Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Ace445
Vyráběný ze zahušťovaného moštu (90 %) a vinného octa (10 %). Zraje minimálně 10 let ve velkých dřevěných sudech. Vhodný k přípravě salátů, ke grilované nebo pečené zelenině, na pečené maso nebo carpaccio. Po kapkách vhodný na sýry, jahody, rizota, mozzarellu, smaženou zeleninu a zmrzlinu.
Balzamikový ocet z Modeny se získává z moštu z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí tohoto města plodí vinná réva Trebbiano a Lambrusco již odpradávna hrozny proslulé svou vynikající kvalitou. Sudy, v nichž balzamikový ocet vyzrává, se v Modeně neskladují ve sklepích, ale v podkroví. Kvalitu výrobku ověřuje Italské konsorcium pro balzamikový ocet z Modeny a kontrolní úřad Cermet, o čemž svědčí oficiální známka umístěná na hrdle láhve.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Balení | 250ml |
Bílý balzamikový ocet, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vyrábí se ze šťávy bílých hroznů Trebbiano Modenese z vinic Malpighi. Obsah 50 ml + krabička a pečetní vosk
Želé z bílého balzamikového octa Prelibato s přírodním ovocným pektinem. Vhodné ke všem druhům sýrů, především typu pecorino a ke kozím sýrům. Obsah sklenice 125 g
Želé z bílého balzamikového octa Prelibato se svěžestí a intenzivním aroma jahod. S přírodním ovocným pektinem. Vhodné k měkkým sýrům a k ovoci. Obsah sklenice 125 g
Vyráběné z bílého balzamikového octa Prelibato a loupaných paprik. Vhodné na sýry, maso a především na krutony a kachnu na pomerančích.
Balzamikový ocet 1850 je 100% italským výrobkem. Zraje 6 let ve starých sudech z dubového dřeva. Barva je čirá a hnědá, chuť je kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Vůně je intenzivní a plná. Prodává se v elegantní lahvičce z čirého skla. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah láhve 50 ml + krabička...
Želé z balzamikového octa Saporoso s přírodním ovocným pektinem. Vhodné ke všem druhům sýrů, na chléb nebo bruschettu, na vařené nebo pečené maso. Obsah sklenice 125 g
Bílý balzamikový ocet vyráběný ze 100 % šťávy z hroznů Trebbiano, který zraje spolu s italským šafránem 8 let v malých dřevěných sudech. Vhodný na všechny druhy mořských i sladkovodních ryb, měkkýše, korýše, kaviár, čerstvé ovoce a ovocné saláty, rizota a těstoviny. Obsah láhve 100 ml + dávkovač
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Obsah 100 ml + dávkovač
Bílý balzamikový ocet s příchutí javorového sirupu zraje v malých dřevěných soudcích. Obsah láhve 100 ml + dávkovač
Malé a měkké sladkokyselé perly z bílého balzamikového octa Prelibato, který zraje 5 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodné na maso, ryby, finger foods, do salátů, na foie gras, sýry, zeleninu, ovoce, drůbež.
Barbecue omáčka Malpighi je vyrobená z prvotřídních surovin s přídavkem tmavého balzamikového octa Saporoso. Je jemná, vyznačuje se hustou konzistencí a načervenalou barvou. Vhodná na hamburgery, klobásy, párky a především na grilované maso. Obsah 250 ml
Bílý balzamikový ocet Prelibato se sicilskými pomeranči. Vhodný na sýry a ryby (mečoun, losos, měkkýši). Obsah láhve 100 ml + dávkovač
Vyráběný ze zahušťovaného moštu (80 %) a vinného octa (20 %). Zraje ve velkých dřevěných sudech. Vhodný k přípravě salátů, ke grilované nebo pečené zelenině, na pečené maso nebo carpaccio. Po kapkách vhodný na jahody, do rizota, na mozzarellu, smaženou zeleninu a také na zmrzlinu. Balzamikový ocet z Modeny se získává z moštu z hroznů odrůd Trebbiano a...
Vyráběný ze zahušťovaného moštu (80 %) a vinného octa (20 %). Zraje ve velkých dřevěných sudech. Po kapkách vhodný na jahody, do rizota, na mozzarellu, smaženou zeleninu a také na zmrzlinu. Balzamikový ocet z Modeny se získává z moštu z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí tohoto města plodí vinná...
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso...
Zralý 8 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodný na sladko a slanovodní ryby, korýše, měkkýše, kaviár a do ovocného salátu.
Zraje minimálně 12 let ve vzácných sudech z různých druhů dřeva. Vhodný na těstoviny, rizota, maso, ryby, vejce. Balzamikový ocet z Modeny (Aceto Balsamico di Modena) se získává z moštu z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí tohoto města plodí vinná réva Trebbiano a Lambrusco již odpradávna hrozny...
Italský vinný ocet Barricato se vyrábí z moštu výběrových hroznů Sangiovese. Zraje v dubových sudech po dobu 6 let. Ocet je 100% přírodní a bez konzervačních látek nebo přísad, vyznačuje se silnou chutí, příjemnou, svěží a intenzivní vůní. Je ideální i pro nejjemnější pokrmy z vařené, syrové a grilované zeleniny, pro dochucení jakéhokoli pečeného nebo...
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a...
Krémový balzamikový ocet se hodí k sýrům, na ovoce a zmrzlinu.
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá. Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a zvěřinu. Obsah...
Tento balzamikový ocet je vyroben z přírodního extraktu z tmavého lanýže a ze šťávy bílých hroznů, které spolu zrají v dřevěných sudech. Jeho chuť je aromatická a trochu štiplavá. Lze použít místo kousků lanýžů nebo v kombinaci s nimi pro zesílení chuti. Obsah 100 ml + dávkovač
Balzamikový ocet Saporoso zraje 6 let v dubových a 6 měsíců v nerezových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je syrupově hustá, barva tmavě hnědá.Vhodné na čerstvou, vařenou nebo grilovanou zeleninu, pečené maso a...
Zralý 8 let v sudech z jasanového dřeva._x000D_ Vhodný na sladko a slanovodní ryby, korýše, měkkýše, kaviár a do ovocného salátu.
Zralý 8 let v sudech z jasanového dřeva._x000D_ Vhodný na sladko a slanovodní ryby, korýše, měkkýše, kaviár a do ovocného salátu.
Tělnaté a strukturované víno výrazné rubínové...
184 Kč
Výběr jemné, pražené kávy a umělecky smíchané...
224 Kč
Zralý 8 let v sudech z jasanového dřeva. Vhodný...
365 Kč
219 Kč
146 Kč
44 Kč
Olej se vyznačuje středně ovocnou vůní s...
164 Kč
44 Kč
Olej se vyznačuje středně ovocnou vůní s...
388 Kč
Typická kalabrijská specialita založená na...
72 Kč