Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku
0 ks zboží. 1 produkt v košíku.
SO5421
Solný květ Fleur de Sel - drobné, bílé až růžové krystaly ve tvaru pyramidy jsou nejvzácnější sklizní z Piranských solných pánví. Vytvářejí se na povrchu solanky za předpokladu klidného počasí, protože i nejmenší zčeření hladiny je naruší. V době sklizně používají dělníci speciální lopatku, jejímž prostřednictvím krystaly opatrně sbírají z povrchu solných polí, kde vytvářejí tenké vrstvy.
Poslední kus na skladě!
Datum dostupnosti:
Fleur de Sel vylepšuje chuť salátů, carpaccia, mořských specialit a jiných kulinářských mistrovských děl, které se ochucují po servírování. Jedině tak může pokrm získat příchuť a jemné aroma těchto křehkých krystalů. Na stole je umístěn na čestném místě – stejně jako nejlepší extra panenský olivový olej nebo balzamikový ocet. Kvalita piranského solného květu FLEUR DE SEL dokonce překračuje ceněnou francouzskou varietu Fleur de Sel, kterou používají gurmáni a originální kuchyně jako nezbytnou chuťovou přísadu, protože tato chuť harmonicky doplňuje jakýkoli pokrm.
Balení | 125g |
Ideální na rizoto, polévky, saláty, bílé maso. Kurkuma se vyznačuje svými antioxidačními, protizánětlivými a antimikrobiálními účinky. Napomáhá snižovat množství volných radikálů obsažených v těle, čímž předchází poškození orgánů a vzniku zánětlivých procesů. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody.
Ideální pro dochucení salátů, ryb, grilované zeleniny nebo asijských pokrmů. Zázvor není jen aromatické koření – je známý svými blahodárnými účinky, podporuje trávení, zahřívá organismus a dodává pokrmům příjemný nádech exotiky. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody.
Ideální k dochucení masa, omáček, polévek a zeleniny. Šalvěj je bylinka s výrazným aroma a širokým využitím jak v kuchyni, tak v lidovém léčitelství. Podporuje trávení, má antibakteriální účinky, podporuje paměť a soustředění. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody.
Ideální k ochucení masa, těstovin, polévek a zeleniny. Chilli paprička je aromatická rostlina s protizánětlivými účinky. Je bohatá na vitaminy a polyfenoly, které jí dodávají důležité antioxidační vlastnosti. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody.
Ideální k masu, dušenému masu, luštěninám a těstovinám. Divoký fenykl je rustikální aromatická rostlina s dobře známými trávicími a čisticími účinky. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody.
Ideální k dochucení masa, těstovin, polévek a zeleniny. Chilli paprička je aromatická rostlina s protizánětlivými vlastnostmi. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody. Díky svému vysokému obsahu přírodních minerálů a jemné struktuře je ideální pro každodenní použití v kuchyni.
Ideální pro dochucení pečeného masa a zeleniny. Rozmarýn je aromatická vytrvalá rostlina, která má silné trávicí, protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody. Díky svému vysokému obsahu přírodních minerálů a jemné struktuře je ideální pro každodenní použití v kuchyni.
Ideální pro ochucení masa, pečeně, ryb a zeleniny v troubě. Směs středomořských bylin v tomto produktu je bohatá nejen na chuť, ale také na vitamíny a minerální soli s vynikajícími antioxidačními vlastnostmi. Směs je extrémně univerzální a hodí se téměř ke každému pokrmu. Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody.
Prvotřídní mořská sůl, která se získává přirozeným procesem odpařování mořské vody. Díky svému vysokému obsahu přírodních minerálů a jemné struktuře je ideální pro každodenní použití v kuchyni. Tato sůl je vhodná jak pro dochucení pokrmů při vaření, tak pro finální úpravu jídel, kterým dodá autentickou chuť.
Jodizovaná mořská sůl spojuje přírodní kvalitu mořské soli s přidaným jódem, který je důležitý pro správnou funkci organismu. Jemná struktura a vyvážená chuť z ní dělají perfektní volbu pro každodenní dochucování pokrmů. Je skvělá nejen pro vaření, ale i pro finální úpravu jídel. Vychutnejte si její jedinečné vlastnosti a obohaťte svůj jídelníček o...
Arrabbiata omáčka nebo italsky sugo...
70 Kč
Tělnaté a strukturované víno výrazné rubínové...
229 Kč
111 Kč
Mletý černý lanýž v olivovém oleji. Vynikající...
309 Kč
Fettuccine (v překladu "stužky") je typ...
Tradiční jemná jodizovaná nerafinovaná mořská...
Mandlové cantuccini jsou vyráběny z vysoce...
167 Kč
Směs tradiční mořské soli s rozmarýnem, černým...
Hustý, sladký balzamikový krém, který doplňuje...
168 Kč
Borettane cibulky grilované a naložené v...
289 Kč