Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
CRE400093
Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného koření. Tato je dochucená pistáciemi.
Chcete-li co nejlépe zvýraznit vůni a chuť mortadelly, nechte ji před podáváním několik minut odpočívat při pokojové teplotě. Podává se nejčastěji s bílým pečivem a nebo z ní připravte lahodný sendvič s čerstvou zeleninou.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Čerstvé a bez čekání, objednávejte předem s osobním odběrem na prodejně. Vyčkejte na potvrzovací email - Připraveno k vyzvednutí. Případně uveďte do poznámky čas vyzvednutí.
1 ks = cca 100g
Počátky mortadelly lze vysledovat až do starověké Bologni, konkrétně do etruského města Felsina.
Uvedená cena je za 1 kg.
Složení: vepřové maso, vepřové dršťky, sůl, pistácie, pepř, přirodní aroma, antioxidant E301, konzervant E250.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1217 kcal / 294 kJ, tuk 26g z toho nasycený 10g, sacharidy 0g, bílkoviny 15g, sůl 2,5g.
Bez lepku.
Spotřebujte do 24 hodin. Skladujte při teplotě 0-4°C.
Výrobce: Felsineo SPA, Itálie.
Čerstvě připravená ciabatta bohatě obložená mortadellou s pistáciemi, ochucená olivovým olejem a čerstvou bylinkou. Ciabatta je italský bílý chléb, který se připravuje z hladké pšeničné či chlebové mouky, droždí a olivového oleje. Mortadella Bologna je tradiční italský měkký salám vyrobený z vepřového masa, kostek tuku zvaného lardelli a vybraného...
Italský speck se vyrábí z vepřové kýty. Naloží se do marinády ochucené kořením a bylinkami, krátce zaudí na bukovém dřevě a jalovcových bobulích a zraje několik měsíců. Má jemnou chuť s lehce kouřovým nádechem, hodí se k mnoha pokrmům a dá se jíst i jen tak nakrájený.
Přenechejte starosti s přípravou občerstvení na oslavu na nás. Lahodné italské uzeniny a sýry servírované na prkénku z olivového dřeva. Prkénko přizpůsobíme Vašim představám, splníme přání milovníkům masa i vegetariánům. Na přání můžeme na prkénko přidat Mostardu, různé druhy omáček a také nakládanou zeleninu, olivy a další chuťovky.
Guanciale je specialita italské kuchyně, vyráběná z nasoleného a usušeného vepřového laloku. Používá se ve studené i teplé kuchyni podobně jako pancetta, od které se liší vyšším obsahem tuku a výraznějším aromatem. Spolu s vejci je základní surovinou pro Spaghetti Carbonara. Vyhlášeným producentem guanciale je městečko Amatrice (provincie Rieti).
Tradiční italský suchý salám vyrobený z jemně mletého vepřového masa s kousky špeku, který jak už název napovídá pochází z okolí Milána. Salám je velmi jemný, s nádechem směsi koření. Připravte si lahodný sendvič, bagetu a nebo jej přidejte na předkrmový talíř.
Carbonara je způsob úpravy těstovin pocházející...
70 Kč
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
131 Kč
Čočka je nejen skvělým zdrojem bílkovin, také...
56 Kč
Tradiční jemná jodizovaná nerafinovaná mořská...
Italské Cantuccini jsou dvakrát pečené,...
131 Kč
Směs nejlepších zrn kávy typu Arabica z Jižní a...
229 Kč
Jedna z nejznámějších kombinací v Itálii -...
138 Kč
Mandlový krém, kterým lze plnit dorty, zákusky...
237 Kč
Bílé fazole Cannellini jsou úžasně výživné....
86 Kč
Omáčka získaná z jemně nakrájených kousků...
129 Kč