Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
DELCOS202
Směs chilli a zeleniny v olivovém oleji. Bomba Calabrese je výrazné dochucovadlo s intenzivní chutí. Využití je pestré, můžete ji využít na těstoviny, maso a také jako základ omáčky nebo na zpestření jednohubek. Jedinečná chuť Kalábrie ve sklenici.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Složení: míchaná zelenina 55% (Kalábrijské chilli papričky 20%, lilek, artyčoky, olivový olej, hříbky), sůl, bílý vinný ocet, oregano.
Výživové údaje na 100g:
Energie 1846 kJ/441 kcal
Tuky 43.4g z toho nasycené 5.1g
Sacharidy 11.4g z toho cukry 2.7g
Bílkoviny 1.2g
Sůl 1.3g
Výrobce | Delizie di Calabria |
Země původu | Itálie |
Bílý balzamikový ocet zrající v malých dřevěných soudcích s jemnou příchutí javorového sirupu. Vyzkoušejte na palačinky, masové hamburgery nebo ananas.
Švestková omáčka získaná z jemně nastrouhaného kandovaného ovoce. Přidání hořčičného esenciálního oleje dává lehce pikantní chuť a celková kombinace dává omáčce silnou a výraznou chuť. Obsahuje 80 % ovoce a neobsahuje barviva, konzervanty ani GMO. Omáčka vám umožní ty nejnápaditější kombinace se sýry a uzeným masem. Ideální k sýrům, jako je Parmigiano...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Silné a elegantní víno s květinovým a citrusovým aroma, které obsahuje i exotické vůně, jako zázvor a muškátový oříšek. Má ovocnou, vytrvalou a intenzivní chuť. Ideální k předkrmům a k hlavním chodům na základě ryb a korýšů. Hodí se i k sýrům, husím játrům a bílému masu.
Olej se vyznačuje středně ovocnou vůní s výraznými travnatými tóny s vůní zeleného jablka, ředkviček, čekanky a artyčoků s tóny mandlí a piniových oříšků. Tento olej můžete využívat na klasická jídla například ze sladkovodních ryb, ale snad ještě lépe se hodí k výraznějším pokrmům jako je solené maso, carpaccio nebo složitější pokrmy z mořských ryb.
Borettane cibulky grilované a naložené v olivovém oleji se skvěle hodí jako doplněk ke grilovaným masům, ale můžete si je vychutnat i samotné nebo jako součást předkrmu. Je malá, ale přesto má opravdu intenzivní, silnou a zároveň velmi sladkou chuť. La Cipollina Borettana odvozuje svůj název od Boretta, města v provincii Reggio Emilia, kde je její...
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete vychutnat jako předkrm či přílohu. Liška je ceněná, chuťově výtečná, se specifickým aroma. První záznamy o konzumaci pocházejí ze 16. století. Je významným artiklem v celosvětovém měřítku, ročně se jí prodá asi 150–200 tisíc tun. Tato produkce pochází výhradně ze sběru ve volné přírodě. Pokusy o umělé pěstování...
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Hodí se pro všechny, kteří preferují jeden druh ovoce. Luxusní je v kombinaci s italskou uzeninou, plísňovými i...
Černý lanýž skvěle doplní chuť těstovin nebo rizota, může být strouhaný nebo nakrájený na plátky. Má příjemnou vůni a jemnou chuť. Používá se jako čerstvý produkt, samotný nebo v kombinaci s žampiony, máslem nebo extra panenským olivovým olejem. Vynikající zejména v kombinaci s jinými omáčkami nebo krémy na bázi lanýže. Lze jej využít také na ochucení...
Saporoso zraje nejméně 8 let ve vzácných dubových sudech. Vyrábí se z vysoce kvalitních hroznů odrůd Trebbiano Modenese a Lambrusco Grasparossa. Vůně je intenzivní, chuť kyselá s tóny divokých květů, trávy a hořčice. Konzistence je sirupově hustá, barva tmavě hnědá. Díky sirupové a krémové hustotě je ideální ke konzumaci na všech druzích zeleniny, pečeně...
Fettuccine je tradiční a velmi oblíbený tvar těstovin nejen v italské kuchyni. Filotea vyrábí verzi s příchutí papričky Habanero, která jim dodává charakteristickou pikantní chuť. Vhodné jsou pro jakýkoli druh bílé nebo červené omáčky, ať už s masem, rybou nebo zeleninou.
Chianina je jedním z nejstarších a nejvýznamnějších plemen skotu v Itálii a za své jméno vděčí chovné oblasti: Valdichiana v Toskánsku. Připraveno z voňavých restovaných lahodných rajčat, hovězího masa a velmi pomalým vařením. Ideální pro těstovinová jídla, jako jsou tagliatelle, tagliolini nebo dokonce pečené těstoviny a lasagne.
Kromě toho, že je pistácie cennou a chutnou kulinářskou ozdobou, zachovává si všechny prospěšné vlastnosti. Hrubě mleté mandle jsou extrémně všestranným produktem, vynikajícím pro obohacení předkrmů i hlavních chodů a také jako ozdoba na zmrzliny, dorty, palačinky a jakýkoli druh dezertu.
Dokonalá rovnováha hořkého a sladkého, s pouhým náznakem tradičně sklizené panenské soli. Skutečná pochoutka pro znalce.
Mořská sůl se sušeným černým letním lanýžem je ideální ke grilovanému masu, salátům i na brambory. Černý lanýž má příjemnou vůni a jemnou chuť a v kombinaci s mořskou solí je díky své jednoduchosti nepostradatelnou základní ingrediencí ve všech kuchyních. Ideální pro obohacení pokrmů o chuť a vůni. Může být také zajímavým dárkem. TIP: Créma di tartufo -...
Akátový med s plátky černého letního lanýže, který má příjemnou vůni a jemnou chuť je vynikající v kombinaci se všemi čerstvými i vyzrálými sýry, coppou, prosciuttem nebo jako doplněk dobrého rizota. Také je výborný pro přípravu dezertů jako je panna cotta. Skvělý je i samostatně. Originální produkt, elegantně balený, zaujme i jako dárek.
Mostarda z Cremony je specifická svou sladkoostrou příchutí. Vyrábí se podle staré tradiční cremonské receptury z pečlivě vybraného ovoce z Itálie, které je kandované v hořčičném oleji. Po získání ostré chuti je ovoce zalito cukrovým sirupem. Ovocná mostarda z Cremony se hodí v každém ročním období a doplní svou bohatou chutí jakékoliv sýry, maso a...
Rajčata Mazza jsou masitá a konzistentní,...
44 Kč
Penne alla Siciliana je mimořádně chutné a...
64 Kč
Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového...
194 Kč
Spaghetti all'italiana je velmi chutný a...
64 Kč
Strozzapreti se vyrábí tak, že se těsto vyválí...
107 Kč
Nejjemnější rukola se stává hlavní ingrediencí...
144 Kč
Pro všechny milovníky pikantních chutí, velmi...
106 Kč
Fettuccine je tradiční a velmi oblíbený tvar...
141 Kč
Jedná se o rýži typu Japonica, skupina „long...
109 Kč
Všestranné víno s dobrou strukturou a dobrým...
547 Kč