Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
CRE400215
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Čerstvé a bez čekání, objednávejte předem s osobním odběrem na prodejně. Vyčkejte na potvrzovací email - Připraveno k vyzvednutí. Případně uveďte do poznámky čas vyzvednutí.
1 ks = cca 100g
Uvedená cena je za 1 kg.
Složení: vepřové maso, mořská sůl, bylinky, koření, cukr, dextróza, konzervant: E250 (dusitan sodný), antioxidant: E301 (askorbát sodný). Uzené speciálním nepryskyřičným dřevem.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1072 kJ / 256 kcal, tuk 15g z toho nasycené mastné kyseliny 5,9g, sacharidy 0,7g z toho cukry 0g, bílkoviny 29g, sůl 4,4g.
Bez lepku a laktózy.
Spotřebujte do 24 hodin. Skladujte při teplotě 0-4°C.
Výrobce: Mendel, Itálie.
Čerstvě připravená ciabatta bohatě obložená mortadellou s pistáciemi, ochucená olivovým olejem a čerstvou bylinkou. Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného...
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi. Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný...
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům. Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Akátový med s plátky černého letního lanýže,...
165 Kč
Výborný krém z kalábrijských zelených papriček...
185 Kč
Spaghetti alla puttanesca je italské...
70 Kč
111 Kč
67 Kč
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii -...
138 Kč
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně...
175 Kč
Pikantní kalábrijský chilli krém nejvyšší...
143 Kč
Rajčatový protlak „I prodotti del Casale“...
105 Kč
Tento tradiční piemontský krém je připraven z...
190 Kč