek, které dozrávají tři roky. Široce se používají k přípravě koláčů, krémů a sušenek. Používají se v kuchyni v mnoha receptech i při přípravě salátů, do náplní, do omáček i jako základní přísada pesta.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně sklízí a zpracovávají podle starodávných tradičních receptů, které se předávají spolu s dosud nabytými zkušenostmi a znalostmi z generace na generaci. To vše, aby bylo zajištěno, že každá sklenice, která se dostane na váš stůl, splňuje standardy kvality, drží si původní chuť a typickou vůni rajčat.
Grilovaný lilek v olivovém oleji s jemnou a jedinečnou chutí si vychutnáte jako speciální středomořský předkrm či jako lehkou přílohu k masu. Pečlivě vybrané lilky se omyjí, nakrájí a grilují tak, aby si zachovaly křupavost. Zabalí se do skleněné nádoby s olivovým olejem a následuje pasterizace. Poté se sklenice ochladí, označí a produkt je připraven ke...
Tuňák nejvyšší kvality v olivovém oleji, ručně zpracovaný na Sicílii. Porcovaný je na filety, díky tomu je tuňák jemnější a chutnější. Díky skleněné nádobě a čirosti olivového oleje je na první pohled vidět růžová barva tuňáka. Skvělé pro vytváření nejrůznějších pokrmů. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Pikantní předkrm je typickou kalábrijskou specialitou. Tento produkt je oslavou barev a chutí zahrady. Ve sklenici najdete papriku, rajčata, lilek, houby, olivy, česnek a fenyklová semínka pro vůni; s nádechem vinného octa a konzervované ve slunečnicovém oleji. Vynikající příloha, vyhledávaná jako předkrm, ale určitě lákavá jako svačina pro rychlé a...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Hodí se v každém ročním období a svou vzácnou chutí...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Filety z tuňáka s cibulí Tropea vyrobené z nejkvalitnějšího tuňáka, zabalené ručně do sklenic. Výjimečná je přítomnost červené cibule Tropea, která dává filetům z tuňáka velmi příjemnou sladkost. Ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod, těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření,...
Filety z tuňáka s kalábrijskou ndujou té nejlepší kvality, vybrané a zabalené ručně do sklenic, ideální jako kompletní a chutný druhý chod, ale zároveň to může být vynikající součást pro první chod na těstoviny nebo rýži. Když nemáte mnoho času na vaření, máte na dosah ruky kvalitní a chutné řešení. Nduja je obzvláště kořeněná, roztíratelná vepřová...
Směs zeleniny v olivovém oleji. Výborný předkrm nebo můžete nakládanou zeleninou doplnit hlavní chod. Zelenina se omyje, pečlivě vybere a ručně balí do skleněných nádob s olivovým olejem. Následuje proces pasterizace řízený teplotou v jádru produktu 75 ° C po dobu přibližně 30 minut. Následně se sklenice ochladí, označí, zabalí a připraví ke skladování.
Směs nejlepších káv typu Arabica a Robusta z...
394 Kč
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“)...
145 Kč
Směs nejkvalitnějších káv Arabica a Robusta s...
167 Kč
Excelentní víno s čerstvou, suchou a vyváženou...
538 Kč
Reginette (italsky pro malé královny), také...
120 Kč
Chutné a voňavé, obohacené cibulí a...
105 Kč
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť...
114 Kč
Klasické grissini s extra panenským olivovým...
90 Kč
Spaghettata alla Contadina, v překladu selské...
60 Kč
Spaghettoni - tradiční italské hutné špagety,...
119 Kč