Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
CRE400093
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi.
Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný sendvič s čerstvou zeleninou.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Čerstvé a bez čekání, objednávejte předem s osobním odběrem na prodejně. Vyčkejte na potvrzovací email - Připraveno k vyzvednutí. Případně uveďte do poznámky čas vyzvednutí.
1 ks = cca 100g
Počátky mortadelly lze vysledovat až do starověké Bologni, konkrétně do etruského města Felsina.
Uvedená cena je za 1 kg.
Složení: vepřové maso, vepřové dršťky, sůl, pistácie, pepř, přirodní aroma, antioxidant E301, konzervant E250.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1217 kcal / 294 kJ, tuk 26g z toho nasycený 10g, sacharidy 0g, bílkoviny 15g, sůl 2,5g.
Bez lepku.
Spotřebujte do 24 hodin. Skladujte při teplotě 0-4°C.
Výrobce: Felsineo SPA, Itálie.
Čerstvě připravená ciabatta bohatě obložená mortadellou s pistáciemi, ochucená olivovým olejem a čerstvou bylinkou. Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného...
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům. Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Balzamikový ocet z Modeny vyrobený z hroznového...
194 Kč
Chutná tyčinka, ideální jako rychlá svačina...
34 Kč
111 Kč
Směs koření a sušené zeleniny pro přípravu...
68 Kč
Fettuccine je tradiční a velmi oblíbený tvar...
138 Kč
Řemeslná a kvalitní pomazánka z lískových...
237 Kč
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
131 Kč
Pikantní omáčka z kalábrijských paprik....
117 Kč
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto,...
138 Kč
Typická kalábrijská specialita. Rajčata ručně...
175 Kč