Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
TGL1215
Rajčata jsou přirozeně sušená na slunci. Pomalé sušení jim umožňuje ztrácet vodu, aby postupně získaly silnou chuť a typickou jasně červenou barvu. Jednou z jejich nejlepších vlastností je jejich dokonalá struktura. Jsou perfektní nejen jako předkrm, ale také k dochucení těstovin nebo jiných receptů, jako je rizoto se sušenými rajčaty nebo špagety s touto lahodnou specialitou a ančovičkami.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Složení: sušená rajčata 65%, olivový olej, vinný ocet, cukr, sůl, česnek, chilli paprička.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1790kJ/432kcal, tuky 37g z toho nasycené 6,7g, sacharidy 21g z toho cukry 3g, bílkoviny 2g, sůl 2,9g.
Výrobce | Gran Cucina |
Země původu | Itálie |
Balení | 180g |
Typická kalábrijská specialita z voňavé a sladké červené cibule z Tropea, která je známá po celém světě pro svou sladkost a dobrou stravitelnost. Má jemnou sladkokyselou chuť, obzvláště bohatou na aroma. Ideální na focacciu a bruschetty. Hojně se používá i do omáček, pizzy a kalábrijských salátů. Skvěle chutná na toastu, ideální k čerstvým i zralým sýrům.
Filety tuňáka žlutoploutvého s olivovým olejem a srdíčky artyčoku. Připraveno dle tradičního receptu středomořské kuchyně. Kombinace srdíček artyčoků s filety z tuňáka činí z tohoto produktu ideální doplněk na těstoviny nebo samostatný lahodný předkrm.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré a tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Ideální pro různé předkrmy. Doporučujeme konzumovat samostatně nebo s bruschettou. Produkt se vyrábí v Kalábrii z ryb ulovených ve Středozemním moři.
Plněné feferonky jsou připravovány pouze z nejčerstvějších ančoviček a kapar. Chilli papričky s ančovičkami a kapary si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm a vychutnat si léto a svěží chuť použitých lahodných surovin v každém ročním období.
Nejlepší artyčoky jsou pečlivě vybírány a zpracovány ručně. Nejlepší olivový olej se používá k vylepšení jejich chuti a získání nádherné zlaté barvy. Jedná se o všestranný produkt, který je k dispozici po celý rok a je ideální pro předkrmy a rafinovaný jako příloha k rybám nebo červeným nebo bílým masům. Mohou být také použity na sendviče, těstoviny nebo...
Typicky středomořská specialita, polosušená rajčata konzervovaná v olivovém oleji. Ideální jako součást předkrmu nebo k dolazení letních pokrmů jako jsou saláty či grilované ryby a maso.
Čerstvé papriky jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť papriky. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu...
Cibulky Boretanne jsou nejsladší cibule na světě. Skvěle se hodí ke vstřebávání vlastností balzamikového octa z Modeny, ve kterém jsou naloženy. Jsou skvělé nejen na chutných sendvičích, ale také k masovým pokrmům nebo jen tak. Používá se pouze čerstvá cibule, která okamžitě prochází rychlým vařením, aby byla zachována její křupavost.
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Nejlepší artyčoky jsou ručně zpracovány a kombinovány s nejlepším olivovým olejem a lahodnými bylinkami. Domácí vzhled tohoto produktu je zvýrazněn zlatou barvou, kterou mu dodává olej a kousky nasekaných bylinek. Jedná se o všestranný produkt, který využijete celý rok a je ideální pro předkrmy a vhodný také jako příloha k masovým pokrmům, šunce nebo...
Grilování zintenzivňuje vynikající chuť artyčokových srdíček. Jsou ideální k přípravě sendvičů, salátů, těstovin nebo k doprovodu různých hlavních chodů, kde plně oceníte jejich lahodnou chuť.
Špagety s česnekem, olejem a chilli jsou jedním z nejjednodušších receptů v italské kuchyni. Není pochyb o tom, že převládající chutí je chilli, které se dokonale hodí k česneku a olivovému oleji. Je ideální pro dochucení těstovin, ale lze z něj také připravit bruschettu s pikantní chutí.
Chutné lilky nakrájené na plátky, ochucené špetkou česneku, chilli pro zvýraznění chuti a oregano. Jsou ideální na jednohubky a bruschettu, k lahodným aperitivům, k teplým pokrmům nebo jako doplněk k masovým pokrmům a ke studeným jídlům, jako jsou letní saláty.
Čerstvé cukety jsou pečlivě vybrané, krájené a grilované. Tato příprava spolu s pasterizací zajišťuje křupavost a dokonalou strukturu. Olivový olej hraje v této přípravě zásadní roli, protože umožňuje zachovat svěžest a nezměněnou chuť cukety. Zeleninu lze také ohřát a podávat teplou. Jednoduché řešení, jak obohatit stůl jako chutný předkrm, přílohu nebo...
Nejlepší hrušky sklizené v piemontských sadech se přidávají do vynikajícího vysoce kvalitního vína Moscato a cukru. Tato skvělá kombinace dává vzniknout výjimečnému produktu s jedinečnými organoleptickými vlastnostmi. Jsou lahodné jen tak nebo vhodné k přípravě vynikajících dezertů nebo dokonce na přípravu zmrzlin a krémů.
Nejjemnější a nejchutnější borůvky a lesní plody jsou pečlivě vybírány a kombinovány s vynikajícím vínem Barolo delle Langhe. Vznešená chuť čerstvě nasbíraných borůvek v kombinaci s vysoce kvalitním rybízem a ostružinami vytvářejí ideální symfonii chutí, kterou si můžete vychutnat samostatně, ale také k pečivu nebo jako přísadu do pečení.
Filety z tuňáka, jejichž hlavním rysem je kompaktnost a světlá barva, se v ústech rozplynou a uvolní pravou chuť čerstvě uloveného tuňáka. Filety z tuňáka jsou vynikající jako součást hlavního chodu, do salátu, s grilovanou zeleninou nebo také jako netradiční předkrm. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňák
Nejlepší italský česnek je originální a chutný předkrm, výborný je i k čerstvým sýrům nebo s chlebem. Vynikající také pro přípravu salátů všeho druhu. Skvěle se hodí také k masovým pokrmům a rybám nebo na pizzu.
Papričky plněné tuňákem jsou připravovány pouze z čerstvých tuňákových filet a ančoviček. Chilli papričky si můžete vychutnat jako mírně pikantní předkrm nebo je použít jako zpestření do salátu či k těstovinám. Pokrm, který si můžete vychutnat v každém ročním období.
Klasické grissini s extra panenským olivovým olejem mohou perfektně doplnit každé jídlo jako náhrada pečiva, ale také si je lze vychutnat samostatně jako předkrm se sklenkou dobrého Prosecca. Výborně se hodí k mladému česnekovému salámu a skvělé jsou se sýry jako je čerstvý Montasio a ricotta, doprovázené vínem Friulano nebo Malvasií. Vyzkoušejte je i v...
Díky své vůni a charakteristické opečené chuti sezamových semínek se výborně hodí k jako předkrm nebo ke svačině. Fantazii se meze nekladou, můžete je kombinovat se sýry, všemi typy uzenin i zeleninou. Určitě je vyzkoušejte se smetanovou gorgonzolou nebo italskou pancettou v kombinaci s dobrým aromatickým vínem, jako je Sauvignon nebo Traminer.
Chutnají výborně samostatně nebo jako svačinka mezi přáteli v příjemné konverzaci, doprovázené lardem nebo čerstvými sýry, při popíjení dobrého Chardonnay nebo růžového vína. Jejich výrazné aroma z nich činí ideální přílohu k masu pečenému s rozmarýnem a šalvějí nebo místo chleba, s rybou pečenou s olivami a kapary.
Přítomnost kukuřičné mouky připomíná chuťově polentu a díky tomu se tyto grissini skvěle kombinují s uzeninami a sýry s výraznější chutí.
Chutné a voňavé, obohacené cibulí a aromatickými bylinkami, zvýrazňují grilované bílé maso a zeleninu. Podávejte s mladými víny jako je Lambrusco, Ciro Rosso nebo Rosato del Salento. Výborně se hodí i ke grilovaným rybám nebo zabalené do plátku larda.
Užijte si je samotné jako lahodný snack místo pizzy nebo je podávejte s cherry rajčaty a nebudete moci přestat. Spolu s Burratou je podávejte s bílým vínem jako je Locorotondo nebo sicilské Alcamo.
Macoritti SNACK s rajčaty, oreganem a paprikou. Malá svačinka na každou příležitost. Drobné občerstvení s velmi tradiční příchutí pizzy, obohacené špetkou chilli papričky. Vynikající k čerstvým a krémovým sýrům.
Křupavý snack z jemné pšeničné mouky a extra panenským olivovým olejem, ideální k uzeninám, sýrovým talířům a jakémukoli jinému druhu pokrmu, kde chcete nahradit pečivo. Vynikající také samostatně jako jednoduché občerstvení.
Kalábrijské chilli míchané se zeleninou, kombinace, která zaujme každého. Směs lze využít na dochucení pokrmů, zeleniny, salátů i masa. Možno využít za studena i tepelně upravit. Středně pálivé.
Směs chilli a zeleniny v olivovém oleji. Bomba...
104 Kč
Rýže typu Japonica, která spadá do střední...
101 Kč
Jedná se o rýži typu Japonica, skupina „long...
109 Kč
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii -...
125 Kč
Rýže typu Japonica, skupina „dlouhá A“. Mladá...
107 Kč
Fettuccine je tradiční a velmi oblíbený tvar...
141 Kč
Nejjemnější rukola se stává hlavní ingrediencí...
144 Kč
Fettuccine (v překladu "stužky") je typ...
142 Kč
Linguine jsou těstoviny dlouhé jako špagety,...
139 Kč
Rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní,...
44 Kč