Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
TGL1708I
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou s výjimečnou chutí lanýže. tato specialita se podává na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy.
TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Gran Cucina je rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně. Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944.
Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.
Složení: kuřecí játra 50%, slunečnicový olej, celer, mrkev, cibule, bílé víno, brambory, letní lanýže (Tuber aestivum Vitt) 0,5%, sůl, česnek, bílý pepř, ochucovadla, koření.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1325kJ/321kcal, tuky 31g z toho nasycené 3,3g, sacharidy 3g z toho cukry 0,5g, bílkoviny 6,3g, sůl 2,2g.
Výrobce | Gran Cucina |
Země původu | Itálie |
Balení | 180g |
Rajčatová omáčka s drcenými olivami se skvěle hodí na těstoviny.
Pistáciové pesto patří mezi ty méně obvyklé, ale o to rychleji si jej zamilujete pro svoji svěžest, výrazné aroma a nezaměnitelnou chuť pistáciových oříšků. Obecně se původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit.
Pesto alla genovese je zelená omáčka, jejíž hlavní složkou je bazalka. Původ pesta se klade do oblasti Ligurie v severní Itálii. Název je odvozen z italského slova pestare = tlouci, mlátit. Tradiční příprava klasického pesta spočívá v rozdrcení a tření bazalkových listů v mramorovém hmoždíři dřevěnou paličkou. Do nich se dále přidává sůl, česnek,...
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Houbové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s těstovinami, doladit parmezánem a rychlá večeře je hotová. Jemná a vyvážená chuť hub Poricni. Všechny suroviny jsou pečlivě vybírány a zpracovány řemeslnou metodou v rodinné společnosti v srdci regionu Marche.
Chcete zkusit něco nového a netradičního? Milujete rajčata a ricottu? Zkuste tuto velmi chutnou a jemnou omáčku na těstoviny se základem z pečlivě vybraných italských rajčat, zjemněnou ricottou, doplněnou příjemně vyváženou směsí koření. Omáčku stačí jen lehce prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a rychlý oběd či večeře je na světě. Jednoduché,...
Velmi oblíbená omáčka na těstoviny z pečlivě vybraných italských rajčat s vepřovým a telecím masem, červeným vínem a vyváženou směsí koření. Omáčku stačí jen lehce prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a rychlá večeře či oběd je na světě.
Jedna z nejznámějších a nejchutnějších italských omáček na těstoviny z pečlivě vybraných italských rajčat s vepřovými líčky, červeným vínem a vyváženou směsí koření. Omáčku stačí jen lehce prohřát, smíchat s uvařenými těstovinami a rychlá večeře či oběd je na světě.
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity pouze ty nejkvalitnější přísady. Spojení piemontské klobásy a nejlepšího vína Barolo DOCG, rajčat a olivového oleje je tato omáčka ideální pro dochucení těstovin nebo polenty.
Tato pochoutka pochází ze starověkého receptu Piemonte. Postupem času se tento recept stal zásadním prvkem této kuchyně: babičky tuto omáčku ve svých kuchyních pečlivě připravovaly: petrželku drtily a přidávaly olivový olej, ančovičky a česnek. Výsledkem je omáčka, do které se přidá hořčice, která dodá výrobku větší krémovost a chuť. Omáčka je vynikající...
Šťavnatá, rafinovaná, delikátní omáčka vycházející z receptu lovecké tradice s kachním masem výrazné chuti. Dokonalá kombinace, rustikální přirozená chuť bez konzervantů. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Chutné a plné ragú připravené z masa prvotřídní kvality, lahodných italských rajčat a koření. Silná chuť, ideální pro ty, kteří milují zvěřinu a výrazné chutě. Omáčka je připravena velmi pomalým vařením. Ideální je na polentu nebo těstoviny.
Hotová těstovinová omáčka s tradiční chutí připravovaná z vybraného masa, čerstvé zeleniny a aromatických bylinek, připravovaná velmi pomalým vařením. Zaječí ragú je rolnické jídlo typické pro střední Itálii. Omáčka je vynikající v kombinaci s polentou nebo těstovinami.
Voňavé, aromatické, vynikající ... Piniové oříšky se přidávají do nejvoňavější janovské bazalky a čerstvých italských rajčat, aby vzniklo sladké a svěží italské pesto. Rajčatové pesto je jednoduchá receptura s intenzivní a jedinečnou chutí. Je připraveno bez konzervantů a navrženo tak, aby maximalizoval letní chuť zralých a čerstvých rajčat. Je ideální k...
Bruschetta Ghiotta se zrodila ze spojení nejjemnější a nejvybranější zeleniny a vytváří lahodný a chutný krém. Lze použít na plátek toastu jako předkrm. Pro ty, kteří milují silnější chutě, může být směs také použita k ochucení různých druhů jídel, například těstovin.
Sametová struktura a přirozeně sladká chuť rajského protlaku, vyrobeného podle italské kulinářské tradice. Zdravá a zralá rajčata dodávají tomuto produktu jasně červenou barvu a charakteristickou chuť. Ideální pro přípravu omáček a pokrmů jako jsou vejce, bílé maso a rybí pokrmy.
Paté vyrobené z mletého masa nejvyšší kvality a poté vařené jako klasické ragú, ale bez rajčat. Vynikající dochucení na těstoviny, k plnění vol-au-vent, ochucení polenty, na pečivo nebo se výborně hodí k restovaným houbám. TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party
Boloňské ragú představuje to nejlepší z domácích ragů vařených podle tradice italské kuchyně, jak to obvykle dělávaly italské babičky, s voňavým soté, lahodnými rajčaty, čerstvým hovězím a vepřovým masem a velmi pomalým vařením. Klasická omáčka na těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Jemná rajčatová omáčka na těstoviny s paprikami z Piemontu. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami
Nejjemnější červené papriky použité v tomto receptu dodávají výrobku ohnivou barvu. Z nejčerstvějších ingrediencí tak vznikla omáčka s pikantní a svěží chutí. Je připravená k přímé konzumaci, proto je práce s ní snadná a výborně se nanáší na bruschettu nebo je ideální na pizzu, k masovým pokrmům nebo rybím špízům.
Omáčka získaná z jemně nakrájených kousků kandovaných zelených rajčat. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % rajčat a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace. Ideální s ementálem, špekem, salámem maďarského typu i...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybrané zeleniny z Itálie, která je kandovaná v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je zelenina zalita cukrovým sirupem. Zeleninová mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a obohatí svou vzácnou a bohatou chutí...
Lehká lanýžová omáčka se základem ze žampionů je ideální na dochucení těstovin, rýže nebo rizota. Můžete ji i přímo konzumovat, například namazat na chléb, bruschettu či jiné pečivo, ale také přidat k masu nebo do omáčky. Také ji lze využít jako ochucení na pizzu, zeleninu nebo při přípravě plněných vajec. Omáčka se vyrábí ručně bez barviv a konzervantů.
Švestková omáčka získaná z jemně nastrouhaného kandovaného ovoce. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % ovoce a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace se sýry a uzeným masem. Ideální k sýrům, jako je Parmigiano...
Jemné pesto z černých oliv a janovské bazalky, velmi chutné s těstovinami nebo jednoduše jako předkrm s chlebem.
Chutný krém, ideální nejen na vynikající sendviče, které se podávají jako předkrm, ale také na dochucení hlavních chodů. Používají se pouze vysoce kvalitní černé olivy a olivový olej: výsledkem je jemný a lahodný krém. TIP: Jednoduchý recept na linguine s olivami
Pesto alla genovese je zelená omáčka, jejíž...
162 Kč
Z řemeslného procesu bez konzervantů a barviv...
155 Kč
Lehká lanýžová omáčka se základem ze žampionů...
185 Kč
Nejjemnější rukola se stává hlavní ingrediencí...
158 Kč
141 Kč
Aromatické tóny čokolády, karamelu, šlehačky a...
274 Kč
Mletá káva ve stylové a opakovaně použitelné...
312 Kč
Víno intenzivní zářivé rubínové barvy. Čistá a...
273 Kč
Těstoviny s černým lanýžem. Fettuccine (v...
194 Kč
Chřestový krém s lanýžem je kombinace s...
166 Kč