Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
CRE400215
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Čerstvé a bez čekání, objednávejte předem s osobním odběrem na prodejně. Vyčkejte na potvrzovací email - Připraveno k vyzvednutí. Případně uveďte do poznámky čas vyzvednutí.
1 ks = cca 100g
Uvedená cena je za 1 kg.
Složení: vepřové maso, mořská sůl, bylinky, koření, cukr, dextróza, konzervant: E250 (dusitan sodný), antioxidant: E301 (askorbát sodný). Uzené speciálním nepryskyřičným dřevem.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1072 kJ / 256 kcal, tuk 15g z toho nasycené mastné kyseliny 5,9g, sacharidy 0,7g z toho cukry 0g, bílkoviny 29g, sůl 4,4g.
Bez lepku a laktózy.
Spotřebujte do 24 hodin. Skladujte při teplotě 0-4°C.
Výrobce: Mendel, Itálie.
Čerstvě připravená ciabatta bohatě obložená mortadellou s pistáciemi, ochucená olivovým olejem a čerstvou bylinkou. Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného...
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi. Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný...
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům. Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
131 Kč
Pikantní Provolone DOP je možná nejznámější...
835 Kč
Omáčka získaná z jemně nakrájených kousků...
129 Kč
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“)...
132 Kč
Tuňák žlutoploutvý s charakteristickým křehkým,...
158 Kč
Bazalkové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s...
170 Kč
Chutná tyčinka, ideální jako rychlá svačina...
34 Kč
Řemeslná a kvalitní pomazánka z lískových...
237 Kč
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu...
68 Kč
Tradiční jemná jodizovaná nerafinovaná mořská...