Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
DELGAG001
Červená cibule Tropea Calabria, lehce křupavá a se sladkokyselou chutí. Výborně se hodí jako součást předkrmu, do pomazánek, na opečený chléb i do omáček. Má jemnou nasládlou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Cibule Tropea je tak jemná, že ji někteří milovníci její chuti jedí skoro jako by to bylo jablko.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: červená cibule z Tropea IGP 60%, červený vinny ocet, barviva: antokyany, cukr, sůl, antioxidanty: kyselina askorbová, regulátor kyselosti: kyselina citrónová.
Výživové údaje na 100g:
Energie 148 kJ/35 kcal
Tuky 0g z toho nasycené 0g
Sacharidy 7.8g z toho cukry 6.8g
Bílkoviny 0.7g
Sůl 1g
Výrobce | Delizie di Calabria |
Země původu | Itálie |
Typicky středomořská specialita, polosušená rajčata konzervovaná v olivovém oleji. Ideální jako součást předkrmu nebo k dolazení letních pokrmů jako jsou saláty či grilované ryby a maso.
Čerstvé papriky jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť papriky. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu...
Plněné feferonky jsou připravovány pouze z nejčerstvějších ančoviček a kapar. Chilli papričky s ančovičkami a kapary si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm a vychutnat si léto a svěží chuť použitých lahodných surovin v každém ročním období.
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Špagety s česnekem, olejem a chilli jsou jedním z nejjednodušších receptů v italské kuchyni. Není pochyb o tom, že převládající chutí je chilli, které se dokonale hodí k česneku a olivovému oleji. Je ideální pro dochucení těstovin, ale lze z něj také připravit bruschettu s pikantní chutí.
Grilování zintenzivňuje vynikající chuť artyčokových srdíček. Jsou ideální k přípravě sendvičů, salátů, těstovin nebo k doprovodu různých hlavních chodů, kde plně oceníte jejich lahodnou chuť.
Nejlepší artyčoky jsou pečlivě vybírány a zpracovány ručně. Nejlepší olivový olej se používá k vylepšení jejich chuti a získání nádherné zlaté barvy. Jedná se o všestranný produkt, který je k dispozici po celý rok a je ideální pro předkrmy a rafinovaný jako příloha k rybám nebo červeným nebo bílým masům. Mohou být také použity na sendviče, těstoviny nebo...
Nejlepší artyčoky jsou ručně zpracovány a kombinovány s nejlepším olivovým olejem a lahodnými bylinkami. Domácí vzhled tohoto produktu je zvýrazněn zlatou barvou, kterou mu dodává olej a kousky nasekaných bylinek. Jedná se o všestranný produkt, který využijete celý rok a je ideální pro předkrmy a vhodný také jako příloha k masovým pokrmům, šunce nebo...
Chutné lilky nakrájené na plátky, ochucené špetkou česneku, chilli pro zvýraznění chuti a oregano. Jsou ideální na jednohubky a bruschettu, k lahodným aperitivům, k teplým pokrmům nebo jako doplněk k masovým pokrmům a ke studeným jídlům, jako jsou letní saláty.
Kapary se pěstují od starověku a lze je nalézt v celé oblasti Středomoří. Tyto kapary jsou obzvláště sladké a se správnou konzistencí. Díky své lahodné chuti jsou velmi oblíbené v mezinárodní kuchyni: od aperitivů přes saláty po předkrmy, jako doplněk k sýrům nebo paštikám, jako přísada do vynikajících těstovinových omáček. Také jsou skvělé k použití na...
Díky konzervaci v soli, která udržuje jejich vynikající chuť beze změny, jsou tyto kapary křupavé a mají intenzivní chuť. Jsou vynikající k aromatizaci pomazánek, těstovin a hlavních jídel typických pro italskou kuchyni. Vyzkoušejte je také v kombinaci s rybími pokrmy, budete překvapeni jejich mimořádnou chutí.
Nejlepší italský česnek je originální a chutný předkrm, výborný je i k čerstvým sýrům nebo s chlebem. Vynikající také pro přípravu salátů všeho druhu. Skvěle se hodí také k masovým pokrmům a rybám nebo na pizzu.
Filety z tuňáka, jejichž hlavním rysem je kompaktnost a světlá barva, se v ústech rozplynou a uvolní pravou chuť čerstvě uloveného tuňáka. Filety z tuňáka jsou vynikající jako součást hlavního chodu, do salátu, s grilovanou zeleninou nebo také jako netradiční předkrm. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňák
Rajčata jsou přirozeně sušená na slunci. Pomalé sušení jim umožňuje ztrácet vodu, aby postupně získaly silnou chuť a typickou jasně červenou barvu. Jednou z jejich nejlepších vlastností je jejich dokonalá struktura. Jsou perfektní nejen jako předkrm, ale také k dochucení těstovin nebo jiných receptů, jako je rizoto se sušenými rajčaty nebo špagety s touto...
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní plody jsou pečlivě vybírány a kombinovány s vynikajícím vínem Barolo delle Langhe. Vznešená chuť čerstvě nasbíraných borůvek v kombinaci s vysoce kvalitním rybízem a ostružinami vytvářejí ideální symfonii chutí, kterou si můžete vychutnat samostatně, ale také k pečivu nebo jako přísadu do pečení.
Nejlepší hrušky sklizené v piemontských sadech se přidávají do vynikajícího vysoce kvalitního vína Moscato a cukru. Tato skvělá kombinace dává vzniknout výjimečnému produktu s jedinečnými organoleptickými vlastnostmi. Jsou lahodné jen tak nebo vhodné k přípravě vynikajících dezertů nebo dokonce na přípravu zmrzlin a krémů.
Celé pikantní ančovičky ve slunečnicovém oleji, balené ve skleněné nádobě. Produkt vyrobený z čerstvých a originálních surovin. Lze si je vychutnat samostatně nebo spolu s bruschettou. Vyrábí se v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně sklízí a zpracovávají podle starodávných tradičních receptů, které se předávají spolu s dosud nabytými zkušenostmi a znalostmi z generace na generaci. To vše, aby bylo zajištěno, že každá sklenice, která se dostane na váš stůl, splňuje standardy kvality, drží si původní chuť a typickou vůni rajčat.
Domácí míchané houby jsou skutečnou specialitou kalábrijské gastronomické tradice, připravené podle starodávné receptury. Rozmanitá chuť daná mícháním hub v jedné sklenici, tak aby povzbudily Váš apetit. Vhodné jako překrm a ke zvýraznění chuti.
Pikantní předkrm je typickou kalábrijskou specialitou. Tento produkt je oslavou barev a chutí zahrady. Ve sklenici najdete papriku, rajčata, lilek, houby, olivy, česnek a fenyklová semínka pro vůni; s nádechem vinného octa a konzervované ve slunečnicovém oleji. Vynikající příloha, vyhledávaná jako předkrm, ale určitě lákavá jako svačina pro rychlé a...
Nakládané plátky lilku jsou kalábrijskou gastronomickou specialitou, vyrobenou podle starodávné receptury. Lilek zrající na kalábrijském slunci je doplněn paprikou, fenyklem a česnekem.
Starý venkovský způsob nakládání žampionů do slunečnicového oleje s papričkami, česnekem, solí a petrželí. Ideální jako předkrm nebo jako příloha.
Tuňák nejvyšší kvality v olivovém oleji, ručně zpracovaný na Sicílii. Porcovaný je na filety, díky tomu je tuňák jemnější a chutnější. Díky skleněné nádobě a čirosti olivového oleje je na první pohled vidět růžová barva tuňáka. Skvělé pro vytváření nejrůznějších pokrmů. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Filety tuňáka žlutoploutvého s olivovým olejem a srdíčky artyčoku. Připraveno dle tradičního receptu středomořské kuchyně. Kombinace srdíček artyčoků s filety z tuňáka činí z tohoto produktu ideální doplněk na těstoviny nebo samostatný lahodný předkrm.
Intenzivní chuť sušených rajčat, obohacená typickými středomořskými příchutěmi, je v dokonalé harmonii s tuňákem nejvyšší kvality, díky čemuž je tato specialita ideální přísadou do těstovin nebo chutná i samostatně.
Pikantní tuňák v olivovém oleji, produkt vytvořený pro milovníky chilli papriček. Jedná se o chutné kousky tuňáka v olivovém oleji, umocněné vůní a chutí čerstvého chilli. Tuňák a chilli jsou vynikající kombinací široce používanou v receptech kalábrijské tradiční kuchyně. Perfektní na bruschettě a velmi chutný je také v kombinaci s těstovinami.
Piniové oříšky jsou plody získané z velkých borovicových šišek, které dozrávají tři roky. Široce se používají k přípravě koláčů, krémů a sušenek. Používají se v kuchyni v mnoha receptech i při přípravě salátů, do náplní, do omáček i jako základní přísada pesta.