Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
Pouze online
LEC239
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“.
Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky česneku a podávejte po vychladnutí.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
TIP: Recept na chutné pesto ze zelených oliv s bazalkou
Složení: zelené olivy 55%, roztok (voda, sůl, regulátor kyselosti: E270, antioxidant E330: E300).
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 466,8 kJ/113,4 kcal, Sacharidy 1 g z toho cukry 1 g, Tuk 11 g z toho nasycené 1,5 g, Vláknina 2,8 g, Bílkoviny 1,2 g, Sůl 3,5 g.
Minimální trvanlivost je uvedena na obalu.
Výrobce | Di Lecce Nicola |
Země původu | Itálie |
Balení | 314ml |
Černé olivy Monacale jsou ochucené středomořským kořením a jsou ideální jako předkrm, ale skvěle se hodí i k masu nebo do salátu. Výroba těchto oliv probíhá podle starodávného kalábrijského receptu, který nám umožňuje vrátit se díky jejich chuti do minulosti. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. TIP: Recept na orecchiette s tapenádou z černých oliv a tuňáka
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Teplo a slunce, pod kterým dozrály tyto olivy, jim dodává svěží, znamenitou a lahodnou chuť léta. Nejjemnější černé olivy jsou poté uzavřeny ve skleněné nádobě, aby jste si je mohli vychutnat v každém ročním období. Ideální nejen jako předkrm, ale také jako dochucení těstovin nebo masových pokrmů.
Nejjemnější zelené olivy vonící létem jsou plněné znamenitými papričkami. Ideální nejen jako předkrm, ale lze je přidat i jako přílohu k masovým nebo rybím pokrmům. Nechte se unést jejich vznešenou chutí a dopřejte si malou chvilku potěšení.
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Extrémně velké zelené stolní olivy z oblasti Apulie v jihovýchodní Itálii. Bohatá dužina je pevná a šťavnatá, zatímco chuť je znatelně jemná a příjemná, protože velké olivy vytvářejí velkorysý zážitek z jídla. Někdy je považována za „olivu pro začátečníky“. Zkuste je na olivovém oleji jemně orestovat s rozmarýnem, trochou citronové kůry a celými stroužky...
Pečlivý výběr nejlepších oliv z údolí Ofanto, které se dodnes, stejně jako v minulosti, sklízejí tradičními metodami. Při zpracování se veškeré úsilí společnosti zaměřuje na výrobní proces tak, aby probíhal v úplném respektu k olivám a tradici spojené s jejich konzervací. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Luxusní olivové paté z nejlepších ingrediencí bez zbytečných přísad a konzervantů. Směs obsahuje 70% oliv a jedinými přísadami jsou kvalitní olivový olej a sůl. Paté je nejen lahodnou pomazánkou na chleba nebo crostini, ale chuť je dostatečně výrazná a vydatná, aby se jen promíchala s těstovinami nebo sloužila jako základ pro jiné omáčky. Možnosti využití...
Rustikální olivová pasta v extra panenském olivovém oleji. Ideální na pečení a k dochucení čerstvých těstovin. Pasta je také skvělá jako rychlá varianta lehké svačiny na pečivu.
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Drcené zelené olivy s peckou. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin, antioxidantů,...
Vysoce kvalitní produkt s vynikající chutí. Oliva byla vždy známá jako nutričně bohatá potravina, která se velmi dobře přizpůsobuje jakémukoli druhu receptu. Používají se především do salátů nebo jednoduše ochucené olejem a chilli. Výborné jsou i samotné. Olivy přidané do vašich receptů dokážou uspokojit i ty nejnáročnější mlsné jazýčky.
Míchané olivy s peckou v nálevu. Vášeň a tradice, původní receptury a autentické chutě jednotlivých produktů. To nejlepší z Kalábrie ve sklenici. Olivy si můžete vychutnávat samostatně nebo je využít k přípravě jednohubek, těstovin i salátů. Fantazii se meze nekladou. Olivy jsou bohatým zdrojem vitamínů A a E, nenasycených mastných kyselin,...
Lišky naložené v olivovém oleji si můžete...
414 Kč
Akátový med s plátky černého letního lanýže,...
235 Kč
Pikantní omáčka z kalábrijských paprik....
104 Kč
Prosecco z oblasti Conegliano Valdobbiadene s...
331 Kč
Tagliatelle jsou těstoviny, které se tradičně...
135 Kč
Mořská sůl se sušeným černým letním lanýžem je...
168 Kč
Tmavě rubínově červená barva. Vůně je...
222 Kč
Pikantní omáčka vyrobená z kandovaného a drobně...
122 Kč
Efektní vaječné těstoviny barvené sépiovým...
139 Kč
Lahůdka vyrobená z piemontských lískových...
130 Kč