Toskánská játrová paštika (kuřecí játra) 180g

TGL1708/F

Chutná paštika připravená z kuřecích jater s jemnou strukturou. Podává se na čerstvě uvařených těstovinách nebo jako chutný krém na jednohubky a také může elegantně pozvednout i ty nejjednodušší pokrmy.

TIP: Italská paštika a balzamikové perly - hvězdy vaší party

169 Kč

Gran Cucina je rodinná farma a firma, která vznikla už na počátku 20. století a nese v sobě veškerou tradici piemontské kuchyně. Tradice této rodinné společnosti se začala psát už v roce 1944.

Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.

Složení: kuřecí játra 50%, slunečnicový olej, cibule, celer, mrkev, bílé víno, brambory, sůl, česnek, bílý pepř, koření.

Nutriční hodnoty na 100g: energie 1325kJ/321kcal, tuky 31g z toho nasycené 3,3g, sacharidy 3g z toho cukry 0,5g, bílkoviny 6,3g, sůl 2,2g.

VýrobceGran Cucina
Země původuItálie
Balení180g

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: