Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
ITC4816
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Balení | 380g |
Tradiční předkrm z lilku, paprik, rajčat, hub, oliv, česneku a vinného octa.
Typická kalábrijská specialita. Řemeslníci v Kalábrii rajčata ručně sklízí a zpracovávají podle starých receptů, které se předávají spolu s dosud nabytými zkušenostmi a znalostmi z generace na generaci. To vše, aby bylo zajištěno, že každá sklenice, která se dostane na váš stůl, splňuje standardy kvality, drží si původní chuť a typickou vůni rajčat....
Šetrně sušená červená cibule ve své nejčistší formě uchovává veškeré vitamíny a minerály. Kralovná všech specialit Kalábrijské kuchyně.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Mandarinková mostarda je určená pro všechny gurmány, kteří preferují jeden druh ovoce. Hodí se v každém ročním...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí jakékoliv sýry,...
Nakládané plátky lilku jsou kalábrijskou gastronomickou specialitou, vyroubenou podle starodávné receptury. Lilek zrající na kalábrijském slunci je doplněn paprikou, fenyklem a česnekem.
Intenzivní chuť sušených rajčat, obohacená typickými středomořskými příchutěmi, je v dokonalé harmonii s tuňákem nejvyšší kvality, díky čemuž je tato specialita ideální přísadou do těstovin nebo chutná i samostatně.
Vhodný jako druhý chod i jako doplněk k těstovinám a rýži.
Vhodný jako druhý chod i jako doplněk k těstovinám a rýži. Chtné a kvalitní řešení pro chvíle, když nemáte na vaření dostatek času.
Starý venkovský způsob nakládání žampionů do slunečnicového oleje s paprčikami, česnekem, solí a petrželí. Ideální jako předkrm nebo jako příloha.
Stroužky česneku naložené v kvalitním olivovém oleji mohou posloužit jako přerkrm či příloha.
Vynikající jako předkrm namazaný na chleba či jako příloha k sýrům nebo masu.
Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům.
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete vychtnat jako předkrm či přílohu.
Grilovaný lilek v olivovém oleji si vychutnáte jako předkrm či jako přílohu.
Směs hub v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem.
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Srdíčka artyčoku naložená v kvalitním olivovém oleji se výborně hodí jako předkrm avšak lze je použít i jako přílohu.
Grilovanou čekanku si můžete vychutnat jako předkrm či jako přílohu.
Typická kalabrijská specialita založená na voňavých a sladkých červených cibulkách Tropea Calabria IGP v oleji, známá po celém světě pro svou sladkost a lehkou stravitelnost.