Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Pouze online
CRE400443
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Čerstvé a bez čekání, objednávejte předem s osobním odběrem na prodejně. Vyčkejte na potvrzovací email - Připraveno k vyzvednutí. Případně uveďte do poznámky čas vyzvednutí.
1 ks = cca 100g
Uvedená cena je za 100g.
Výrobce: Salumificio Fratelli COATI, Itálie.
Spotřebujte do 24 hodin. Skladujte při teplotě 0-4°C.
Složení: vepřové maso, sůl, přírodní aroma, koření, dextróza, sacharóza, antioxidant E301, konzervant E250, E251.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1453 kJ / 346 kcal, bílkoviny 25g, tuky 27g z toho nasycené 10g, sacharidy 0,8g z toho cukry <0,5 g, sůl 4,0 g.
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi. Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný...
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům. Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Čerstvě připravená ciabatta bohatě obložená mortadellou s pistáciemi, ochucená olivovým olejem a čerstvou bylinkou. Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného...
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu...
60 Kč
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti...
158 Kč
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký...
48 Kč
155 Kč
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete...
455 Kč
Bazalkové sugo stačí pouze ohřát, smíchat s...
170 Kč
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto,...
87 Kč
Pikantní Provolone DOP je možná nejznámější...
73 Kč
Tato směs na rizoto je vyrobena z nejlepších...
156 Kč
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně...
175 Kč