Janovské pesto 90g

Janovské pesto 90g Zvětšit

TGL748

Svěží a voňavé listy janovské bazalky vytvářejí čistou symfonii, když se propojí s chutí Pecorino a Grana Padano, piniovými oříšky a olivovým olejem. Tato ligurská omáčka, známá po celém světě, je připravována z nejkvalitnějších surovin. Připravuje se podle tradice, která mu dodává zrnitou strukturu a typickou jasně zelenou barvu čerstvé janovské bazalky.

123 Kč

Léta zkušeností s řemeslnou výrobou různých gastronomických specialit, s použitím nejkvalitnějších přírodních ingrediencí bez přidání jakéhokoliv barviva nebo konzervačního prostředku, výroba delikates podle starých tradičních kuchařských metod a receptů. Vytvářejí kouzelný svět chutí, aby vyhověli těm nejnáročnějším labužníkům a znalcům dobrého jídla.

Složení: olivový olej, Janovská bazalka 25%, kešu, extra panenský olivový olej, sůl, piniové oříšky, sýr Grana Padano (mléko, syřidlo, sůl, konzervační látky: lysozym), sýr Pecorino (ovčí mléko, sůl, syřidlo).

Nutriční hodnoty na 100g: energie 2482kJ/602kcal, tuky 60g z toho nasycené 9g, sacharidy 8,3g z toho cukry 3g, bílkoviny 5,8g, sůl 3,3g.

VýrobceGran Cucina
Země původuItálie
Balení90g

Související produkty

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: