Rajčatové pesto 130g

TGL760E

Voňavé, aromatické, vynikající ... Piniové oříšky se přidávají do nejvoňavější janovské bazalky a čerstvých italských rajčat, aby vzniklo sladké a svěží italské pesto. Rajčatové pesto je jednoduchá receptura s intenzivní a jedinečnou chutí. Je připraveno bez konzervantů a navrženo tak, aby maximalizoval letní chuť zralých a čerstvých rajčat. Je ideální k těstovinám.

147 Kč

Gran Cucina je rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně. Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944.

Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.

Složení: rajčata 56%, Janovská bazalka 15%, olivový olej, kešu, extra panenský olivový olej, piniové oříšky, sůl.

Nutriční hodnoty na 100g: energie 902kJ/218kcal, tuky 18g z toho nesycené 2,8g, sacharidy 8g z toho cukry 5g, bílkoviny 4g, sůl 0,8g.

VýrobceGran Cucina
Země původuItálie
Balení130g

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: