Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
FS013
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům.
Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Po přijetí objednávky Vás kontaktujeme a domluvíme detaily Vaší objednávky.
Uvedená cena je pro 1 osobu a je orientační. Přesná cena bude stanovena po nakrájení uzenin, sýrů a dle přidaných pochutin (olivy, mostarda, sušená rajčata apod.).
Prkénko z olivového dřeva si můžete zakoupit nebo Vám jej zapůjčíme proti vratné záloze.
Ilustrační foto.
Čerstvě připravená ciabatta bohatě obložená mortadellou s pistáciemi, ochucená olivovým olejem a čerstvou bylinkou. Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného...
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi. Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný...
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející...
70 Kč
Barva je smaragdově zelená se zlatavým...
207 Kč
Charakteristický tvar vaječných těstovin...
119 Kč
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších...
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii -...
138 Kč
Roztíratelný sladký krém připravený s péčí a...
363 Kč
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s...
Švestková omáčka získaná z jemně nastrouhaného...
128 Kč
Výběr kávových zrn pražených a namíchaných...
365 Kč
Karamelizované křupavé tenké sezamové krekry,...
29 Kč