Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Velké těstoviny vhodné k naplnění nebo v kombinaci se šťavnatými omáčkami.
Tmavé těstoviny z tvrdé pšenice. Výborné ochucené tradičními přísadami jako extra panenský olivový olej, česnek, kalábrijské chilli, ančovičky a strouhanka z opečeného chleba.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Ideální k masovým omáčkám, jako je boloňské ragú sypané parmazánem.
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.
Těstivony s příchutí lanýže jsou ideální s lanýžovou omáčkou, extra panenským olivovým olejem s česnekem a chilli nebo s rajčaty a bazalkou.
Vaječné těstoviny s černou barvou inkoustu sépie velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické rýžové mouky.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické celozrnné rýžové mouky.
Těstoviny jsou díky rýžové mouce a speciálním výrobním postupům bezlepkové. Vyrobeno z organické rýžové mouky.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Vaječné těstoviny velikostí a tvarem typické pro italskou kuchyni. Spaghetti alla Chitarra jsou vyráběny nástrojem trefně nazvaným "kytara", který řeže těsto na tenké nudličky. Díky drsnému povrchu na sebe dobře vážou omáčku.
Bella di Cerignola je největší odrůda oliv na...
217 Kč
132 Kč
Vyráběný ze zahušťovaného moštu (60 %) a...
122 Kč
Mostarda z Cremony je specifická svou...
201 Kč
Aromatické tóny čokolády, karamelu, šlehačky a...
170 Kč
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme...
145 Kč
Polenta je kaše z kukuřičné krupice, jako...
92 Kč
Výborné v kombinaci s omáčkami z ryb a luštěnin.
59 Kč
Mostarda z Cremony je specifická svou...
160 Kč
138 Kč