Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
LEC239
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“.
Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte po vychladnutí.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
TIP: Recept na chutné pesto ze zelených oliv s bazalkou
Složení: zelené olivy 55%, roztok (voda, sůl, regulátor kyselosti: E270, antioxidant E330: E300).
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 466,8 kJ/113,4 kcal, Sacharidy 1 g z toho cukry 1 g, Tuk 11 g z toho nasycené 1,5 g, Vláknina 2,8 g, Bílkoviny 1,2 g, Sůl 3,5 g.
Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.
Výrobce | Di Lecce Nicola |
Země původu | Itálie |
Balení | 314ml |
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Vysoce kvalitní produkt s vynikající chutí. Oliva byla vždy známá jako nutričně bohatá potravina, která se velmi dobře přizpůsobuje jakémukoli druhu receptu. Používají se především do salátů nebo jednoduše ochucené olejem a chilli. Výborné jsou i samotné. Olivy přidané do vašich receptů dokážou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky.
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Teplo a slunce, pod kterým dozrály tyto olivy, jim dodává svěží, znamenitou a lahodnou chuť léta. Nejjemnější černé olivy jsou poté uzavřeny ve skleněné nádobě, aby jste si je mohli vychutnat v každém ročním období. Ideální nejen jako předkrm, ale také jako dochucení těstovin nebo masových pokrmů.
Nejjemnější zelené olivy vonící létem jsou plněné znamenitými papričkami. Ideální nejen jako předkrm, ale lze je přidat i jako přílohu k masovým nebo rybím pokrmům. Nechte se unést jejich vznešenou chutí a dopřejte si malou chvilku potěšení.
Černé olivy Monacale jsou ochucené středomořským kořením a jsou ideální jako předkrm, ale skvěle se hodí i k masu nebo do salátu. Výroba těchto oliv probíhá podle starodávného kalábrijského receptu, který nám umožňuje vrátit se díky jejich chuti do minulosti.
Rustikální olivová pasta v extra panenském olivovém oleji. Ideální na pečení a k dochucení čerstvých těstovin. Pasta je také skvělá jako rychlá varianta lehké svačiny na pečivu.
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí...
184 Kč
Speciální ingrediencí červeného pesta jsou...
162 Kč
Akátový med s plátky černého letního lanýže,...
216 Kč
Kaštanový krém je výsledkem pomalého a...
212 Kč
Chutná paštika připravená z kuřecích jater s...
122 Kč
Pikantní omáčka z kalábrijských paprik....
105 Kč
Prosecco z oblasti Conegliano Valdobbiadene s...
297 Kč
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete...
396 Kč
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně...
118 Kč
Kaštanový krém je výsledkem pomalého a...
228 Kč