Balzamikový ocet z Modeny DOP AFFINATO 100 ml

Obrázek_(1) Zvětšit

Ace003

Zraje minimálně 12 let ve vzácných sudech z různých druhů dřeva. Vhodný na těstoviny, rizota, maso, ryby, vejce.

Balzamikový ocet z Modeny (Aceto Balsamico di Modena) se získává z moštu z hroznů odrůd Trebbiano a Lambrusco, které se pěstují v oblasti italské Modeny. Právě v okolí tohoto města plodí vinná réva Trebbiano a Lambrusco již odpradávna hrozny proslulé svou vynikající kvalitou. Sudy, v nichž balzamikový ocet vyzrává, se v Modeně neskladují ve sklepích, ale v podkroví. Kvalitu výrobku ověřuje Italské konsorcium pro balzamikový ocet z Modeny a kontrolní úřad Cermet, o čemž svědčí oficiální známka umístěná na hrdle láhve.

1 216 Kč s daní

Obsah láhve 100 ml + pouzdro, informační knížka a dávkovač
Balení 100ml

Související produkty

Zavolejte nám

  +420 777 481 651

Odběr novinek

Nejbližší akce a novinky.