Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
FS013
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům.
Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Po přijetí objednávky Vás kontaktujeme a domluvíme detaily Vaší objednávky.
Uvedená cena je pro 1 osobu a je orientační. Přesná cena bude stanovena po nakrájení uzenin, sýrů a dle přidaných pochutin (olivy, mostarda, sušená rajčata apod.).
Prkénko z olivového dřeva si můžete zakoupit nebo Vám jej zapůjčíme proti vratné záloze.
Ilustrační foto.
Čerstvě připravená ciabatta bohatě obložená mortadellou s pistáciemi, ochucená olivovým olejem a čerstvou bylinkou. Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného...
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi. Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný...
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Charakteristický tvar vaječných těstovin...
119 Kč
Švestková omáčka získaná z jemně nastrouhaného...
128 Kč
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s...
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších...
156 Kč
Olej se vyznačuje středně ovocnou vůní s...
207 Kč
Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející...
70 Kč
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii -...
138 Kč
Karamelizované křupavé tenké sezamové krekry,...
29 Kč
Pappardelle (z italského pappare – „polykat“)...
132 Kč
Roztíratelný sladký krém připravený s péčí a...
363 Kč