Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
DELCOS202
Směs chilli a zeleniny v olivovém oleji. Bomba Calabrese je výrazné dochucovadlo s intenzivní chutí. Využití je pestré, můžete ji využít na těstoviny, maso a také jako základ omáčky nebo na zpestření jednohubek. Jedinečná chuť Kalábrie ve sklenici.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: míchaná zelenina 55% (Kalábrijské chilli papričky 20%, lilek, artyčoky, olivový olej, hříbky), sůl, bílý vinný ocet, oregano.
Výživové údaje na 100g:
Energie 1846 kJ/441 kcal
Tuky 43.4g z toho nasycené 5.1g
Sacharidy 11.4g z toho cukry 2.7g
Bílkoviny 1.2g
Sůl 1.3g
Výrobce | Delizie di Calabria |
Země původu | Itálie |
Rum baba nebo baba al rhum je malý, dlouho kynutý koláč nakládaný v rumovém sirupu s cukrem. Elegantní sklenice, ve které najdete jednotlivé porce (asi 5 cm vysoký, mírně zkosený válec). Podávat je můžete jen tak nebo je můžete naplnit šlehačkou nebo krémem.
Tradiční balzamikový ocet Modena D.O.P. se zráním více než 12 let. S plnou a robustní chutí, má harmonickou vůni, dobře vyváženou hustotu. Hodí se ke všem pokrmům, po malých kapkách na předkrmy i červené maso, ryby a měkkýše. 100 ml skleněná láhev navržená Giorgettem Giugiarem, krabička Consorzio Produttori Antiche Acetaie, odměrka TIC a kniha receptů.
Bílý balzamikový ocet zrající v malých dřevěných soudcích s jemnou příchutí javorového sirupu. Vyzkoušejte na palačinky, masové hamburgery nebo ananas.
Chianina je jedním z nejstarších a nejvýznamnějších plemen skotu v Itálii a za své jméno vděčí chovné oblasti: Valdichiana v Toskánsku. Připraveno z voňavých restovaných lahodných rajčat, hovězího masa a velmi pomalým vařením. Ideální pro těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Roztíratelný sladký krém připravený s péčí a vášní, z vybraných typických italských vysoce kvalitních surovin, bez přidání hydrogenovaných tuků, barviv a konzervantů. Vychutnejte si dokonalou jemnost krému jen tak na lžičku nebo jej namažte na čerstvé pečivo, přidejte do snídaňové kaše nebo využijte při výrobě dezertů.
Švestková omáčka získaná z jemně nastrouhaného kandovaného ovoce. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % ovoce a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace se sýry a uzeným masem. Ideální k sýrům, jako je Parmigiano...
Akátový med s plátky černého letního lanýže, který má příjemnou vůni a jemnou chuť je vynikající v kombinaci se všemi čerstvými i vyzrálými sýry, coppou, prosciuttem nebo jako doplněk dobrého rizota. Také je výborný pro přípravu dezertů jako je panna cotta. Skvělý je i samostatně. Originální produkt, elegantně balený, zaujme i jako dárek.
Silné a elegantní víno s květinovým a citrusovým aroma, které obsahuje i exotické vůně, jako zázvor a muškátový oříšek. Má ovocnou, vytrvalou a intenzivní chuť. Ideální k předkrmům a k hlavním chodům na základě ryb a korýšů. Hodí se i k sýrům, husím játrům a bílému masu.
Olej se vyznačuje středně ovocnou vůní s výraznými travnatými tóny s vůní zeleného jablka, ředkviček, čekanky a artyčoků s tóny mandlí a piniových oříšků. Tento olej můžete využívat na klasická jídla například ze sladkovodních ryb, ale snad ještě lépe se hodí k výraznějším pokrmům jako je solené maso, carpaccio nebo složitější pokrmy z mořských ryb.
Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům, ale můžete si je vychutnat i samotné nebo jako součást předkrmu. Je malá, ale přesto má opravdu intenzivní, silnou a zároveň velmi sladkou chuť. La Cipollina Borettana odvozuje svůj název od Boretta, města v provincii Reggio Emilia, kde je její...
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu. Liška je ceněná, chuťově výtečná, se specifickým aroma. První záznamy o konzumaci pocházejí ze 16. století. Je významným artiklem v celosvětovém měřítku, ročně se jí prodá asi 150–200 tisíc tun. Tato produkce pochází výhradně ze sběru ve volné přírodě. Pokusy o umělé pěstování...
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...
Luxusní pálivý extra panenský olivový olej s chilli papričkami. Olivy byly za studena lisovány se směsí chilli papriček různých odrůd pěstovaných v Trentinu. Barva: jantarová. Vůně: jemné tóny zelené trávy a mandlí, ale také zeleninové a pepřové tóny chilli papriček. Chuť: pikantnost je výrazná a trvalá, ale není nepříjemná.
Kromě toho, že je pistácie cennou a chutnou kulinářskou ozdobou, zachovává si všechny prospěšné vlastnosti. Hrubě mleté mandle jsou extrémně všestranným produktem, vynikajícím pro obohacení předkrmů i hlavních chodů a také jako ozdoba na zmrzliny, dorty, palačinky a jakýkoli druh dezertu.
Solný květ Fleur de Sel - drobné, bílé až růžové krystaly ve tvaru pyramidy jsou nejvzácnější sklizní z Piranských solných pánví. Vytvářejí se na povrchu solanky za předpokladu klidného počasí, protože i nejmenší zčeření hladiny je naruší. V době sklizně používají dělníci speciální lopatku, jejímž prostřednictvím krystaly opatrně sbírají z povrchu solných...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Černý lanýž skvěle doplní chuť těstovin nebo rizota, může být strouhaný nebo nakrájený na plátky. Má příjemnou vůni a jemnou chuť. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s žampiony, máslem nebo extra panenským olivovým olejem. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže. Lze jej využít také na ochucení...
Dokonalá rovnováha hořkého a sladkého, s pouhým náznakem tradičně sklizené panenské soli. Skutečná pochoutka pro znalce.
Mořská sůl se sušeným černým letním lanýžem je ideální ke grilovanému masu, salátům i na brambory. Černý lanýž má příjemnou vůni a jemnou chuť a v kombinaci s mořskou solí je díky své jednoduchosti nepostradatelnou základní ingrediencí ve všech kuchyních. Ideální pro obohacení pokrmů o chuť a vůni. Může být také zajímavým dárkem. TIP: Créma di tartufo -...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a doplní svou bohatou chutí jakékoliv sýry, maso a...
Typická kalabrijská specialita založená na voňavých a sladkých červených cibulkách Tropea Calabria IGP v oleji, známá po celém světě pro svou sladkost a lehkou stravitelnost. Confit Dolce di Cipolla se perfektně hodí na opečený chléb, ale je také ideální doplněk k čerstvým a zralým sýrům. Její neobvyklá, ale překvapivě lahodná chuť dodá jakékoli pokrmu...
Fettuccine je tradiční a velmi oblíbený tvar těstovin nejen v italské kuchyni. Filotea vyrábí verzi s příchutí papričky Habanero, která jim dodává charakteristickou pikantní chuť. Vhodné jsou pro jakýkoli druh bílé nebo červené omáčky, ať už s masem, rybou nebo zeleninou.
Nduja je tradiční lahodný měkký a roztíratelný kalábrijský salám vyrobený z prémiových kusů masa černých kalábrijských prasátek a kalábrijských červených chilli papriček, které dodávají charakteristickou ohnivou chuť. Maso a papričky se společně nasekají, naplní do velkých střívek a udí, čímž vznikne měkká velká klobása, z níž se později podle potřeby...
Vynikající jemná chuť a příjemné aroma lanýže zdokonalí každý pokrm. Skvěle doplní chuť těstovin i rizota. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s žampiony, máslem nebo extra panenským olivovým olejem. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže. Lze jej využít také na ochucení předkrmů, masa, ryb, vajec...
Černý lanýž skvěle doplní chuť těstovin nebo rizota, může být strouhaný nebo nakrájený na plátky. Má příjemnou vůni a jemnou chuť. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s žampiony, máslem nebo extra panenským olivovým olejem. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže. Lze jej využít také na ochucení...
Fettuccine je tradiční a velmi oblíbený tvar...
138 Kč
Šťavnatá, rafinovaná, delikátní omáčka...
221 Kč
Všestranné víno s dobrou strukturou a dobrým...
673 Kč
Sugo all'amatriciana je omáčka tradičně...
70 Kč
Tradiční jemná jodizovaná nerafinovaná mořská...
86 Kč
Omáčka s italským špekem je vyrobena podle...
144 Kč
Pro všechny milovníky pikantních chutí, velmi...
117 Kč
Rýže typu Japonica, skupina „dlouhá A“. Mladá...
118 Kč
K výrobě této chutné a plné omáčky jsou použity...
193 Kč
Fettuccine (v překladu "stužky") je typ...
138 Kč